Aysonu Kizlari 2008

canııımmmm birsenimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bitanem.

ayyy nasıl sevindim anlatamam canım ya.. değer cidden yüksek bak senin ikizler geliyo ben hep senin ikizin olacak gibi geliyodu zaten. alllaaaaahhhhhhhh bugün süper bi gün. kaydirigubbakcemile5

:teytey::teytey::teytey::teytey:

hep birlikte halay çekiyoruz.... ohhhh yandan.

canım yaaaaaaaaa sağolll inş...

ayy ya zaten bu ara duygusallığım üstümde valla ağladım ağlıycam.. çok fena oldum.

gozun aydin ablacimm
rabbim seni ve bebeklerini korusun insallahh
kendine coook iyi bakk
yeni gordumm cook sevindim anlatamamm:nazar::nazar::nazar::nazar:

cnmmmmmm benim yaaaaaaaaaaaaa ağla ama seviçdennnnnnn

ben dinlenmezmiyim cnmmm yaaaaaaa hrç bişey yapmam bennnnnn

canımm.. söyleyecek söz bulamıyorum inanki.

böyle bi günde gelen bebekler sana bir ömür hayırlı evlat olurlar inşallah.

canım biliyosundur belki, anne öğrendikten sonra her gün bir yasin okumak gerekirmiş. hem sağlıklı olması hemde hayırlı bir evlat olması için. her gün oku bitanem. hep için ferahlar şeytanın vesveselerinden gereksiz kuruntularından kurtulursun hem de bebişlerine ilaç olur.

yaşasınnn artık bi hamişimiz daha oldu.

inşallah herkes hamiş olacak burda anniş olmayan kalmayacak kızlar. :Saruboceq::Saruboceq:

ben kaçıyorum bitanem burda iftar yaklaşık bi saat önce okunuyo istanbula göre. gideyim sofraya yardım edeyim. hemen soğana sarılacam salata diye yoksa millet bu gözler ne diyecek sırnaşık şey

canımm.. söyleyecek söz bulamıyorum inanki.

böyle bi günde gelen bebekler sana bir ömür hayırlı evlat olurlar inşallah.

canım biliyosundur belki, anne öğrendikten sonra her gün bir yasin okumak gerekirmiş. hem sağlıklı olması hemde hayırlı bir evlat olması için. her gün oku bitanem. hep için ferahlar şeytanın vesveselerinden gereksiz kuruntularından kurtulursun hem de bebişlerine ilaç olur.

yaşasınnn artık bi hamişimiz daha oldu.

inşallah herkes hamiş olacak burda anniş olmayan kalmayacak kızlar. :Saruboceq::Saruboceq:

ben kaçıyorum bitanem burda iftar yaklaşık bi saat önce okunuyo istanbula göre. gideyim sofraya yardım edeyim. hemen soğana sarılacam salata diye yoksa millet bu gözler ne diyecek sırnaşık şey

cnm yaaaaaaa okurum okumasınada ben arpaçanın türkçe yazılmış olanını okuyorum cnm inş.. rabbim kabul ederr..tmm cnmm hadiiii sen gitt işine bak

merhabalar a.s.
ben komsu topikteyim bugun hamile oldugunuzu okudum oncedende arada okurdum ne kadar cok bebek istediginiz belli oluyordu hamilelik haberinize cook sevindim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucaginiza alin :emir_bebek::emir_bebek:vebu topikte bebek isteyen diger bayanlarada insallah en kisa zamanda Allah bebek nasip etsin

çokkkkkkkkkkkkkkk teşekkürrrrrrrrrr ederim çokkk sağoll cnm benim yaaaaa

aminn güsell dileğin için:CüvCüv:

ayyy kızlar kuzenimin eşide hamileymişş

kız günde 2 paket sigara içiyor ve sigarayı zor bırakacak gibi ikinci denemeleriydii

mor kafam güzelim tatlım ne diyeceğimi bilemiyorum kendime sevinirken bir tarafım sana çok üzüldü cnmm ....allah sana sabır versinnnn

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

drımımm tebrikler canım ortalık sakinleşsin diye bekledim:)

ay ne güzel allah tamamını erdirsin.

biraz daha zaman geçsin belirtilerini soroacam:)))

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

drımımm tebrikler canım ortalık sakinleşsin diye bekledim:)

ay ne güzel allah tamamını erdirsin.

biraz daha zaman geçsin belirtilerini soroacam:)))

en büyükkk belirtiiiiiiiiiii mide yanmasııııııııııııııııııı

inş bırakır canımmmmmmmmmmmmmmm

valla o kadar içiyorkii zor gibi ama inş...

neşem daha sakinim cnmmm inanamıyorumki hallaaaaaaaaaaa ama ağzım kulağımda çok zor bekleme süresi oldu benim için şimdi daha sakinn keseleri göreceğimm günü bekleyecem inş.bayramdan sonrada kalp atışını duyarım

mide yanması iyi kız :))) ilerleyen günlerde herşey kokacak sanaaaaa:))) hergün yastık kılıfımı değiştiriyorum:))))

ben çıkıyorum
birsenim kuşum seni kocaman öpüyorum
bu gece meleklerinle uyu bakalım
minnoşum benim
artık hamiş olduğuna göre dua et benim için yarın müjdeyi vereyim size
p.tesi görüşürüz canlarım
çok huruzrluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben çıkıyorum
birsenim kuşum seni kocaman öpüyorum
bu gece meleklerinle uyu bakalım
minnoşum benim
artık hamiş olduğuna göre dua et benim için yarın müjdeyi vereyim size