Aysonu Kizlari 2008

şaka bi yana cnm aslında 3 bir bebeğe hayır demem allahın bildiğini kuldan saklamam
bir kız isitiorum çok .....

ama şuan olmaz çünki bebeler çok küçük maddende hiç iyi değiliz bunlara zor yetiyoruz
düşün bayramlık alamayacaktık biz bu bayram kuzularıma amcası almış
kısmetleri varmışş...maması bezi inan bana çok masraf....şimdi değil sonra madden düzelirsek belkiCADIARZU

evet bi kız yakışır yanii oğluşların yanına ama kız olursa vayy haline düşünsene 2 tarafta badyguard lar abiler kimseye yan gözle baktırmıyorlar bi yandan iyi ama evde kalır kız mazallahh:roflol::roflol:

canım bebeişler accık daha büyüsün denersin bidaha şimdi gerçekten çok yıprandın sen hamilelikte iyi geçmedi iyi değildin hep kustun bide ama allaha şükür meleklerine kavuştun sağlıcakla inşallah maddi olanaklarınızda düzelir bi dene daha nasip eder rabbim hayırlısıyla
hem bakarsın 2011 de ikimiz yeniden bebek yaparız kalırız bellimi olur ben de maddi olanaklar düzelsin 2010 mayıs haziran gibi başlıcam tedaviye gene hayırlısıyla bakalım kısmetse bi daha istiyom ceyline arkadaş olur hem bende erkek olsun diye geçiriyom içimen ama nasip tabii sağlıkla gelsinlerde inşallah allah nasip kısmet ederse olur

selam kızlarrr

29875203.jpg

kimseler yok gene temizliğe girişti herkes sanırımmmm tüm öğretmen arkideşlerin günü kutlu olsun tekrardana.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

millet benim migren fena tuttu gene öğleden sonra bi başladı durmad meret ilaç alıp duruyom ama nafile geçmiyor bu akşam bi acil yapabilirim bni merak etmeyin alışığım ama bugün o yüzden pek uğrayamadım yarında gelemeyebilirim kendimi iyi hissedersem geürüm iyi geceler iyi uykular herkese.ben doktorumun tel nosunu kaybettimde onu almak için girdim nete bide selam çakayım dedim tek gözüm kapalı haldeyim başım fena çatlıyorrr

hicroşum geçmiş olsun cnm
neşeyi aradım ulaşılmıyor yaaa

bizde kalktık tüm enerjimizle ayaktayız
ama benim enerjim sıfırrr

selam kızlarr ben geldim migren beni fena yaptı akşam bu sabah ta geç kalktım babası kızla ilgilendi allahtan geç çıktı evdende bana faydası oldu.sizlerden naber herkes iyimii
bu arada birsoş kız benim cep tel format attık kitlenmişti akıllı telefonya benimki virüs girmiş sanırım format atınca tel nolar silindi .bana sende olanları mail atarmısın şekerr

hicroşum geçmiş olsun cnm
neşeyi aradım ulaşılmıyor yaaa

bizde kalktık tüm enerjimizle ayaktayız
ama benim enerjim sıfırrr

sağol canım valla bu migren beni mat etti sersem gibi uyandım sabah halim yok hiç ev dandini elektrik süpürgem bozuk servis hala gelmedi nasıl temizlik yapıcam bilmiyom komşumda evde yok şehir dışına çıkmış diğeride hacca gitti başka kimseylede samimiyetim yok makinelerinide ödünç alamıyom mıçtım valla evi nasıl temizlicem şarjlı süpürge ile silerek ne yapabilirsem yapıcam artık tubanın yardımı ile tabii:delphin:

nuray kuşum hoşgeldin sefa verdin sayfamız şenlendi cnm benim nasılsın

sabah sabah gelemedim cnm uyudum...çocuklar 5.30 kalktı onları besle uyutmaya çalış sonra uyumusum...

bugün arife kimseler yok ama iyi bayramlar.....

aslının tlf yok bende yaa bulamıyorum pööfff hicroştada yoktur msn dede yok

kocişle kapıştık sabah sabah .............
aksamdan kalma mevzu uzadı

bişey anlatırken beni dinlemiyor ben konuşurken yarıda kesip suratına bakıyorum ooo başka şeyle ilgileniyor...sabahda benim kafam ne kadar dolu sen biliyormusun diyor....

bende hep sinirliymişim ....aksam ounca çocuk bakıyormuş
bakacaksın tabi ya dedim...ben evden dışarımı çıkıyorum ne yapıyorum dedim..

offffffffffffff sıkıyor işteeeee yaaaa

merhabalar kızlarrr herkes gibi bende ev temizliği ile uğraştım gün alışverişti ceylindi geçti gitti saatler. ceylinde dün gece yine çok huysuzdu ağladı durdu ateşi de 38 di diş jelini sürdüm ateş düşürücü verdim sonra yattı ama 1 saat ara ile uyandı ağlad hep üşüttük sanırım kızı yada dişler den gene birazda burun akıntısı var gerçi ama öksürme tıksırma yok inşallah sorun olmaz

bayramda görüşemeyiz o nedenle hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum bayramınız mübarek olsun minişleri ve sizleri öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan fırsat bulursam girerim akşam ama biraz zor sanırım ceylini yıkıcam kendim banyo yapıcam ütülenecek giysiler var tubanın saçı örülecek:delphin: hanfendi minik örgüler istiyor .evden çıkınca bayramda gez dolaş eve sucuk gibi dönüyoruz gelen giden de olur malum herşey hazır olsun kaydirigubbakcemile5

56941154313510598161050.jpg

nuray kuşum hoşgeldin sefa verdin sayfamız şenlendi cnm benim nasılsın

sabah sabah gelemedim cnm uyudum...çocuklar 5.30 kalktı onları besle uyutmaya çalış sonra uyumusum...

bugün arife kimseler yok ama iyi bayramlar.....

aslının tlf yok bende yaa bulamıyorum pööfff hicroştada yoktur msn dede yok

kocişle kapıştık sabah sabah .............
aksamdan kalma mevzu uzadı

bişey anlatırken beni dinlemiyor ben konuşurken yarıda kesip suratına bakıyorum ooo başka şeyle ilgileniyor...sabahda benim kafam ne kadar dolu sen biliyormusun diyor....

bende hep sinirliymişim ....aksam ounca çocuk bakıyormuş
bakacaksın tabi ya dedim...ben evden dışarımı çıkıyorum ne yapıyorum dedim..

offffffffffffff sıkıyor işteeeee yaaaa

üzme kendini hayatım olur bölee bunların hepsi aynı fabrika çıkışı sankiikaydirigubbakcemile3 bakacaklar tabii kolaymı çocuk bakmak öle biyolojik olarak ana baba olunmaz değilmii

kızlar biz hala ateşle boğusuyoruz eşimin ateşi 39.5 ahseninki de yükseliyor ateş düşürücüyle düşürüyorum
çok yoruldum bir ona bir ötekine koşturmaktan gözlerimin altı morardı yaaa
iyileşsinlerde ben razıyım

bize bayram pek iyi gelmedi inşallah sizinkiler iyi gecer bayramınız mübarek olsun
nuraycım hoşgeldin canımm

Back
X