Aysonu Kizlari 2008

herkese günyadın.ben geliyom gidiyom kimsecikler yokk.size müjdeli haberlerim var
bebişimin kalp atışlarını duyduk allahın izniyle mükemmel bir duyguydu.rabbim herkese yaşatsın inşallah.dr maşşallah maşşallah bebişine çok güzel bakmışsın kerata çok yakışıklı olmuş dedi.alkisalkisalkis.çok sevindim çoookkk mutluyummmm.
herkesi öpüyorummm:1hug:

merhaba kızlarrr offf bugün alişi tekrar doktora götüreceğim öksürüğü arttı...
uyutmuyor geceleri inanın başım çatlıyor yanında yatırıyorum birinden birini
onlar uyanmasın diye inan put gibi yatıyorum...kendimi çok kötü hissediyorum ya

bide kızlar ben çok acıkmaya başladım sürekli açlık hissediyorum....sanırım benim pko yüzünden yaa
doktorlar sitesinde diyetisyene sordum şimdi....eskiden şeker ilacı alıyordum ben yaa doğum sonrası almamaya başladım tekrar alacağım sanıırım o ilaç iştahımı kesiyordu...

offf yaaa herşey bitti bu başladı.......

herkese günyadın.ben geliyom gidiyom kimsecikler yokk.size müjdeli haberlerim var
bebişimin kalp atışlarını duyduk allahın izniyle mükemmel bir duyguydu.rabbim herkese yaşatsın inşallah.dr maşşallah maşşallah bebişine çok güzel bakmışsın kerata çok yakışıklı olmuş dedi.alkisalkisalkis.çok sevindim çoookkk mutluyummmm.

cnm benim yaaa tebrik ederim cnm yaa allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn

benım kız bugün çok yaramazlık yaptı yaw resmen su içindeyim uyudu en sonunda umarım gece uykusuna geçerde bende biraz nefes alırımmm...

bugün cumartesi tabii yoksunuzu demi kızlar:)

günaydın kızlar ceyline süt vermeye kalkmıştım gece içmedide cadı =(
kalkmşken bi selam çakayım sunlara dedim kardeşimdeyiz hala gecede geç yattık ceylinde tabii

çocuklara oyuncak aldık kızlar bu ayak sabitliyici ile
mama yedirmenize yardımcı oluyor...
ayaksabitliycisi çıkıyor tekerlekleri var bisiklet oluyor
yan aparatları ve kemeri var...ön kısmısmında direksiyonu var
ve korno sesi fren sesi bebek sesi çıkarıyor...
arkadaki tutma yeri ile bebek arkadan itiyor yürümesine yardımcı oluyor
ki aliş bunu çok yapıyor...çok güselll ya eşimle bayıldık biz kendimiz oynayacakmışız gibi kurudk
işteeeeeeeeee resimlerr
1zxaom2ogg6n9qrwv6f.jpg

4egynpsehayrm3k7mj.jpg

2v5j50ldhgq11d9sjxl2.jpg

çirkin oğlum alişşşşşş
sptzkmyxzdnuukmqpg0.jpg

kusum gule gule kullansınlar
ben bunu onceden gormustum magazada gusel bıse
bu arada alişin goz rengi baya dönmüş ela gibi olmus ömüş masmavi:nazar:

kuşum gecmiş olsun

fotolar benim bilgisayarda.ama nete baglanmadık daha.baglattık ama aydından acmamıslar onların keyfını beklıorum yanı
bugun acarlarsa aksam face e koyarım

selam kuslar gunaydın
eve net baglanmıs ama gıremıoruz musterı hızmetlerını aradık bakım varmıs bu aksam hallederız ıns
ceylının dgunu pastasına bayıldım 1 seklınde cok hos olmus:nazar: benim de aklıma geldi ama az kişiyiz
o yuzden resimli pasta tercih ettim seneye de 2 seklinde yaptırırık olmazsa :d
sağol canım eminim meyracığında pastası muhteşemdir.opuyorumnanaktan resimler gelsin en kısa sürede
canım gözün aydın allah tamamıne erdirsin sağlıkla kucakla inşallah:Saruboceq::nazar:
günaydın hanımlarr. birsencimm geçmiş olsun kuzularımızda güle güle kullansınlar oyuncaklarını.
selam aslıcım opuyorumnanaktan
kuşum gecmiş olsun

fotolar benim bilgisayarda.ama nete baglanmadık daha.baglattık ama aydından acmamıslar onların keyfını beklıorum yanı
bugun acarlarsa aksam face e koyarım
hemen koy ilk fırsatta .merakta bırakma bizi prensesimiz nasıl olmuş ne hissetmiş görelim

sıze de aılecek gecmıs olsun hıcrancıma.s.

vala zilli kızım pek bişe hissetmedi burnumuzdan getirdi zilli:mymeka:
kalabalıktan huzursuz oluyor cocuk yaa cok mızıklandı sinir etti beni:kizgin:

sıze de aılecek gecmıs olsun hıcrancıma.s.

vala zilli kızım pek bişe hissetmedi burnumuzdan getirdi zilli:mymeka:
kalabalıktan huzursuz oluyor cocuk yaa cok mızıklandı sinir etti beni:kizgin:

hadi yaa demek huyszlandı .neyse canım 2.yaş gününde dahada anlayacak yaşa geldiğinden keyifli olur pastaydı çoluk çocuk tu derken eğlenir.sizin partide çocuk varmıyıd hep yetişkinmiydi peki

kızlar merhaba ...geçmiş olsun sormayın bende aynıyım...burnum akıyor hapşırıyorum....birde 1 hafta önce grip aşısı olmuşdum.....kızda bişey yok şimdilik....

güle güle kullansınlar canım...hiç işim bitmiyor yawww...küçükken daha rahatmışım:)) sizinkilerde televizyon izliyormu benım kız reklamları içerden duyuyor heycan yapıyorr...zararlı ama genede syrediyor yani seyrettiriyorum ...sizinkilerde izliyormu...devamlı değil ama....

Back
X