Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes işin içine düşmüş canım yaa ende dua okuyorum bu ara o nedenle fırsatım oomuyor iki gündür ama hergün uğruyorum fazla olmasada 2 mesaj şettiriyorum işte .iş hayırlı olur belki git bak bi olsunselam kizlar kimseler yazmiyor artik yaaa
ben sabah nazilliye gidiyorum annem yine biryerler bulmus bana
gitmicem diye israr ettim ama uvey babam kizdiayy ısrardan bunalttılar beni
sırf gonulleri olsun diye gidecegim
kıza babaannesi bakacak aksamustu donecem hemen
öle valla canım sorma allah bizlere ve bebişlerimize sağlık sıhhat vesin bugünde benim migren tuttu gene 1 saat yattım ilaç alıp ama geçti çok şükür şimdi az bişii ağrım vara ama bidaha ilaç alıcam geçer hepten inşallahgeçmiş olsun hicrancım ay bu hastalık zor iş yaaaa
nuraycım nazilliye niye gideceksin taşınıyorrmusunn yoksa iş mi bulmuş nolmuş ben anlamadım
git bacım git iyi yolculuklar inşallah hakkınızda hayırlısı olur:Saruboceq::Saruboceqesencim su an otobusten yaziorum yoldayim
annemler yine bir firmadan is bulmuslar guya
konusmaya gidiyorum iste
hic de istemiyorum benim ne isim olur nazilliyle filan yaa
ama oyle baski yaptilarki mecbur kaldim gibi birsey
azarlandim resmen:)
kusum su an pıyasa cok durgun zaten
ha deyınce evı satamazsın satılık ev kaynıyor hos zaten kredınız varmıs
bu durumda en mantıklısı kıraya gıtmek kırayı karsılıyorsa esın neden ıstemıorkı daha rahat edeceksınız en azından manevı anlamda
ona bakarsan ben de nazıllıye gıtmek ıstemıorum ama su durumdan ıyı olacagım kesın
bır de tabı ıs tecrubesı edınmem lazım o anlamda yararı olacak
su krızde sıfır tecrube ıle ıs bulmusum herkes kabul et sakın tepme dıyor
yanı bırseylerden fedakarlık yapmak gerekıo kusum
kocan da fedakarlık yapsın baska care yok
bakıcı tutsan sana yardım etse ıyı olurdu ama o da para ısteee