Aysonu Kizlari 2008

ohhh ikinciyeee hamiş hee süperr diyecem ama öteki çok ufak olacak püffffffffffffff

bende alişle uğraşıyorum yaa bi çocuk bu kadar fena olurrr yaa ilaç içti elli saat yalandan ağladı

miracımm ne güzel bir gece geçirmişsiniz inanıyorum ki 2010 yılı sizin için hayırlı ugurlu gelecek çok güzel bir yıl olacak dileklerin gerçekleşen inşlah.
Dırımm ohh sizde ne güzel eglenmişsiniz oohh ohh.
Hicrancım hadi bakalım inşlah tanıdıklarında çocuk sahibi olurlar herşey yolunda gider.

benım net coktan oldu aslıcım
ama gelip gidiyorum yazan yok ben de bişe yazmadım
kocam cumartesi geldi yılbasında yalnızdım msn ve tv ızleyerke geciirdim bu sene de boyle oldu

bugun aydın forumdaydık cok gezdim cok yoruldum sabah iş varakannehir

selam kızlar ben bu ara sürekli annemdeyim o yüzden giremiyorum
ablam geldi annemlerde kalalım mı dedi e hadi kaldık hep birlikte olalım diye ama bu hafta evdeyim inşallah
cuma günü gezmeye gittik sabahtan veli ziyareti akşam bi arkadaş cumartesi düğüne gittik Ahsen masanın üstünde oynadı zilli bir sallanıyor şarkılarda göreceksiniz vakit bulyrsam faceye ekliycem:))
gittiğimiz düğün eşimin ailesinindi çok gergindi kimse kimseyle konuşmuyor aman allahım barut gibiydi bi ateş eksikti neyse atlattık şükür
bugünde annemle başbaşa keyif yaptık akşam eve geldim Ahsen uyudu bende yatağın ısınmasını bekliyorum elektrikli battaniyeyi yaktım:)))

günü ben kapatayım dedim ama geciktim saat 1 olmuş ceyline süt vericem bende yatacam artık sabah 11 de hastanedeyiz.nurişim eşin gelmiş hadi kavuştunuz sizde bu yılbaşıda öle olsun seneye yalnız girmiş olabilirsin ama bu sene çok güzel olacak sonrakilerde inşallah

esencim oh sizde hasret gidermişsiniz.ahsenin videosunu da görelim yakın zamana bakaım zilli ne kadar olmuş .düğün gerginmiş olsun boşveeer sen ve kızın eğlenmişsiniz ya gerisi hikaye be bacım =)

birsoşum uykusu gelince böle oluyor bu veletler ceylinde mahmur mahmur bakıp ağlıyor kızıyor kucak istiyo huysuzluğun doruklarında geziyor anlayacağın uykusu olduğu halde bi türlü uyumuyor ama bu akşam erken yattı çok şükür 12:15 te yattı =)))))))))))))))))))

ama o minnoşun uyuyuunu yerim ben maşallah çok tatlılar yaaa

günaydınlar sabah 4 den beri böüm pörçük uykuylayım
gece ali kalktı mama verdim...uyumuyor en sonunda babasına verdim...
ömer ağladı o arada ona mama yaptım yedirdimyanımda uyudu
ama ali uyumuyor...sonra omzumda biraz uyuttum yatağa attım tam uyuyacam dalıyorum ali ağlıyo
yataktan hızlı kalktımki başım dönmeye başladı...eşime verdim yattım sonra uyumuş hemen
sanırım gece mama içerken gazı oluyor eşşeğinn ondan bağrıyoo tam uykumun en güsel yerinde ömer ağlıyoo
onu annem aldı ..ali başladııııııııııııı uyumadım..........bide çok fena oldular ali ömerin saçını çekior üstüne çıkıyor..........istediğini yapamayınca kıyamet kopuyor gıcık bir ağlama keşfetmiş ağlıyorr....
ayyy uykusuzum yani kısacaaa

güünaydın şekerler anca kalktım ben kkızımda uyuyor kalksın kahvaltı yapacağız sonra iş varrrrrrr:((

kızlar selam bugün tarçın-çörekotu bal karışımı kürüne başladım
adetimin 2. günü 12. güne kadar yiyicem sabah akşam
bakıyım bunu da faydası olmazsa yarı yıl tatilinden sonra izmir yada ist
dr yolu gözüktü bana
bu arada 15 tatilde almiş ve ben kazakistan a gidiyoruz gezmeye

dırım kocişle çok hoş çıkmışınız cnm yaaaaaa

çok merciii kuzum bu ramazan bayramında 22 eyllülde çekilde
kocişin doğumgünüydü.....

hadi bakalım kürün hayırlı olsun

gezmenizdee ohhh gezin anasınııı satimmmm

çocuk olunca hayal bile göremezsin

çükiii hayal rüya görecek kadar uyumuyorsun bilee:roflol::roflol:

miracım hadi hayırlısı güzelim.
Gökçene katılıyorum Birsencim çok güzel çıkmışsınız Allah nazarlardan saklasın.

sağoll aslıcığım ama doğumdan sonra şiştim
bakalım nereye kadar şişeceğimmm merak ediyorum
diyet miyet hak getire

iki çocuk koşturmasına ben bi türlü zayıflayamıyorum
ama doktorumda dedi bana stres kilo aldırıyor verditmezzz relaxx
ama relax olamıyom yaww

selam millet ben geldim ama her yanım dökülüyor eşimin kuzenini hastaneye latife götürdüm bu sabah ordan görümceme yedik içtik konuştuk sonra halamız alışverişe gitmek istedi yeğenine bişiiler almak istedi:1shok::1shok::1shok: hayır dermiyim tabii atladım hemen oluuuurrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kızıma halası bi içi polarlı pantolonlardan aldı üst kısmı fitilli kadife iç kısmı ince polar pembişş sonra bi kazak aldı sonrada ben bere örmüştüm geçen yıl kardeşimin kızına onu biliyo ya al dedi sana 2 tane yün ip ör kızına da alkisalkisalkis aldım tabe hemen bide ayakkabı baktık ama bulamadık neyse onu ben alırım dedim mont baktık yok anacım oda beden yok geldik eve yürüdük baya ama celinde evde yatırmıştım uyumuş biz gelene kadar babasına izin vermişkaydirigubbakcemile3 neyse eşimin kuzenide çıkarken yeğenine 50 tl hediye verdi doğum gününde burada olamadık hediyemizi annesi alsın dedi :1shok:delikafaduldendelikafadulden sonra çıktık ordan eve gelirken bi yerde durduk miniço mağğzasına girdik kızıma bi mont beğendik aldık ayakkabımızı da alıcaz aslında teyzemiz bi çizme almış ama 22 numara o büyük geldi ceylin hanım öle bi sarıldıki çizmeye alamadık elinden sabah tutturdu inanamazsını annee didirrr diyee babamız dayanamadı ayağı büyür nasılsa giydir gitsin dedi bizde giydik dışarı öle çıktık ayakkabı artık değiştirilemezde ama kızımın gönlü oldu ya ama bi görseniz nasıl ayaklarını kaldıra kaldıra yürüyor içine kalın çorap giydirdim külotlu çorabın üstüne rahat etsin diye tabii biz kısa bot tarzı bişii alcaz gene mecburen allaha şükür 2010 a hediyelerle başladıkkaydirigubbakcemile3 inşallah hep böle giderr:Saruboceq:
çok yorgunum yatacam bugün hastanede ön görüşme yaptık uzen gelirken 2 dr ismi daha bulmuş onlarlada konuşup fikir alıp öle karar verecekmiş bende üstelemedim benim dr benim dr diye bide yarın gidecek diğer iki dr ile görüşmeye illa sende gel sen bilgilisin bu konuda ne soracağını biliyon dediler bende ok dedim yarın gene dr yolları bize göründü kızlarım yarın önce Allah'a sonra küçük teyzoşlarına emanet olcak yarın biz gelene kadar küçük kızkardeşim hem kendi oğluna hem benim 2 kızıma gözkulak olacak bende yemek vss hazırladım bize ceyline çorba yaptım eve gelir gelmez hazırlık ok ve bende bittim ve kaçıyom görüşürükkkopuyorumnanaktan

Back
X