Aysonu Kizlari 2008

anneme geldik kardeşimin odasına yerleştik iki park yatak koyduk
odada akvaryum var şırıl şırıl su sesi var çocuklar nasıl uyuduu anlatamam bende herkes rahat etti ömerim çok fena şu dişler çıksada rahata ersek

ohh maşallah çocuklar yerini beğendi demekki çiçek gibiler bunlar anacım çiçek benimde minenin oğlu bana gelince uyuyor bide bizim evi beğenior özelliklede benim yatağımıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende geçen hafta ceylinle dolapları düzenlerken perukların olduğu kutuyu aldı zilli bakın ne yaptım hatırlarmısınız daha minicikkende koymuştum aynı peruğu kafasına ama bu defa daha da tatlı olmuşşş:nazar: kızmın saçları bu kadar uzarmı aceppp çünki uzamıyorrr:sm_confused::uhm:

hicrosss genc kız olmus bu yaaa:nazar:zemuszemus masallah cok yakismis
dirim kus anana mi yerlestin hadi hayirlisi uzun mu kalacaksin nasil olcak o
anan neden bakmio yaa sen calissan cok iyi olur 2 bebege gelecek saglamak kolay mi en azindan anennlerin ordan ev alirken destek olurdun.hem de psikolojin duzelirdi sigortan işlerdi yaaaa sen tecrübeli elemansın sonra meslegin var köreltme kendini ilerde pişman olursun
hersey para da deil zaten
hem birkac sene kres yuzunden az para almak hic almamaktan eyidir kuşum
cocukların okula baslayana kadar..sonra hersey yoluna girer

nurişim annem bakmazz...bişey olsa özel sektör izin vermez bir çocuk değilki
iki çocuğun derdi iki kat
artı benim iş arkadaşlarım benden sonra ya hiç zam almadılar yada çok az komik zam aldılar

bizim şu kredimiz bitsin ben annemlerin buradan alacağım bir ev koydum kafayaa

hicrosss genc kız olmus bu yaaa:nazar:zemuszemus masallah cok yakismis
dirim kus anana mi yerlestin hadi hayirlisi uzun mu kalacaksin nasil olcak o
anan neden bakmio yaa sen calissan cok iyi olur 2 bebege gelecek saglamak kolay mi en azindan anennlerin ordan ev alirken destek olurdun.hem de psikolojin duzelirdi sigortan işlerdi yaaaa sen tecrübeli elemansın sonra meslegin var köreltme kendini ilerde pişman olursun
hersey para da deil zaten
hem birkac sene kres yuzunden az para almak hic almamaktan eyidir kuşum
cocukların okula baslayana kadar..sonra hersey yoluna girer
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol canım evet çok tatlı değilmii:nazar::nazar::nazar:
hicran çok yakışmış ceyline peruk bebeklik halini hatırlayamadım ama şimdi yakışmış
opuyorumnanaktan canım sağol 6-7 aylıkken yine aynı şekil yapıp resim koymuştum dur bulunca koyarım gene kaydirigubbakcemile4
nurişim annem bakmazz...bişey olsa özel sektör izin vermez bir çocuk değilki
iki çocuğun derdi iki kat
artı benim iş arkadaşlarım benden sonra ya hiç zam almadılar yada çok az komik zam aldılar

bizim şu kredimiz bitsin ben annemlerin buradan alacağım bir ev koydum kafayaa
bacım senin çalışma işi zor biraz bencede anan bakamaz ki iki çocuğa birden inşallah ucuz yollu iyi bir ev düşer sizede anana yakın olursun bi şkilde dışardan iş alma imkanın olmuyormu senin hani çizim tasarım sen tekstil grafikeri idin değilmi bizim fabrkada dışardan gelen çizimciler vardı haftada 2-3 gün gelirdi yada kendi bizimle görüşür istediğimiz şeyleri hazırlar getirirdi fiyat anlaşması yaılırd vss bu tarz bişii de yapabilirsin slında en azından mutfak masrafı çıkar sanırım .sen daha iyi bilirsin ben işini tam olrak bilemiyorum ama .ben mesela dışardan muhasebe için iş yapabilirim ama ceylin bırakmıyor arada birkaç tanıdığım firmanın ihr.işleine yardımcı oluyorum pek bişii getirmiyor öle aman aman ama akmasada damlıyor tabii devamlı olsa daha iyi olurdu ama ben çalışmayı düşünüyorum eski işim gibi iyi statüde olabileceğim bi iş olursa düşünmem girerim işe artık ceylin kreşe gider kreşte öle ucuz değil iyi kriterleri olması gerek ve pahalılar ama benim işte iyi bir yerde olursan maaşı iyi oluyor dokunmaz kreş bedeli ama senin 2 tane birden kreş şansın yok gibi allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
hicranım cnm benim öle gidip çizip gelebileceğim yer yok benim iş çizim sonrası takip istiyor grafiker gibi değil yani....kreş işi aynen dediğin gibi cnm yaa
annemde zaten tek bakamaz ben biyere gidiyorumda ki gördün neşede gel gel dedi hepp

esencim işte peruklu nostaljikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu resimler 6,5 aylıkken çekilmiş

:nazar::nazar:
img4929.jpg
img4926.jpg

bunlarda yeni çektiklerimizkaydirigubbakcemile3

img9152g.jpg
img9158y.jpg

hicranım cnm benim öle gidip çizip gelebileceğim yer yok benim iş çizim sonrası takip istiyor grafiker gibi değil yani....kreş işi aynen dediğin gibi cnm yaa
annemde zaten tek bakamaz ben biyere gidiyorumda ki gördün neşede gel gel dedi hepp

öyleyse dışardan çalışmanda zor canım yaa allah eşine sağlık sıhhat bol kazanç versin o halde napıcan mecbur çocukların başında durucan sağlık olsun da maddiyat bi şekilde gider inşallah

kusum ev alacagm diyorsun ama o zaman da sıkılmayacak mısın madden yani..
şimdiki kredinizden daha az olmaz herhalde aylık ödemesi.
calısma ımkanım da yok dıyorsun
bilemiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun..
orda kresler ne kadar yahu kafama takildi simcik
bakici tutsan daha mi ucuz sanki hic sanmiyorummm

kusum ev alacagm diyorsun ama o zaman da sıkılmayacak mısın madden yani..
şimdiki kredinizden daha az olmaz herhalde aylık ödemesi.
calısma ımkanım da yok dıyorsun
bilemiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun..
orda kresler ne kadar yahu kafama takildi simcik
bakici tutsan daha mi ucuz sanki hic sanmiyorummm

kuşum günaydın şimdiki kredimiz ödemesi kadar ama daha uzun vadeli kredi çekeceğiz ev alacağız......ama 17 ay sonra karar verdik 17 ay sonra eşimin maaşı biraz daha iyi olacak çocuklarında mama işi bitecek inş..ki şartlar böyle bile olsa bu çevrede ben rahat edeceğim ...kuşum çocuklar çok hareketlendi artık evde tek başıma idare etmem zor oluyor....sıkılıyolar artı....ama burada olsam annem 2-3 saat bakar ben dışarı işlerimi hallederim....pazaramı bile çıkarım....ama evimde bütün hafta camdan bile bakmıyorum.
sonra çocuklara bişey olsa annem gelmek zorunda 3 vesayitle geliyor kadın
bazen ters oluyor ....ama burada olsam halamda var annem gelemese halam gelir....
eşim ikna oldu tmm dedi..kredi borcumuz bitince evi satacağız ....buraya geleceğiz küçük müçük alacağız inş....

burada iki bebeğe bakmaya en az 1000 tl isteniyor kreş fiyatlarını bilmiyorum ama iyi kaliteli bir kreş baya bi paradır buralarda cnm

o acıdan haklısın canım maddi yonden belki cok rahat olmasa bile annen yardımcı olur biraz nefes alırsın insallah a.s.
biz de hicbir işi halledemedik yaa evraklar kaldı hepsini ordan halledicem pazartesi gunu..camasır yıkadım hicbise kurumadı daha
yarın eşim yardım edecek valiz yapacagm.elim hicbirseye gitmiyo yaaa karmakarısıgım.
annemle de atıstım zaten beni zorla getirtiyorsun oraya diye:bbo:

kusum gelmıssssssss
nasılsın canım annende rahat mısın
moralin biras daha iyidir umarımopuyorumnanaktan

cnm iyiyim annemde rahatım çok şükür
çocuklarda iiyi burada insan çok olunca oyun oynayacak kişi çok oluncada yoruluyolar baya bi uyuyolar bende bir iki dışarı çıkınca rahatlıyorum kuşum
ama kocamla aramız hala limoni beni kırıyorrrr kırıyorrrrrr

dün dedim bi süveter beğendim aytunç onu alacağım para ver dedim süveterde 15 tl 5 tl ver sen dedim.....bana nedese beğenirsin çokmu ihtiyacın var

bende delirdim ....benim bişeye ihtiyacım yok ben evden çıkmayan asalağım çünki pijama bana yeter dedim....ben doğum yapmadım herşeyim oluyor üzerime dedim...
ben onun çok huzurunu bozuyormusum....
aldığım üçkuruşuda verdim bak şimdide huzurumu bozdun dedi...
sonrada sarılıyor .....hiç sesim çıkmadı bu halede geldik dedim
ama o parayı veripde al saçmalama demedi.....

offf bu yazıyı yazmak için onkere kalktım durmuyolar

kuşum yaaa git dene en azından denedim dersin evin duruyo açar kapını girersin yaa
annenle dalaşma daha ......hayırlısı olsunnn

ben kahvaltıya gidiyom gelecem

Back
X