Aysonu Kizlari 2008

sağol aslıcım allah razı olsun.görünmüyorsun bu aralar gene hayırdır inşallah bi yaramazlık yok yaa
canım benim işlerim bir türlü bitmiyor güzelim okul işleri ev işleri derken akşamlarıda ozan egeyle uyuyup kalıyorum bugün annem geldi inşlah daha sık ugrayabilirim. tşkler canımcım.
sorma esencim dolaptan kolileri cıkaarırken belimi, incitmişim yaa salak benakannehir ters bi harekette bişe saplanıo simdi de o cıktı yauuu
bugun kalan işleri halledip ustune temizlik yapcam oyle bırakıp gidemem of ulen offff
aslım memleketli oluyoruz senle heheh geldiginde gorusurus artık rahat rahat:))
iyi dileklerin icin tesekkur ederim canım cok tedirginim ama umarım iyi olacak hem maddi hem manevi..
evt canım zaten memleketliyiz ama tabi orada olmadıgın için görüşememiştik eger nasip olurda gelirsem mutlaka ve mutlaka görüşelimm kızımızıda senide güzel annem görmeyi çok isterim.
güe güle canımmm arkadaşımmmmm yolunda ufacık toz parçası bile olmasınn
Birsenime katılıyorum herşey gönlünce hayırlısı ile olsun arkadaşım tüm güzelliklerle seninle olsun.
Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin benim uykular kaçtı bir ugrayayım dedim.:)

hicrosum aslim cok saolun canlarim benim
gec yattim ama sabahin korunde kalktim stresten olsa gerek
1 de biniyorum
aksam kaynanam geldi kaynim ve sevgilisi geldi
kaynanam cikarken tutamadi kendini bebisle vedalasirken kuzum kuzum diye agladi:gitme:

hicrosum aslim cok saolun canlarim benim
gec yattim ama sabahin korunde kalktim stresten olsa gerek
1 de biniyorum
aksam kaynanam geldi kaynim ve sevgilisi geldi
kaynanam cikarken tutamadi kendini bebisle vedalasirken kuzum kuzum diye agladi:gitme:

canım güle güle git yolun açık olsun inşallah.kaynana ağldı demek hee ama derler ya hep torun evlattan daha öteymiş özlesinde daha da değerli olsun gönlünde kaydirigubbakcemile5

kızlar ceylinde hala öksürüyor burnu akıyor geçmedi bu meret yarın yine götürücem dr 5 gün antibiyotik kullandık ama çok az bi fark etti hani eskisi gibi sert öksürmüyor çok şükür ama hala etkileri devam ediyor gribin neden geçmedi anlamadım yarın gidelim bakalım ne diyecek dr zaten röntgen tahlil vs syapmamıştı ilaç verip göndermişti ama geçmedi diye yarın yapabilir belki bkalım nasıl zaptedicez ceylini kıyamam yavruma kan alınırsa bende kötü oluyorum yaa allah yardımcımız olsun

GÜnaydınlar hıcroŞum yaa geÇmıŞ olsun cnm yaaa nedesem kı yaa bı yÜzÜnÜz gÜlmedı valla bu kadarda bakıyorsun kuzuna cnm yaaa
gÜsel haberlerle gelırsın ınŞ. Cnm yaaa

bızde kalktık babamız gıttı......alıŞ oyun oynuyor Ömer uyuyor velet gece uyumak bılmedı gÜndÜzde kalkmak ...neyse elı kulaĞında kalkar....

Bız ananemızdeyız...baya kalacak gıbıyız babamızın ıŞlerı Çok yoĞun...Şubata kadar kalacak gıbıyız yaaa....neyse annemle aramızda ıyı bakalım gıttıĞı yere kadar

nurayımm varmıŞtır ne yapıyor acep ıŞemı baŞıladı hemennn

canlarım selammmmmmm
nasılsınız bakalım
dırım cnm kociş haftaya perş. olucak ameliyat sen şimdi olmasın demişsinya kafam karıştı benim yaaaa
olmasamı acaba
offff bi sperm sayımı dahamı yaptırsa acep
kafam karıştı:(

hicrancım geçmiş olsun güzelim
bi kurtulamadık hastalıklardan Ahsende hasta ilaç kullanmaktan fenalık geldi
çarşamba kontrolümüz var bakalım inşallah iyileşir kuzularımız

GÜNAYDIN kızlarr bu sabah sayfayı ben açmış bulundm desenize halbuki daha yeni kalktımm:delphin::kedi: ceylin gece geç yattı gene huysuzluğu üzerindeydi bi türlü yatmak istemedi hanfendi biz tv kapatıyoru o gidip açıyor akşam acayip bi komedi vardı ama traji komedi biz uyumak istiyoz o oturmak istiyor neyseki 3 e doğru yattı:delphin: bu hafta bişiiler oldu kuşuma yaa akşam üstü 6 gibi uyumaya başlıyor 1 saat 1,5 saat uyuyor öğlen uykumuzu atlıyoruz zorunluluktan uyumuyor çünki 1 saat cebelleşiyom sonunda pes ediyom bırakıyom cadıyı oda yorgun düşüyor tabii o saatlerde uyuyuncada böle yapıyor bize sanırım netçem bilmiyom inşallah geçici bi durumdur

selam kızlar ben krispi
nasılsınız umarım herkes iyidir ben bir aydır felan kk ya giremiyom nedense o yüzden yeni kayıt açtım ama pek işe yaramadı yine çok zor girebiliyorum bende anlamıyorum ayarlarından felan sanırsam pc den kaynaklanan bi şey
neyse nasılsınız bebeler nasıl
viz iyiyiz yuvarlanıp gidiyoz valla çok zorlanıyom emme mecburen napalım

esenn canım nasılsınnn bende gelmiştim ama beni görmemişin:( şaka şaka canım. ahsende sende inşlah iyisinizdir.

aslıcığım şimdiye kadar çok iyiydik bugün itibari ile ömer bey öksürmeye başladı

bende annemde kalıyorurum cnm ....ömer bi ara rahatsızlaştı...buraya geldik
sonra evimin tavanı küf oldu onun için evi havalandırdık...
eve ne zaman geçeceğiz bilmiyorum cnm yaaa

fatoş hoşgeldin güzelim yeni nick yapmışsın :)))hayırlı olsun
bebiş nasıl bebiş

teşekkür ederim canım vallaha mecburi yeni bi nick yapmak zorunda kaldım kız giremiyodum kk ya ama sorun eski nick te değilmiş sorun internet sitesindan kaynaklanıyomuş yeni sürüm yüklettik şimdi girebiliyom çok şükür

sen nasılsın kocaman olmuş kızın maşşallah yaaaa zaman ne çabuk geçiyo demi
benim bebemde gazıylan uğraşıyom işte bu ara o sıkıntımız var geçecek inşallah zamanı var
öpüyorum seni canımŞeniz

Back
X