Aysonu Kizlari 2008

birsoş ikisini beraber çek çok komikler yaa:))))) seni koyuyorsun ömüşü alinin üzerine yoksa omu çıkıyor alişin tepesine:)))

kusum 10gunu gectı unutur dedıydım unutmamıs
amcası almıs yaramaz topları
bakalım ne menem seymıs
pastayı da kendım yapmıcam vazgectım
resımlı pasta yaptırcas

aaa yaramaz toplar nasıl bişii banada anlat oynayınca:))) bende almayı düşünüyorum hoşuma gitti geçenlerde alışveriş merkezinde dolaşırken görmüşdüm..benımkısıde sevinir ona ....senın kız kesin bayılır....,, yürüyormu nuriş senin kız:)tay tay

cnm yaaaaaaa maşallahh kızına maşallahhh
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:içelim::nazar:
ceyloş ne tatlı cıkmıs yaa sacları da hemencık uzamıs masallah
opuyorumnanaktan:içelim::nazar:
bize daha net baglamadılar ya halbukı pazt mi salı mı ne basvurmustu annem

maşşalaahh ceylinee:)) çok şeker o ağzındaki emzik nee canım sporcu emziği:))) bi tane darbuka çalan çocuk vardı onunda ağzında emzik vardı:))))) çok tatlı maşallaaah ..

ben o alişve ömere aşık oldum galiba:)))))))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağolunnnkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
kusum 10gunu gectı unutur dedıydım unutmamıs
amcası almıs yaramaz topları
bakalım ne menem seymıs
pastayı da kendım yapmıcam vazgectım
resımlı pasta yaptırcas

hadi bakalım resimleri bekliyoruzz.:nazar::nazar:

bebeklık canım ben kendım ozenıodum ona ya en kotu kendım oynarım hahaha

benım kız 11 aylıkken yurumeye basladı canım sımdı baya ıyı yuruyor:nazar:

anneme de de playskool ilk arabam aldırcam hediye
kendim bişe almadım daha:utangac:
hoş
param da yok:roflol:

bebeklık canım ben kendım ozenıodum ona ya en kotu kendım oynarım hahaha

benım kız 11 aylıkken yurumeye basladı canım sımdı baya ıyı yuruyor:nazar:

anneme de de playskool ilk arabam aldırcam hediye
kendim bişe almadım daha:utangac:
hoş
param da yok:roflol:

aa manyek aldırabileceğin birileri var ya en azından ona şükret bizim baba tarafı burda yok pek o nedenle bi halamız var oda şimdiye dek bi doğumunda bi doğum gününde ama hakkını yemeyeyim bide bayramlık almıştı o kadar yanii 15 ayda 3 hediye ama benim taraf az çok aldı gene ee dayı varteyzeler var enişteler var herkes bişii alınca iyi oluyor neme lazım zemuszemus

allah güç kuvvet versinde herşeyimizi kendimiz alalım inşallah :Saruboceq:opuyorumnanaktan

6dene dişimiz var
tavsan tavsan konusuyoruz:))
boy kilo bilmiorm 10civarı olması lazım olcturmedık daha

:nazar::nazar: maşallah prensesimize :nazar: iyi iyi yemesi içmesi düzgün olsunda vitaminlerini alsında inşallah rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin zaman ne çabuk geçti değilmi bak 1 yaşına girdinzi ceylinde 15 ayı geçti çok şükür :nazar::nazar:

ben bi tubaya bakem ateşi varmı okuldan geldi grip oluyom dedi yedirdim ilaç verdim ıhlamur zencefil kaynattım yattı ateş yoktu ama kontrol etmek lazım grip salgını malum .allah korusun yavrularımız

ohhh 6 dişinizmi varrrr

ayyyy bizimde iki dişde kaldık
kilo işine takıldım 8600 kaldı

aa deliye bak kilonuz iyi bence kafana takma hem daha kaç aylıkki bunlar ceylin 15 aylık ama daha 10.5 kilosu bu aya tarttırmadık ama kilo almadı.SENıNKıLERDE ALIR DAHA AMA AYAKLANDILARMI KıLO DURUYOR VERMESıNLERDE ALMASINA BıŞıı DıYEMEM CEYLıN Bı VERDı Bı ALDI Bı VERDı Bı ALDI BAZEN DURDU ÖLE GıTTı KAÇ AYDIR

aa deliye bak kilonuz iyi bence kafana takma hem daha kaç aylıkki bunlar ceylin 15 aylık ama daha 10.5 kilosu bu aya tarttırmadık ama kilo almadı.SENİNKİLERDE ALIR DAHA AMA AYAKLANDILARMI KİLO DURUYOR VERMESİNLERDE ALMASINA BİŞİİ DİYEMEM CEYLİN Bİ VERDİ Bİ ALDI Bİ VERDİ Bİ ALDI BAZEN DURDU ÖLE GİTTİ KAÇ AYDIR

cnm yaa biz 8,5 aylığız ...ama ne bilem kilo kaybımız olmadı geçen ay hastalandığımız için ömerde oldu az da olsa alıyolarrrrr

selam kızlar dicemama kimseler yok ben yemek yaptım ceylinin çorbasını yaptım bu arada celin uyudu maşallah 1 saat babası dışarı çıkardı bahçeye gezdirdi accık yorulmuş hanfendi gelincede bişii yemedi uyudu kalktı yoğurdunu yedi şimdi dolanıyor ortada

selam kuslar gunaydın
eve net baglanmıs ama gıremıoruz musterı hızmetlerını aradık bakım varmıs bu aksam hallederız ıns
ceylının dgunu pastasına bayıldım 1 seklınde cok hos olmus:nazar: benim de aklıma geldi ama az kişiyiz
o yuzden resimli pasta tercih ettim seneye de 2 seklinde yaptırırık olmazsa :d

Back
X