Aysonu Kizlari 2008

yirim ben onu facede videosunu gordum nasil sallanio muzikle yesinler onu:D
konusmaya basladi demek masallah suphanallah
bazisi erken konusuyor iste
eltimin kizi 26aylik daha yeni anne demeye basladi:D baba dede cici diyordu
1aydir baska kelimeler de soyluo ama cumle yok
bugunku oglan bulbul gibi sakio sasirdim vallahi onun da aksine masallahi vardi:nazar:
bakalim bizimki ne zaman konusacak

çocuktan çocuğa değişiyorlar işte belli olmuyor meyra hanımda yakında şakımaya başlar baya bayaa
benim yeğende ceylin kadarken kuşlar gibi şakıyordu şimdi 3,5 yaşında inan benden daha güzel konuşuyor :nazar::nazar: ceylin ile baya uğraşıyom ben konuşsun diye ama sıkılgan hanfendi hemen kaçıyor oyuncaklar ile bişiiler öğretmeye çalışıyorum bebek mama yiyor hadi bebek ninni yapcak diye bu tarz konuşuyom ki anlasın ama maşallah denileni anlıyor hemen yapıyor ama söylemeye gelince o kadar faal değil oda olur hepsi aynı dönemdekonuşamaz tabii ama bugünde başka bişii söyledi mesela bana annee geee eee takkk altını pisletince rahatsız oluyor hanfendi bezini değişmemi istediikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:nazar::nazar:

gelecek tabi cnm orda ona da is ayarlayacaklar
maaalesef hep tanidikla oluo bu isler biliyosun:(
ben de tanidikla gittim iste
su an free calisio biryere bagli degil yani o yuzden sorun yok istediginde gelebilir

sen onden git 1 ay kal
ise devam edecek olursan ben o zaman gelirim diyor burda alacaklari var onlari toplamasi lazim
ben oyle olsun istemiorum ama galiba en mantiklisi o olacak

ooo superr bak bu bir isaret rahatsiz olmasi:
wc egitimine de erken baslayacaksiniz siz icime dogdu:roflol:
evet banada öle geliyor inşallah bozulmaz böyle devam eder ben hatta azımlık aldım ama 2 defa oturtabildim pek sevmedi korkuyor şimdilikkkaydirigubbakcemile3 bende zorlamıyom ara ara tanıştırıcaz lazımlığımız ilevereliniortakkaydirigubbakcemile3
gelecek tabi cnm orda ona da is ayarlayacaklar
maaalesef hep tanidikla oluo bu isler biliyosun:(
ben de tanidikla gittim iste
su an free calisio biryere bagli degil yani o yuzden sorun yok istediginde gelebilir
inşallah iyi olur yaa ikinizde çalışırsanız hem madden daha iyi olursunuz hem ananda bakar minik kuşa olur biter ne gzel olur a.s.:nazar::Saruboceq:
sen onden git 1 ay kal
ise devam edecek olursan ben o zaman gelirim diyor burda alacaklari var onlari toplamasi lazim
ben oyle olsun istemiorum ama galiba en mantiklisi o olacak

e tabii işleri yoluna koysun alacak verecek davaları temizlensin accık hasret olur canım okadarı bişi değil neticede hayatınızın bundan sonrası için düzen olması gerekli işler düzene girsin de çabucak yeni işinize ve ortamınıza adapte olun hayırlısı bakalım inşallah

ceylin uyandı ağlıyor gene balgamlı öksürük başladı bide bugün iyice rahatsız ediyor yavrumu ıhlamur zencefil kaynattım ama fazla içiremedim 3-5 tatlı kaşığı ancak içti mamasını yapıcaktım şimdi uyanınca içmiyor bide babaa diye ağlıyor cadııı uykudan uyanıp uyanıp baba istiyor illa baba kucaklayacak şimdi babası aldı kucağınasesi geliyor ben kaçıyom canım kendine iyi bak görüşürüz meyrayı öp benim için iyi gecelerrr

saol canim insallah
ama cok tedirginim iste icimden atamiyorum sanirim ise baslamadan da atamayacagm
gerci normaldir hic calismadigim gibi kac senedir de evdeyim
haliyle bir pısırıklık geliştirdim içten içe:roflol:

nerelerdesin 2 kelam yaz face e de girmiosun sanirim
ne var ne yok nasilsin
sayfamiz ölmüş yaa dünden beri bakıyorum yazan yok bişe yazmadım
dırım online yazar belki

pazar gunu gidiyorum pazartesi bir iki evrak ayarlancak burdakileri per cuma halledices
15inde baslıyorum hayırlısıyla
ama coooooooookk tedirginimmm

fekooo yakaladim seniiiiiiiiii

nerelerdesin 2 kelam yaz face e de girmiosun sanirim
ne var ne yok nasilsin
sayfamiz ölmüş yaa dünden beri bakıyorum yazan yok bişe yazmadım
dırım online yazar belki

pazar gunu gidiyorum pazartesi bir iki evrak ayarlancak burdakileri per cuma halledices
15inde baslıyorum hayırlısıyla
ama coooooooookk tedirginimmm

nuniş iyi sayılırım 1 hafta yattımda iyiyim şimdi hastaydım grip olmuşum
ben pek neti açmıyorum artık nuniş oyüzden faceyede girmiyorum ama kızının yeni fotosunu gördüm geçen kocaman olmuş maşallah
benden bu kadar aynıyım hep sende işemi başlıyosun
hakkında hayırlısı olsun inşşşşş kızını öp benim için yumuşacık yanağından kendine iyi bak hep mutlu ol inşşşşşş mektup gibi oldu bu yazıda :))

ayy dedım bu kız yıne yazmadan kacmıss:)))
veda yazısı gıbı oldu yaaa
cok ozledım senıııııı
hasta mı oldun kıyamam gecmıs olsuna.s.
yenı bır maceraya atılıyorum Allah sonumu hayretsinfisfisfis

ayy dedım bu kız yıne yazmadan kacmıss:)))
veda yazısı gıbı oldu yaaa
cok ozledım senıııııı
hasta mı oldun kıyamam gecmıs olsuna.s.
yenı bır maceraya atılıyorum Allah sonumu hayretsinfisfisfis

iyi dileklerin icin de tesekkurlerr ayrıcaopuyorumnanaktan

gördüysem yazmadan kaçarmıyım hiççç sanaaa
evet veda yazısı gibi olmuş
bende seni çok özledim
inş güzel bir başlangıçtır senin için hayırlı olsun nunişim
ama şimdi kaçıcam koçiş gelir birazdan öp seni

selam kızlar evde baya uğraşıyom ben bu ara dua da okuyom ya o biraz beni oyaladı o nedenle giremiyom pk ceylinde huysuz hasta ya oda bayaa mıçımdan ayrılmıyor o nedenle dinlensin diye dibinden ayrılamıyom ssizler napıyonuz bakalım

Valla korka korka geldim ama herkese kocaman bir merhaba:))
baktım da şöle bi en son mayısta girmişim aysonu kızlarına...
biliyorum belkim bana kızmışsınızdır,belkim merak etmişsinizdir.tabi açıklamalım var ama yoğun bi dönemden sonra tekrar bi merhaba demek istedim.
Hazır minnoşum da içerde uyuyoken ( ki bu nadir anlardan biri:)) şöle bi bakıyım dedim.
umarım herkes çok iyidir.son 20 sayfaya bakma imkanım oldu.yeni işler ,taşınmalar,hastalık telaşları var anladığım kadarıyla...
ben de 2,5 ay önce normal doğumla kızımı kucağıma aldım.
şimdi fakein yazısını da görünce size komik bir şey söyleyeyim mi, o sancıları çekerken dua etmem gereken o kadar insan vardı ki size anlatamam ama aklıma ilk gelenler fake ve mira oldu:))
kızlar sizin için dua ettim ona göre:))
tabi sonrasında doğurma telaşıyla ben tanıdıklarıma dua etmeyi unuttum.
belki bana gelmediğim için vefasız diyebilirsiniz ama siz düşünün sadece 2 kişiye dua edebildim onlar da bu topicin kızları:))
neysem, şimdilik benden bu kadar ara ara bakmaya çalışacağım ama uykuyu pek sevmeyen bi kızım var (sanırım anasına çekmiş) ondan fırsat kalırsa uğrarım.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın:))

Herkese slm.sızlerı Çok Özledımmm.sıze bır mÜjdem var ben hamıleyıımmmmmmm. Bu gÜn 7+1 olduk hayırlısıyla.bır hafta Önce bebeıŞımı gÖrdÜk daha kalp atıŞlarını duymadık , ınŞallah 22 aralıkta kontrolumuz var o zaman gÖrÜrÜz. Dr um herŞeyın normal olduĞunu sÖledı.ama ben yıne her zamankı gıbı panıĞım.
Sızler nasılsınız umarım herŞey yolunda ve gÜzeldır.hepınız allaha emanet olun.

Back
X