Aysonu Kizlari 2008

kızlar şimdi birsenle konuştum 14:20 sonuç almak için gittiğinde ordaki bir kız daha sizin 39 dk nız var demiş bune ya normalde 1 saatte çıkıyor burdaki hastanelerde aman ya
dedim 1 saatte seni ararım yok dedi ben sizi arayacam dedi
işte böyle

kızlar şimdi birsenle konuştum 14:20 sonuç almak için gittiğinde ordaki bir kız daha sizin 39 dk nız var demiş bune ya normalde 1 saatte çıkıyor burdaki hastanelerde aman ya
dedim 1 saatte seni ararım yok dedi ben sizi arayacam dedi
işte böyle

ayyyyyyyyyyyyyyyy yaaaaaaaaaa neden böyle olduki ya kızı çok oyaladılar biz burda böyleysek bi de birseni düşünün canım benim yaaa bu kadar uzaması iyice heyecanlandırdı

ensem başım çatlayacak ben ona tahlil yapardım yaww:))))))))))))))))))))))))))))))) neyse 15 dakikadan fazla var bekleyelim biraz daha nedemişler bekleyen ermiş muradına ermiş.. böylemiydi bu söz:))

büyük bir ihtimal 12 de verdi ya kanı ondan dolayı lablar yemeğe çıkmışdır öğle tatili 1 saat geldikden sonra işleme almışlardır...

kızlar ben de ara ara bakarım ev pok götürüyor yavaş yavaş temizleyem

buarada nuray ya benim dün ısım36.4 tü ya bugünde ölçmedim yarına kadar adet olurum dimi geçitmez dimi

yine mi çıkmamış sonuç ya..

hay allah. neyse ben yine gelicem kızlar.

saol neşem beni düzeltiyin için:)) benım pek atasözleriyle aram iyi değildir:)

kedicik sen biraz daha yemek yede gel:))))))))

canım çok şey yemek istiyor benım fakat ağzım acıııı yediğimin tadı yokkiiiii..

kızlar sıkı durun bisenin sonucu yanlış anlamadıysam 311
ellerim titriyor o ağlıyordu şuan bende ağlıyorum
allah ım bu ne mutluluk yarabbim

:teytey::teytey::teytey:Dırımmm canımm gözünaydınnn tebrikleerrr çok sevindim bak ben sana dedim meleğinle seninle beraberrr diyeee oleyyy :dance:

bebeklik kızmadın dimi düzelttim diye
ya ben halen şoktayım içim öyle tuhafki
konuşamadım bilene
allah ım sen ne kadar yücesin ya
galiba ikizler geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrr

311 baya iyi bir sonuçççççççççç ikizlerimizmi geliyorrrrrrrrrrrr yaşasınnn allaahım sana bin kere şüküüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlerr olsunnnnnnn

evet kızlarrrrrrrrrrr doğruuuuuuuuuuu 311 çıkmış şimdi konuştum ellerim titiriyooooooooooo

bebeklik kızmadın dimi düzelttim diye
ya ben halen şoktayım içim öyle tuhafki
konuşamadım bilene
allah ım sen ne kadar yücesin ya
galiba ikizler geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrr

yok canım ne kızması sordum zaten sizee yanlış diyorumdur kesin dedim:)))))

ay nasıl mutluyum nasıllllllllllllllll ayy çok mutludurrr....allahım tamamını erdirsin yarabimmmmmmmmmmm

bencede ikizler geliyo çünkü çok yüksek sonucu oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeee sonunda olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Back
X