Aysonu Kizlari 2008

cnm iyiyim annemde rahatım çok şükür
çocuklarda iiyi burada insan çok olunca oyun oynayacak kişi çok oluncada yoruluyolar baya bi uyuyolar bende bir iki dışarı çıkınca rahatlıyorum kuşum
ama kocamla aramız hala limoni beni kırıyorrrr kırıyorrrrrr

dün dedim bi süveter beğendim aytunç onu alacağım para ver dedim süveterde 15 tl 5 tl ver sen dedim.....bana nedese beğenirsin çokmu ihtiyacın var

bende delirdim ....benim bişeye ihtiyacım yok ben evden çıkmayan asalağım çünki pijama bana yeter dedim....ben doğum yapmadım herşeyim oluyor üzerime dedim...
ben onun çok huzurunu bozuyormusum....
aldığım üçkuruşuda verdim bak şimdide huzurumu bozdun dedi...
sonrada sarılıyor .....hiç sesim çıkmadı bu halede geldik dedim
ama o parayı veripde al saçmalama demedi.....

offf bu yazıyı yazmak için onkere kalktım durmuyolar

oh ıyı barı en azından daha az yoruluosun
hıc sesın cıkmasa herhalde o zaman huzurunu bozmayacaksın:kızgın:
ayıp etmiş kusum ne diyeyimki yaa
biz de eskisi gibi deiliz enseye şaplak modundayıslaelaelaelaelae

kuşum yaaa git dene en azından denedim dersin evin duruyo açar kapını girersin yaa
annenle dalaşma daha ......hayırlısı olsunnn

ben kahvaltıya gidiyom gelecem
afyt olsun yarasın:hulya:
haklısın kuş geri gelirim
ben de o niyetle gidiyorum zaten
olmazsa bile en azından denedim derim bir iş ortamı görürüm

halam geldi alişi aldı yediriyo

kuşumm çok kızgınım hemen arayıp içimdekini kusmak istiyorum
yada susuyayım giidp alayım diyorum

pöffffffffffffffffffffffff

sende dediğim gibi yap dene iş tecrübesi olur sana belki umduğundan daha iyi olurrrr bakarsın
rahata erersin

canım bosver sımdı once git cicini al moralin duzelsin
sonra yeri gelince kus:roflol:
kaynanam gelcem demiş olmas simdi dedim
her taraf dagınık yaa valiz yapcam sonra evi temizlicem ben ya simdi sırası mı gelmesin yarın gelsin dedim
simdi valizkeri cıkarayım kendi esyalarımı koymaya baslıyım
yarın sabahtan işleri halledip evi temizleriz ondan sonra geliosa gelsinakannehir

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize .
ben pc açık bırakmışım ekran kendiliğinden kapanıyor ya belli bi süre sonra bende kapalı sandım öle kalmış şu saate kadar ceylinde gece 3 te yattı zaten mahvolduk yine uykusu gelmed hanfendinin .dün dengesiz uyudu ya akşam 7 de uyudu sonra kalktı 11 civarı bidaha uyumdı işte neyse bende sabah uyudum sayesinde accık daha geç uyandı

ben geldimm...kuaföre gittim saçlarımı kat attırdım...kaş bıyık aldırdım
o dediiğim şeyi aldım nurişş
sonra anneme ronda aldım daha doğrusu bize lazım oluyor
eve geldim komsu gelmiş simit almış çay simit peynir muahbbeti oldu banyo yapacam
mayıs annelerinden arakdaşlarla buluşacaz yarın yani birinin evi gidecez oradan eşimin iş arkadaşına gidecez

kusum birkac valiz ve koli gidecek
en buyuk valizi hazırlayabildim.kendi dolabımdakileri koydum gomme dolabı bosalttım ordan alıncakları aldım.sonr gomm dolabın ıcınde kolıler var benım tum ders dokumanlarım var ıcınde. onları dese dese fransızca defterlerımı buldum fotokopıler fılan aldım senelerdır yuzune bakmadım soyle bır tekrar yapmam lazım gramer konularını.pazar pazartesı goz atıcam zamanla cogu sey unutuluyor..o cok vaktımı aldı tek tek bosallttım sonra gerı koydum dolaba..
yatak odam dagıldı valızden cıkan yazlıklar yatagın ustunde kaldı
cocugun valızını yapamadım camasırlar hıcc kurumamıs yaa
sırtım cok agrıdı egılıp kalkmaktan ama kolayladım sayılır en onemlılerını hallettım cunku
cocugun valızı yapılcak mama sanladyesını kolısıne koycas benım ayakkabı cantaları kolıye koycas alacagım cantaları da ayırdım bır de cocugun battanıye ve yorganını bırkac oyuncagını uyku setı cantasının ıcıne koycam o ve mama sandalyesı en son.. ıyıkı halletmısım hepsını yarın yapamazdım gomme dolap cok vakıt aldı

Merhabalarr hanımlarrr.
Nuraycımmm canım bugün konuştuk ama burdanda yazmak istedim hayırlısı olsun canım hakkınızda yeni işin hayırlı olsunn.
Miramız,Ususumuz ve Fakemiz gelmişler hoşgelmişler.
Ususcumm ömürlü olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin güzel kızımıza.
Fakecimm özlettin kendini canım benim çok geçmiş olsun hastaymışsın.
Miracımm borçlarınız bitiyormuş Allah'ım sizin hakkınızda hayırlısını versin dileklerinizi kabul etsin arkadaşlar.
Hicrancımm geçmiş olsun canımcımm.
Hamile olan arkadaşımız varmış hayırlısı ile kucagınıza almak nasip etsin.
Dırımım üzülme canım benimm ikiz büyütmek zor Allah sabır ve kolaylık versin canım benim. Saçını ve kıyafetlerini güle güle kullan.
Esenim sende kızımızda iyidir inşllah.
Hepinizi çok öptümm benimde yarın annem geliyor birazcık rahatlarım inşlah okul işlerim birikti yinee çalışacagım çalışacagım ve hep çalışacagım ev işleride beni bekler hepinizi çok öptüm güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize kuzularıda yerime öpün.

Merhabalarr hanımlarrr.
Nuraycımmm canım bugün konuştuk ama burdanda yazmak istedim hayırlısı olsun canım hakkınızda yeni işin hayırlı olsunn.
Miramız,Ususumuz ve Fakemiz gelmişler hoşgelmişler.
Ususcumm ömürlü olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin güzel kızımıza.
Fakecimm özlettin kendini canım benim çok geçmiş olsun hastaymışsın.
Miracımm borçlarınız bitiyormuş Allah'ım sizin hakkınızda hayırlısını versin dileklerinizi kabul etsin arkadaşlar.
Hicrancımm geçmiş olsun canımcımm.
Hamile olan arkadaşımız varmış hayırlısı ile kucagınıza almak nasip etsin.
Dırımım üzülme canım benimm ikiz büyütmek zor Allah sabır ve kolaylık versin canım benim. Saçını ve kıyafetlerini güle güle kullan.
Esenim sende kızımızda iyidir inşllah.
Hepinizi çok öptümm benimde yarın annem geliyor birazcık rahatlarım inşlah okul işlerim birikti yinee çalışacagım çalışacagım ve hep çalışacagım ev işleride beni bekler hepinizi çok öptüm güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize kuzularıda yerime öpün.

sağol aslıcım allah razı olsun.görünmüyorsun bu aralar gene hayırdır inşallah bi yaramazlık yok yaa

selam kızlar Ahsen şükür iyileşti sadece azıcık öksürüyor ama daha iyi
nuraycım amma yorulmuşsun heee sen anlattın ben yoruldum vallah
herkese iyi geceler

sorma esencim dolaptan kolileri cıkaarırken belimi, incitmişim yaa salak benakannehir ters bi harekette bişe saplanıo simdi de o cıktı yauuu
bugun kalan işleri halledip ustune temizlik yapcam oyle bırakıp gidemem of ulen offff
aslım memleketli oluyoruz senle heheh geldiginde gorusurus artık rahat rahat:))
iyi dileklerin icin tesekkur ederim canım cok tedirginim ama umarım iyi olacak hem maddi hem manevi..

selam kızlar Ahsen şükür iyileşti sadece azıcık öksürüyor ama daha iyi
nuraycım amma yorulmuşsun heee sen anlattın ben yoruldum vallah
herkese iyi geceler
geçmişler olsun esencim kıyamam o minik kuşaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sorma esencim dolaptan kolileri cıkaarırken belimi, incitmişim yaa salak benakannehir ters bi harekette bişe saplanıo simdi de o cıktı yauuu
bugun kalan işleri halledip ustune temizlik yapcam oyle bırakıp gidemem of ulen offff
aslım memleketli oluyoruz senle heheh geldiginde gorusurus artık rahat rahat:))
iyi dileklerin icin tesekkur ederim canım cok tedirginim ama umarım iyi olacak hem maddi hem manevi..
geçmiş olsun nuniş nettin kendne Allah kolaylıklar versin gittiğin yerde nur insin yuvana maddi manevi hep rahat et inşallah emi canım bizi de unutma sakın aramızda ol fırsat buldukça opuyorumnanaktan güle güle git yolun da bahtında açık olsun arkadaşımopuyorumnanaktan
saol kusum ALlah razi olsun hepinizden canim arkadaslarim bana hep destek oldunuz her konuda hakkinizi odeyemema.s.opuyorumnanaktan

senden de razı olsun nedemek sen bize azmı destek oldun biz nettik kiiopuyorumnanaktan

Back
X