Aysonu Kizlari 2008

merhaba canım öyle haklısın ama yinede sıkıldım dövme beni beni döversen benişine kötü örnek olursun:1rolleyes:

doğru sölüyon ama ee sende rahat dur be bacım öleee kötü düşüncelerden sıyrılll kapa gözleriniii kapa kapa bakma öle kapaaa hah öle işte şimdiiii kendini 2 yıl sonrada düşün accayip bi hazırlık yapıyorsun eşin eve geliyor elinde kocca bir pastayla elinden alıyon mutfağa gidiyon dolaba koyduktan sonra su içeyim derken elinden bardak düşüyorrrr annen içerden sesleniyor gözün körolmasın kız çocuğu uyandırdın aaaa meğer doğum günü yapmıyormuymuşsun çocuğuna eeeee ileriyi görmek lazımmm bebeğinin 1.yaş günü şimdiden kutlu olsun bunu hatırla o günü emiiiiiiii

doğru sölüyon ama ee sende rahat dur be bacım öleee kötü düşüncelerden sıyrılll kapa gözleriniii kapa kapa bakma öle kapaaa hah öle işte şimdiiii kendini 2 yıl sonrada düşün accayip bi hazırlık yapıyorsun eşin eve geliyor elinde kocca bir pastayla elinden alıyon mutfağa gidiyon dolaba koyduktan sonra su içeyim derken elinden bardak düşüyorrrr annen içerden sesleniyor gözün körolmasın kız çocuğu uyandırdın aaaa meğer doğum günü yapmıyormuymuşsun çocuğuna eeeee ileriyi görmek lazımmm bebeğinin 1.yaş günü şimdiden kutlu olsun bunu hatırla o günü emiiiiiiii

canım inş o günleride görürmüyüm acaba allah razı olsun senden

arkadaşlar eğer adetime yakın hamile kaldıysam hesaplamayı nasıl yapıcam.netten tam kaç haftalık hamile olunduğunu yazmıyo çok merak ettimde o yüzden...

son ricam dedigin 4. ve 5. yılki takvimler biraz ayıp olmuor mu artık:1no2:
son ricam diye diye 3 senelık yazdım zaten ve kimseye ayırmadgm zamanı sana ayırdım dünya kadar sorunu cevapladım şimdi de 4-5 sene sonrasını dert edinion be guzelim ben kimseyi memnun edemeyecem istemenin sonu yok bunu anladım:çok üzgünüm:
hele o gunlere bir sağ cıkalım yaa hem belki yaparım diorsun yapacam da demiosun lutfen beni strese sokma sıkıstırma hadi daha gelmedi diyerek..fırsatım olursa yine yapar yollarım ben zatenbenneyaptımki
oldu canim benim seni sikintiya sokmak istemiyorum özür dilerim valla sirf bana yumurtlama gününde iliski olursa erkek olmasi daha mi yüksek canim ve 2-3 gün öncesi kiz mi dogrumu???şutarafagitti

iyi aksamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hicran şimdi öğredim yaa ne demek bilgisayar yok yaaa valla hamiş kalan kaçıyoo olmuyo böle ben ekmeğimi bilgisayar başında kazanıyorum ne olacka hamiş kalsam şimdi adam iştenmi alcak beni .....:1no2::oklava:

kızlar çok mutlu oldum bu aksam o kadar güsel bişeyki benim için ....

bugün eşim maaş alacaktı ama bu ay zam ayı ve zam bekliyoruz ....
ama birtürlü patronu maaşları veremedi aslında 2 gün önce idi ama çekimleri vs.varmış gelip veremedi bende sabahtan beri soruyorum...
ama yok dedi eşim almadım dedi biz çok zam beklemiyoruz eşim hatta birsen ne yaparız az olursa zam dedi bende ne olacak adamın o kadar iyiliği var olsun bu yaştan sonra konumu vs.bırakıp nereye dedim çocuk değilsin dedi ne gelse razıydık yani...içimden dedimki allahım eğer zam güselse ben hamişim ama değilse bu nokta bebek değil dedim ve eşimmmmmmmmm %25 zam almıi eşimin maaşı için çok iyi bir rakam :nazar:öle sevindimki bu demek oluyoki borçlarımız çok hızlı bitecek ve eğer hamişsem bebeğim kısmeti, ile geldi bilee bu kadar sıkıntının içinde bu harikaa süprizzzzzzzzzzzz çok güsellllllllll olduuu Şeniz

ezgin bunlar sadece ıhtımali arttırıormuş ama asla guvenilir yontem deil tutmadıgını veya tam aksini iddia edenler de var
dedigim gibi bos zamanımda mail atarım ben yeterki beni sıkıstırmayerimseniben
ay canim benim kusuruma bakma bende eger ücüncüyü yaparsam degisik olmasi icin arastirma yapayim diyorum ama sana hep sormaliyim sen bilgilisin ve yumurtlama günü erkek biraz kafami karisdirdi doktorumda demisdi cünkü??yoksa ben babychoice yapacakdim sana soruyorum zamanin bulursan bana yaz o.k seni sikmak istemiyorum seninde kendin icin düsüncülerin var Allah versin insAllah yakinda cok ama cok sevinirim valla sen benim icin bir kardes gibisin iyi geceler bye bye:teytey:

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR GÜNAYDIN.YENİBİRGÜN YENİ UMUTLAR DEMEK HERKESŞİN UMUDU YANINDA OLSUN HAHİ BAKALIM HOŞ SOHBETLER:teytey::teytey::teytey:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben kalktım uykucu tombaklar siziiiiiiiii

kızlar hala adet olmadım hala açık sıvı jel gibi olan akıntım devam ediyor...
allahım hayırlısı olsun diyorum ,rabiim dün gece beni çok sevindirdi bunun içinde sevindirsin diyorum.....

NURAYdilerim okursun cnm bu sabah uyandığımda yataktan kalkmadan bi ateşimi ölçeyim dedim cnm yumurtlama dönemimde bile 36.3-36.4 dü bugün ölçtüm 36.5 olmuş şimdi sen diyecen canım sen sürekli ölçmedin nereden bilecez diyecen haklısın kuşum ama yumurtalamadan sonra ölçtüğüm ısım hep 36.2 idi bende sana havalar soğuk sanırım böle değildi ısım demiştim ..neyse yawww bugün 19 ocak ve benim ısım 36.5 :))

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR GÜNAYDIN.YENİBİRGÜN YENİ UMUTLAR DEMEK HERKESŞİN UMUDU YANINDA OLSUN HAHİ BAKALIM HOŞ SOHBETLER:teytey::teytey::teytey:

cnm günaydın nasılsın bebeişimiz nasıl?:emir_bebek:

kocişi ikna ettinmi:uhm:Yada çalışmlara başladınmı ikna turlarına yani:roflol:

cnm günaydın nasılsın bebeişimiz nasıl?:emir_bebek:

kocişi ikna ettinmi:uhm:Yada çalışmlara başladınmı ikna turlarına yani:roflol:

HOŞGELDİNİZ CANLAR.BEBİŞİM Yİ AMA ÇOK ZORLUYO BENİ SANCI YAPIYOOO.KOCİŞLE AKŞAM KONUŞTUM BİRAZ YAĞĞĞĞĞ BİRAZ BALLLL EE TABİ
İLGİLENEMEDİK BU ARALAR:roflol:
HALEDİCEM İNŞALLAH YANİ DİLERİM HALLEDERİM :enbuyukkk:

HOŞGELDİNİZ CANLAR.BEBİŞİM Yİ AMA ÇOK ZORLUYO BENİ SANCI YAPIYOOO.KOCİŞLE AKŞAM KONUŞTUM BİRAZ YAĞĞĞĞĞ BİRAZ BALLLL EE TABİ
İLGİLENEMEDİK BU ARALAR:roflol:
HALEDİCEM İNŞALLAH YANİ DİLERİM HALLEDERİM :enbuyukkk:

ehh yavaş yavaş bir haftan var cnm .....en geç perşembeye kadar bağla olayı mirayla geçersin karşıyo yoldaş olursunuz

neyse kızlar siz yavaş yavaş takılın bende kahvaltı yapayım evimi toplayım ancak biter işim ...burası açık olunca bi burası bi ev işi oooo halimi görseniz evin işi bitmiyo kocişden fırca yiyioz gelecem ben yine byby

NBR CANİM NASILSIN BEBİŞMİ DESEM BEBİŞLERMİ DESEM NASILSIN VARMI BİR GELİŞME KEYFİN NASILSIN.SÜPERSİN BOMBA GİBİSİN DİMİ ARKADAŞIM HIIIIIIII:oklava:

:teytey::teytey: HARİKAYIMMM SAĞOLL CANIM SEN NASILSINN YAA BEN ÇOKK ACIKIYOMMM KENDİMİ DURDURAMIYORUMMMM DEGERİM 178 DEN 721,50 ÇIKTIII AYIN 30 GİBİ YİNE GİDECEM HAYIRLISIYLAA ŞİMDİLİK İYİ HERŞEY..
YAA SENİNDE KASIKLARINA AĞRI GİRİYORMU BELİN SIRTIN FALAN AGRIYO MU CANIMM BENDE VARDAAAA

önümüzdeki Hafta Cumartesi 26 Si Dr Gidicem Kalp Atişlarini Duymaya Anca Ondan Sonra Bakalim Durum Vaziyet Neee Ona Göre .eğer Herşay Yolundaysa Muhtemelen Gelirim.bundan 5-6 Ay önce Benim Ikizim Bebeğini Düşürdü 5 Haftalikken Dolayisiyla Hepimizde Biraz ürkeklik Var.birde Biz Iki Kardeşiz Ikiziz Ve Tek Yumurta Ikiziyiz .bu Yaşimiza Kadar Aksilikler önce Birimizi Sonra Diğerimizi Takip Etti,yaniiii Nasil Anlatayim Kardeşim ütüyle Kolunu Yakar En Fazla Bir Ay Içibde Bende Ayni Kolumu Ayni Yerden Yakarim Yaaaaaaaaa Işte Böle Siktim Sizi Dimi

Back
X