Aysonu Kizlari 2008

kızlar meraba ben neye karar verdim biliyomusunuz.az önce dr umla görüştük.ben adet söktürücü falan kullanmak istediğimi söyledim.yok dedi yarın gel bi kan testi falan yapalım dedi.bi bakalım dedi ona göre beraber bişeylere karar verelim dedi.belki hamilesindir.senin yumurtlaman düzensiz idrarda çıkmayacak kadar yenidir belki dedi.bende tamam dedim.sabah erkenden gidicem kontrole.BENİM İÇİN DUA EDİN NE OLUR.ALLAH RIZASI İÇİN.

kızlar meraba ben neye karar verdim biliyomusunuz.az önce dr umla görüştük.ben adet söktürücü falan kullanmak istediğimi söyledim.yok dedi yarın gel bi kan testi falan yapalım dedi.bi bakalım dedi ona göre beraber bişeylere karar verelim dedi.belki hamilesindir.senin yumurtlaman düzensiz idrarda çıkmayacak kadar yenidir belki dedi.bende tamam dedim.sabah erkenden gidicem kontrole.BENİM İÇİN DUA EDİN NE OLUR.ALLAH RIZASI İÇİN.

CANIMMM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNN.. HAYIRLISI İLE GİT GELLLLL

esmacım edecem canım Allah gonlundekini versin tez gunde yarabbimmmm insallah hayrlı haberle gelirsin ama olmazsa da yıkılmak yok baktedavıye gıdıosun duaların ne zaman kabul oluncagını Allah bılır canım sakın umutsuzluga kapılma

CANIM BENİM ÇOK SAOL İNŞALLAH DUALARIMIZ HEPİMİZ İÇİN ALLAH KATINDA KABUL OLUNAN DUALRIN ARASINDA YER ALIR.VE HEPİMİZİN BOY BOY ÇOCUKLARI OLUR.ALLAHA EMANET OLUN.

hosgeldın canım ama aksam oldu malum kımsecıkler kalmadı cımbom ve ben varız sanırım sadece

hoşbulduk canın nasılsınnn bakalım nasıl gidiyor hayat ya geçmişi okuyodum da sen neler çekmişin be arkadaşım biz hep birbirimize benziyoz bende 2.evliliğim biliyorsun az çekmedim ilk evliliğimde allah kurtardı valla beni.sende nihayet rahata ermişin artık allah kötülerden uzak eylesin biziiiiiiiiiii

muratta tam tersi oldu murat benimle 2.evliliğini yaptı bunu ilk kez söylüyorum
burdan onlardan gelinden çok çekmişler onun için beni el üstünden tutuyorlar
hepsi valla inşallah da değişmez

ama benimde murattan öncesinde çok yalnış ilişkim olduğu için benim annemde
murata çok değer verir çok sever oğlu gibi bizim evde de erkek yok ya
2 damadımız var işte

muratta tam tersi oldu murat benimle 2.evliliğini yaptı bunu ilk kez söylüyorum
burdan onlardan gelinden çok çekmişler onun için beni el üstünden tutuyorlar
hepsi valla inşallah da değişmez

inşallah değişmezler hayatımmm allah mutluluklar versin ağız tadı sağlık versin e parada tabiii hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

benim çok hatalarımı oldu nuraycım çok acı çektim ailemede ister istemez çektirdim mutluluğu ve doğru insanı geç buldum işte ben 10 aylık evliyim daha
bitanem işte ama allahımaçok şükür hep diyorum ki murata seni bana veren allah senden de bi melek vericektir inşallah diyorum ve o meleği bekliyorum sabırsızca

bebeklik pek görüşemedik seninle cnm ya
ben seni çok ama çok iyi anlıyorum dr konusunudaki o korku bende de aşırı derece var ama senin bence bir an önce dr a gitmen lazım cnm ya
bak benim adetlerim düzenli sayılır ama ben yine gidicem şubatta da adet olursam işte
bende dr dan değilde o zorlu yollardan ve sabır demesinden korkuyorum kızlar

Back
X