Aysonu Kizlari 2008

kızlar ben geldim yemeğimi yedim şaun felaket mide bulantısı yaşıyorum öğrüyorum resmen gözümden yaşalr aktı 2 küçük çay içtim herlde çay yaptı bu mide bulantısını belim ağrıyo oturamıyorum yaaaaaaaaa

Dirmicim Biz Napcaz Ya Böyle Acaba Hamişmiyiz Diilmiyiz.BENİMDE BENLİM ÇOK AĞRIYOR.BEN DÜN KUSTUM BİDE.GÖXÜMDEN YAŞLAR GELDİ.

CANIM YA SENİN İLK BELİRTİLERİN NEYDİ.BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN.

esmacım 10 gün geçtiyse bide iki çizgi silikte olsa çıktıysa kesin hamilesin ben sana söylim.eğer negatif olsaydı ikinci çizgi hiç çıkmazdı cnm.hadi amaaaaaaaaaa kantesti yaptırsana merak etmiyonmu .ben bile meraklandım yani:dance:

küçük kedicik hoş geldin cnm benim
nasılsın bitanem

sağol canım benim. iyiyim düğün telaşına kendimi de unuttum şimdi o abiyelerin içine nasıl sığacam diye düşünüyom cimbomum ya.. ilk haftalar iştahım arttı tabii vücut bakmıyo dış gebelik normal gebelik hormonlar harıl harıl.. 5 kilo almışım bi de önceden de fazlam vardı. allahım nasıl vericem ben o kiloları...

sağ tarafımda ağrım var canım ya.. bi de idrar yolu enfeksiyonu başladı galiba iki gündür çok fena yanma oluyo idrarımı yaptıktan sonra. bi antibiyotik başladık inşallah düzelir.

öyle canım. sende durumlar nasıl?

CANIM YA SENİN İLK BELİRTİLERİN NEYDİ.BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN.

esma soyadın mı büyükk.. çünkü benim soyadımda BÜYÜK Te.. normal adet olacakmışım gibi 2 hafta önceden agrılar başladı.. kasık ağrısı olurdu normalde fakat ona ek olarak bel sırt agrım olduu ama agrılar baya artmıştı.. kasıklarıma sancılar giriodu.. mide yanması ve bulantı hissi vardı aşırı uyku hali ve alınganlık vardı canımm adetime 2 gün kala arttı bunlar hatta sıvı bir akıntı geldii ha oldum ha olacam derken 2 gün geçtii sabah 10 gibi test yaptım pozitif çıktı 2, silik çıktı. dr gittim kan 173,08 çıktı daha yeni hamiş kalmışım ondan deger düşükmüş.. idrarda ondan silik çıkmışş 18 yine kan testi yaptık 721,50 yükseldii yine idrar testi yaptımm aynıı 2. çizgi azcık daha belli olduu.. bence kan testi yaptır yarın sen bii canım..bel ve sırt agrısından belli ettim ben

esmacım bunların daha güzel bi belirti olur mu bitanem
süper valla

CİMBOMUM YA İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR CANIM YA.3 SENELİK EVLİYİM.YAKLAŞI 2 SENEDİR OLMASINI İSTİYORUM .AMA AŞAĞI YUKARI 1 SENEDİR UĞRAŞIYORUM DR FALAN.YUMURTLAMA TAKİBİM YAPILDI OLMADI.HSG ÇEKİLDİ BİR SORUN YOK.EŞİMİN SPERM TESTLERİ YAPILDI NORMAL ÇIKTI.AMA ADETLERİM DÜZENSİZ.4 AY DUPHASTON KULANDIM.DR UM Bİ SORUN YOK BEBEK OLMAMASI İÇİN BOŞUNA İLAÇ KULLANMA DEDİ.BENDE BU AY GİTMEDİM DR A.İŞTE BU AYDA ADETİM GECİKTİ.ŞİMDİ KARTARSIZIM HAP KULLANMADIĞIM İÇİN Mİ GECİKTİ ACABA.YOKSA GERÇEKTEN HAMİŞMİYİM.

CİMBOMUM YA İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR CANIM YA.3 SENELİK EVLİYİM.YAKLAŞI 2 SENEDİR OLMASINI İSTİYORUM .AMA AŞAĞI YUKARI 1 SENEDİR UĞRAŞIYORUM DR FALAN.YUMURTLAMA TAKİBİM YAPILDI OLMADI.HSG ÇEKİLDİ BİR SORUN YOK.EŞİMİN SPERM TESTLERİ YAPILDI NORMAL ÇIKTI.AMA ADETLERİM DÜZENSİZ.4 AY DUPHASTON KULANDIM.DR UM Bİ SORUN YOK BEBEK OLMAMASI İÇİN BOŞUNA İLAÇ KULLANMA DEDİ.BENDE BU AY GİTMEDİM DR A.İŞTE BU AYDA ADETİM GECİKTİ.ŞİMDİ KARTARSIZIM HAP KULLANMADIĞIM İÇİN Mİ GECİKTİ ACABA.YOKSA GERÇEKTEN HAMİŞMİYİM.

cnm ilaçtan olduğunu sanmıyorum
bence kan testi yaptır
yada yarın sabah idrar yap ilk idrarınlafisfisfis

mira benimde keyfim yok cnm ne yapalım çıkalımmı kkdan ben burada konuşmasamm kafayı yerim yakındır zaten kendimi rahatsız görüyorum saplantı oldu çocuk işi bir bebek görsem ağlıyorum çocuk deseler ağlıyorum herşeye ağlıyorum yüreğim acıyo nefes alamıyorum o kadar uzak geliyoki bana hamilellik test yapmaya korkuyorum........benim bir piskoloğa ihtiyacım var sanırım

Back
X