Aysonu Kizlari 2008

bu benim kaderim neşem çok sağol güsel sözlerin için inan nasıl mutlu ettin beni anlatamam ......sizleri burada tüm destek olan arkadaşalrımı çok seviyorum hepimiz aynı yolun yolcusuyuzzzzzzzzzz

Pardon arkadaşlar,bu mesajı Ayşe&Serkan arkdaşamıza dış gebelik korkularını belirttiği mesajına karşılık yazmışmış.Alıntıda bir problem yaşadım:((((

çok sağoll arkadaşımm... bende inanıyom sağlıkk ama ne yaparsınn korkuyoo insann işte :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızlar dün arzu ile konuştum kanaması olmuş doktor biraz dinlen birdaha tekrarlamazsa sorun yok demiş üzüldüm evde dinleniyor şuan

kızlar dün arzu ile konuştum kanaması olmuş doktor biraz dinlen birdaha tekrarlamazsa sorun yok demiş üzüldüm evde dinleniyor şuan

hadi yaaaa geçmişş olsunn dileklerimizi ilettt canımmmm......:çok üzgünüm:
berna ne olduu.. dün demişti sonuç pozitifse girerim negatifse girmem dieeee yoksaaa sonuççççç olumsuzmuu yaaa:çok üzgünüm:

kızlar dün arzu ile konuştum kanaması olmuş doktor biraz dinlen birdaha tekrarlamazsa sorun yok demiş üzüldüm evde dinleniyor şuan[/QUO
günaydın kıslar .hakkatten arzuya çok üzüldüm allah yardımcısı olsun tüh yaa.bernaaaaaaaaa nerelerdesin dırım yokmu bir haber bernadan?sen nasılsın
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee günaydın bacım ben 26 sında kalp atışlarını
dinlemeye gidecem:dance:

kızlar dün arzu ile konuştum kanaması olmuş doktor biraz dinlen birdaha tekrarlamazsa sorun yok demiş üzüldüm evde dinleniyor şuan[/QUO
günaydın kıslar .hakkatten arzuya çok üzüldüm allah yardımcısı olsun tüh yaa.bernaaaaaaaaa nerelerdesin dırım yokmu bir haber bernadan?sen nasılsın
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee günaydın bacım ben 26 sında kalp atışlarını
dinlemeye gidecem:dance:

bak senn bebiş büyüdüde kalp atışını dinletecekk annesii....hadi hayırlısı canımm darısı basımaa ..... 31 ocakta bende bir görsemmm bebişimii ....... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: oynayacamm valla

yenyaşam günaydınnnnn nasılsın cnm

efhamlı ayşe serkan sen nasılsın benim belim ağrıyo herzamanki gibi

Nasilsin Birsencim Bugün Beninde çok Belim Ağriyor

iyiyim cnm nasıl olayım fena sayılmam şimdi tuvalete gittim bi sılaklık hissetsem koşuyorum ama yok akıntı geliyo ............

benim 6 gün oluyo bugünle ağrıyo işteeeee belim
mailimi okudunmu cnm ?

:)))))) dırımm senn ne zaman gidecenn dr

cnm perşembe günü gidecem hergün bi umut adet olurum diyorum ama yok malesef....

dün gece rüyamda eltimle kek yapıyoruz ve karnı hamile gibi kocası biri ile dalga geçiyo ve elitm rüyamda diyoki bak diyo dalga geçme 10 gün önce düşük yaptım diyor........ama ben sadece hamile bir karın görüdüm elitimin yüzünü bile görmüyorum........korkuyorum yaaaaa

cnm perşembe günü gidecem hergün bi umut adet olurum diyorum ama yok malesef....

dün gece rüyamda eltimle kek yapıyoruz ve karnı hamile gibi kocası biri ile dalga geçiyo ve elitm rüyamda diyoki bak diyo dalga geçme 10 gün önce düşük yaptım diyor........ama ben sadece hamile bir karın görüdüm elitimin yüzünü bile görmüyorum........korkuyorum yaaaaa

c anım malum biliyorsunuzz rüyada çiçek toprak bebek ve hamile kadın görmekk bebeğe çıkarr ben eltimi gördümm kii hamile... çiçek gördüm dikiyordum toprak gördüm ve karnımda bebek görmüştümm hatırladın demii.. eger bilinçaltına yerleştirmediysenn. hamiş olabilirsinn ki inşallah.. hadi hayırlısı canımmm

c anım malum biliyorsunuzz rüyada çiçek toprak bebek ve hamile kadın görmekk bebeğe çıkarr ben eltimi gördümm kii hamile... çiçek gördüm dikiyordum toprak gördüm ve karnımda bebek görmüştümm hatırladın demii.. eger bilinçaltına yerleştirmediysenn. hamiş olabilirsinn ki inşallah.. hadi hayırlısı canımmm

HAMİLE GİBİ ŞİŞ KARIN GÖRDÜMM CNM VE ELİTİMİN KARNIYMIŞ O AMA ELİTİMİ TAMAMEN GÖRMEDİM SADECE KARINI GÖRÜNÜYORDU 7 AYLIK GİBİ NEYSE YAA HAYIR OLSUN ................

Back
X