Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ayşecim bu güzel belirtilerin kıymetini bil :))
tabi ki normal..
benim de sızlıyo ama benim ki östrojen bandından..
keşke gebelikten sızlasa...
kızlar ben geldim yemeğimi yedim şaun felaket mide bulantısı yaşıyorum öğrüyorum resmen gözümden yaşalr aktı 2 küçük çay içtim herlde çay yaptı bu mide bulantısını belim ağrıyo oturamıyorum yaaaaaaaaa
hicrancım kanımı verdim.. sonuç için doktorum arayacak..
ama kaçta arar bilmiyorum 6-6.30 gibi işteyin ..
daha sonra ararsa evden yazarım..
şu salak bekleme aşamasındayım yaniiii![]()
dırıııım hamiiiiişşşş dıııırrııııımmmmm haaaamiiiişşşşşşa.s.:teytey::teytey::teytey:
Aayyy Kizlar Ya Yaptiğim Teste Bakip Bakip ümitleniyorum Ya.çok Acik Bir 2, çizgi Var.HİÇ BÖYLE ÇOK ÇOK AÇIK BİR 2, ÇİZGİ ÇIKTIMI SİZDE.
bi de ateşim de düşmüştü ..
bugün 0.1 derece yükseldi...
tek umutlandıran o oldu, yoksa kesin regl olcam diye düşünüyodum..
bel ağrım kasık ağrım var hafif hafif..
yani 0.1 derecelik bi umudum var :))))))))
kızlar ben birazdan eve gitcem..
akşam yazarım sonucu..
Dirmicim Biz Napcaz Ya Böyle Acaba Hamişmiyiz Diilmiyiz.BENİMDE BENLİM ÇOK AĞRIYOR.BEN DÜN KUSTUM BİDE.GÖXÜMDEN YAŞLAR GELDİ.
inşallah canım yaaa..
benim de ara ara belim ve kasıklarım ağrıyo..
ama hiç gebeliğe yormak istemiyorumm..
adet olurken de ağrır..
hayırlısı yaa..
ama göğüslerim çok ağrıyo ve şişti..
o da aldığım östrojenden..
amaan belli olcak işte diimi bi kaç saat sonra..
test yap kızzzz zaten hamişsin ama git hastaneye bhcg testi yaptırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende hiçç ümitlenmiyordum fakat şuna inan içindeki sesi dinle... ben 2 gün önceden eşime adet olmayacam demiştimmm hamileyim bunuda biliodumm ama inanasım gelmiodu.. yada heves etmek istememişimdirr. evet şimdi hamileyimm.. şimdide 31 ocakta bebeğimin o ufacık kesesini ve o minnacıkk kalbinin sesini duymak istiyorumm allahın izniyle.. yine içimde ki ses herşey yolunda gidecek korkma diyor fakat elimde değilll korkuommm... allahıma emanet ettim ben bebeğimi o korur ve inşallah hersey yolunda giderr.. hayırlısıyla.:çok üzgünüm: