canım benim işlerim bir türlü bitmiyor güzelim okul işleri ev işleri derken akşamlarıda ozan egeyle uyuyup kalıyorum bugün annem geldi inşlah daha sık ugrayabilirim. tşkler canımcım.sağol aslıcım allah razı olsun.görünmüyorsun bu aralar gene hayırdır inşallah bi yaramazlık yok yaa
evt canım zaten memleketliyiz ama tabi orada olmadıgın için görüşememiştik eger nasip olurda gelirsem mutlaka ve mutlaka görüşelimm kızımızıda senide güzel annem görmeyi çok isterim.sorma esencim dolaptan kolileri cıkaarırken belimi, incitmişim yaa salak benakannehir ters bi harekette bişe saplanıo simdi de o cıktı yauuu
bugun kalan işleri halledip ustune temizlik yapcam oyle bırakıp gidemem of ulen offff
aslım memleketli oluyoruz senle heheh geldiginde gorusurus artık rahat rahat:))
iyi dileklerin icin tesekkur ederim canım cok tedirginim ama umarım iyi olacak hem maddi hem manevi..
Birsenime katılıyorum herşey gönlünce hayırlısı ile olsun arkadaşım tüm güzelliklerle seninle olsun.güe güle canımmm arkadaşımmmmm yolunda ufacık toz parçası bile olmasınn
Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin benim uykular kaçtı bir ugrayayım dedim.:)