Aysonu Kizlari 2008

saol arzucum yaa..
ama umudum pek yok :)

sen neler yapıyosun yaaa..
anlat biraz daha az giriyosun buraya..
gelir gelmez rapor vercen bikerem ...

evdeyim genelde o yüzden giremiyorum. evdede kapattırmıştım adsl yi . şimdi de desem tekrar bağlatalım kociş kızacak oyuncak mı diye. dükkana geldikçe giriyorum hemen. benim bebiş biraz haylaz beni yoruyor midem kötü. halsizlik yapıyor.canım hiçbir şey yapmak istemiyor.garip bir durum.12.haftadan sonra geçecekmiş valla bekliyorum işte. en kötüsü de karnım hiç doymuyor ve hep değişik şeyler istiyor.ama yapacak kimsem yok.bulantılarla bir şeyler yapmak ta zor oluyor

canım benimm.. gerçekten çok güzel bi gelişme bu..
inşallah bebekle de daha şenlenecek eviniz..
olmasa da senin kafan rahat olacak :)
her ne kadar bebeğe odaklansak da hayat karmaşık işte.
para lazım sevgi lazım huzur lazım insana ..
sonra da bebek tabi :))

canım inan çok sevindim bu habere..
iş stresin olmayacak en azından..
çalışsan bile bırakma ihtimalin var :)
yılmaz erdoğanın bi şiiri var ya..
"ben senin beni sevme ihtimalini sevdim" diye..
..

evet askımmsırnaşık şey biz BEBEKLERİMİZİN BİZE GELEBİLME İHTİMELİNİ SEVDİK

dediğin gibi o kadar mutlu oldumki bebeğime iyi bir yaşam suna bilmek için artık benim çalşma mecburiyetim yok oradaki kendini bilmezlere tahammül etme gibi bir sıkıntım yok evet huzur ,sevgi lazım ..insana umut lazım doktorlar ne kadar bende oluşabilecek bir bebek için şuan mucize desede rabbim ne mucizeler yarattı :1rolleyes: o yüzden adette olsam üzülmeyecem benim zaten sıkıntım adet olamamak değilmi?ben rabbime allahım bu ay adetim geçerse bebek için geçsin değilse bana bu sıkıntıyı verme dedim....eğer beni bu yolda deniyorsa hiç isyan etmeyecem umudum var benim son nefesime kadar savaşacağım bebeğimi kazanmak için...bak nazım hikmet ne diyor cnm

Sevdiğin müddetçe
ve sevebildiğin kadar,
sevdiğine her şeyini verdiğin müddetçe
ve verebildiğin kadar gençsin..

öle değilmi bernacığım?biz daha varlığını bile hissetmemişken bu kadar sevgi ile bekliyoruz gücümüzü bu aşkla topluyoruz pes etmek bizi yakışmaz bu yolda:1hug:

canım benim ya öyle güzel şeyler yazıp paylaşıyosunki mduygulanmamak elde değil valla.ben böyle uzun yazamıyom iş yerindeyim sitedede bir yavaşlık var çözemedim zor geliyo msj

şekercim bırak işi bu hafta sen yorm akendini belli mi olur ben de de belirtiler snein gibiydi hatırlasana iş miş bırak evi topla şöyle birtamam

valla canım daha bişey yapmadımki topluyom dağnıklığı zaten şimdi bir sipürge açacam toz alcam öle öle giderim

merak etme cnm sakınsanda sakınmasanda gelen gelmiştir tatlım sakınmıyorum ben kendimi ....................

benim sadece belim ağrıyo çok az ara ara kasık ağrım var ..o kadar birde göğüslerim çok kaşınıyo uçları geniş ama acımıyorlar... hehehee

merak etmeeee bişecik olmaz teyzesi gelsiyse ooo
onu rabbim yolladı bana hiç bişey olmasına müsade edermi??

ayyyy dırım çok duygulandırdı yazdıkların evet pes etmek yokkkk herşeyin bir zamanı var ve zamanı gelince hepimiz alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza

kıs sen bugün konuştukça içimi ferahlatıyosun :)) terapistttt a.s.
inan sabahtan beri pek bi suratsızdım yaaa..
napalım elbet bi gün biz de sevincez :1hug:

bak midem bulanıyo valla gelir senin o laptopuna öğğğğğğğ yaparımjeyyar

canım çok duyguluyum ben son 2 3 gündür allahım bi görsen halimi annelikle ilgili bir yazı görsem ağlayacam eşimle konuşurken gözleirm doluyo boğazım düğümleniyo .............

o günler çok yakında olacak berna ben inanıyorum ...

ama en çok sen inan sen sınavının zorlu yollarını geride bıraktın inanıyorumki sana gelen bebeğin seni bırakmayacak cnm benim o güsel yüzün gülecekk gözyaşalrın mutluluktan akacak sen mutlu olacaksın cnm:1hug::1hug:

kıs ateşim düştü diyommmm...
bu ay için umutsuzum ama mutsuz değilimmm..

kasıklarım belim ağrıyoooo
adet olucam bennnnnn :))

yaaaaaaa berna bırak ısını rahat yaa sen kastıkca bile o ısı düşerr alla alla

bende sabah ölçtüm yükselmiş alla alla bu hafta ikinici ölçüsüm benimd ebirden yükselmişşş var bi anormallik yawww

ısıyı rahat bırak dedim ülennnnnnnnnnnn sen p.tesi test yapcan .. benimde kasıkalrım ağrıyodu ama leke geldi benden biliyon dimi sende daha o yokk

umutlu mutlu ol bebeğimizi üzme :oklava:

leken var ama ısın yüksek
ısım düşük ama lekem yok..

kıs ikimizden bi hamile çıkar vallaaasırnaşık şey

kıs ben aşılma yaptırdığımda leke vardı şimdi o yok ısım yüksek sadece

bak hatırın için ısımı ölçtüm sabah yataktan kalmadan ölçtüğümde ısım 36.5 çıktı şimdi ise 37.1 ooo aksama kadar yanarım ben cayır cayır

valla mıııı
benim de 36.9 şu anda..
ya nuray gelse de sorsak yaaa...
gündüz ki ısılar pek önemli değil ama umutttt yaaa...

kısss nuray der siz kafayımı yedinizz laelaelaelaelaetabiki gün içindeki ısı önemli değil sabahki ısımız mühim olan cnm .....ama vücut herşeyden etkilenen bişey unutma yaaa heycanlandığımızda ateşimiz çıkmazmı yani terlemezmiyiz yada elimin ayağımız buz kesmezmi?

düşün sabah kalkıyon ve diyonki ahh ısım kaç çıkacak bak bak strese bak olumu cnm bu kadar stres ....hadi boşver ısını sen takılma tatlım:1hug:

ülennnnnnnnnnnn hamişlerrrrrrrrrrrrrrrr ne o uykum var car var curt var diyonuzz heeee söleyin bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm

benimde canım hiç iş yamak istemiyo işler bekliyooo öle yalak aylak takılıyom bir kitap aldım yüreğim seni çok sevdi adı sabırsızlıkla okumayı bekliyorum ama okuyamıyorum okursam uyurum çünkiiii

Back
X