Aysonu Kizlari 2008

berna yokmuuuu ...yeniyaşam sağol arkadaşımm valla bende sıcak duşta yıkanıodum söylediğin iyi olduu... 26 da ne diye gidecen sen canım dr....

bernaaaa kıs senin için girdim yaaa sonucu alıca yasarım hemen yazmassam negatif demiştin ölemiiiii yokksaaaaaaaaaaaa ayyyy inşallah pozitiftirrr kıs merakta bırakma yaz şuuuuu sonucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hamişim diyeeee

hicran her ley yolunda değil mi
sağlığın nasıl az yoruyorsun değil mi kendini
eşin naısl davranıyor
havalarda uçuyordur artık canım

sana çok dikkat etmeliyiz

canım sağol iyiyim allaha şükür hamilelikten kaynaklanan bazı belirtiler var işte bel ağrısı mide bulantısı falan yuvarlanıp gidiyoz işte ay eşim sevindi tabiii sevinmezmi ama kader işte 2 gündür işleri pek iyi değilmişşş ona sıkılıyor ruh gibi olduuuuuu biraz düzelir inşallah ona sıkılıyom biraz ama allah yardım eder inşallah .
bu arada tabiii bana dikkat edeceksiniz bana ve diğer hamişlere hep beraber dimii yaa herşey için saol

Bernacim Hadi Gülüm Beee Senden Haber Gelmesi Uzadikça Geriliyorum

Bak Valla Kalkip Göbek Atacağim Hadi Sevinçli Haberi Ver Bize
Bu Zamana Kadar çoktan Gelmiştir Haber Sana

burdayım cnm merakla bekliyorum ama bernadan tık yok
sen nasılsın bu arada sılacım

Iyiyim Bibekçim Bi Sorun Yok Bu Ay Ben De Kandi Kendime çatlatma Iğnesi Yaptirdim Doğal Aşilama Yaptim :) Ben De önümüzdeki Hafta Tahlil Yaptiracağim

Ya Ben çok Merak Ediyorum Acaba Sonuç Iyi Gelmedimi

bende çok merak ediyorum
kesin pozitif napcağını sasırdı bizide unuttu
inş öyledir

geşmiş yazılarda okudum yani bugünün yazısı dırıma ne oldu anlamadım
sen yazmıssın canını kim sıktı diye

Galiba Bi Arkadaşi Hamileymiş Ya Da Doğum Yapmiş çok Anlamadim Dirime Kiskaniyorsun Demiş Ona Sikilmiş
Onun Adetide 3 Gün Gecikti Başka Bir Doktora Gitti O Doktorda Kist Yok Demiş Ama Bişey Görünüyor 25 Ocakta Bi Tahlil Yaptir Demiş Onu Bekliyor

ne insanlar var ya ne salaklık
niye kıskansın böyle saçmalık olur mu ya onun için mi girmiyor siteye

BERNAM HADİ GİR ARTIK VALLA SENİ BEKLİYORUZ
ÇATLICAM YA HADİ AMA
NE OLUR GÜZEL Bİ SONUÇ OLSUN

Back
X