Aysonu Kizlari 2008

belirtilerin varmıydı
................................

evet vardı ama ben pek anlamamıştım ilaçlardan da oluyorya çünkii sadce şeyden şüphelendimmm
1-sabah son 3 gündür mide bulantısı neredeyse kusturacak kadar hissettiriyordu kendiniii
2-göğüs uçları kk dan öğrenmiştim dikkat ediyordum heppp koyu kahveye kaçmaya başlamıştııı
3 saçlarım hiç yağlanmaz ama yeni yıkadığım saç akşama kalmaz yağlanıyorduuu
4-belimde tuhaf ağrı olmaya başladı tam ortasında

gerçi herkeste aynı olmazmış ama nebiliiiyiim genelde kadınlara böle şeyler olurmuşşşş ya bazısı daha farklı olurmuşşşş bende böle farklılıklar oldu ilaçlardan başımda dönüyordu kasıklarımda ağrıyordu ama adetime 5 gün kala kasık ağrısı hafifledi bel ağrısı kendini belli etti daha çokk

peki göğüslerin acıyormuydu şişlik varmıydı

göğüslerimde arada sızlatan bişiiler oluyor hala da oluyor şişlik sertlik yatarken ağrı oluyor ama bu hormon ilaçlarında da oluyor geçen aşılamamda da vardı oyüzden hamişliktenmi bilmem ama benim önceki düşükle sonuçlanan hamişliklerimde ilaç kullanmamıştım o zamanlar adetime 3-5 gün kala kasıklarımda sıkışma gibi bişii oluyor idrara sık çıkmaya bşlıyordumm göğüslerde ağrı yoktu ama şişkinlik oluyordu karnım duba gibi şişiyorduuu

rica ederim canımmm sen naptın şimdiiii adet nezamana
düşükten sonra benim adet tarihim sapıttı
otamatik hesaplayıcılara göre 23 ocak gösteriyor
sen demiştin adetin bittiyse hemen basla çalşmalara diye
bende seni dinledim 4 ünde başladık çalışmalara bakalım kısmet

düşükten sonra benim adet tarihim sapıttı
otamatik hesaplayıcılara göre 23 ocak gösteriyor
sen demiştin adetin bittiyse hemen basla çalşmalara diye
bende seni dinledim 4 ünde başladık çalışmalara bakalım kısmet

devam et canım düşük sonrası yumurtlama sapıyor çünki bende öle oldu enazından oyüzden dene ve ateş ölçmeyi de dene yada alabilirsen yumurtlama testi al 2 paket işini görürrr

çalışmaları bitirdik bakalım 3 gün sonra adet olucakmıyım
dr bana düşük sonrası %80 sağlıklı gebelik getirir demişti
büyüklerimizin dediğine görede düşükten sonra hemen hamile kalınır derler
şimdi benim gerçekten otomatik hesaplayıcılara göre 23 ümü adet tarihim
olucakmıyım yoksa adet tarihim yine sapıtacak mı?
ya da hamilemiyim

cnm faruk bey ssk konusunda yardımıc olmadığı için bende ssk dan doktor bulmayı tercih ettim annemin sürekli gittiği ssk doktoru vardı ama yıllardır tanıyorlar ben ona gittim taa 6 sene önceden başladım anlatmaya bir kere eşimin sprem testini çok dengesiz buldu bir daha test istedi ve bebim başka yapmam gereken testler varmış onlarıda yaptırmam lazım ama ssk doktoru olduğu ççn ssk da yapacak ben özeline gittim dedimki düzenli adet olmak için doktorum bana klomen verdi dedim ama klomeni takipsiz kullanamazsın dedi ben dedim adetime 2 gün var bu ayın 16 da gitmiştim doktora gel muayne edelim dedi yumurtalıklara baktı sağ yumurtalığımda 8 tane yurmta vardı adet olamzsan eğer kist olacak dedi ...ama gezerekn yumrutalıkalrı bir nokta gördü rahimde cnm çok çokk ufaktı o nokta bu dedi adet başlangıcı olabilir dedi ...gebelik kesesi için çok biçimsiz dedi ama konuşmak için çopk erken dedi...adetin geçerse kan testi yaptır dedi....sonuc negatifse tahliller yapılcak birde tüp bebkde olsa kilo vermem lazımmış kocmaın sonucu benim test sonuçlarıma göre cnm tedavinin ne oalcağına karar verilcek cnm ..ama adetim 2 gün geçti yine beklemedeyim adet olmadım yani

inş hamilesindir yalnız gebelik kesesini anlamadım biçimsiz mi dedi

ya rahimdeki o leke için adet tarihime 2 gün kala gittiğim için kan pırtısı olabilir dedi ama konuşmak için çok erken dedi

ama gebelik desek dedi kese için biçimsiz duruyo dedi
bunu gebelik kesesi olması için mucize lazım dedi
ama ne sölersek boş dedi adeti bekleyelim klomen kullanmışın hamişilik riskin var dedi

Back
X