Aysonu Kizlari 2008

hoşgeldim bir tanem yeni hamişimiz annemiz
canım dediğin gibi kalan yumurtada olur yada sen latifciğini arasana kız sor bakayım ne diycek
hem haberi varmı senin hamiş olduğundan

ya keşke murat kalkınca gidip kan versek çıkar dimi ya:CüvCüv:
zaten 4gündür midem fena
başım perşembe ve cuma felaket ağrıyordu ilaç içtim bebek yoktur diyerek geçti
ama novalgindi
beni heyecan ve korku sardı şimdi ya
nuray ım benim yaŞeniz

kız tamam yaptıracam ama sana haber verecem allah ın izni ile hamişsem benim konuyuda sen açacan tamammıŞeniz

inş...kuşumm açarımmmmmmmmm ben şimdi korku yaasıyorummm
latifi aramadım..randevu aldımya bu tarz seyleri hemşireler hallediyorrr

canim o zaman 20.gun bile catlasa en gec
mumkun deil yani kesin hamilesin sen:hooray:
en az 17gun gecmis oluyor yumurtlamadan sonra
zaten cok hayalet gbi cizgi cikmis yazmisin belki koyulasmistr simcik
acil test yap acillllllllllhihoyyyt

ohhhhhhhhhh be nuraycım geldin ben de demin hesap ediyodum 17 gün geçmiş diye 37.günüymüş neşenin test yap neşecimm bekleme eşinle gidip test yaptırın

nuraycım dikkat et kendine geçimş olsun canım benim eşim çağrıyoooooooooo

fake im hb canim benim
sabah kahvaltidan sonra adet agrisi gibib agrim oldu birden ama biraz uzun surdu yattim belim filan da agridi
aha dedim erken dogum gostergesi ben simdi ayvayi yedim:tomato:
simdi dogsa yasamaz en azindan 28haftalik filan olmali
Allahtan uzaninca gecti cok tirstim sabah sabah
hala da yatiyorum
canım dikkat et kendine yat dinlen bir tanem sen vallah benim yaklaşık 15 gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var aslında
bide aklıma şimdi geldi kist oluncada ısı yükselir dimi:çok üzgünüm:
sağollllllllllllll kuşum yaaaaaaaaaaaaaaaa yarın hastaneyi arayacam zatenn 29 eylüldeki randevuyu 26 eylüle aldıraccammm tabi o güne kadar kötü bişey olmzsaa

bir senim ya ağzından yer alsın saçmala bebişlere hiç bişey olmayacak allah ımın sayesinde
sen artık annesin :CüvCüv: ve bebişleri üzm lütfen:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

tabiki olmasın lekelenme ama sonuç önemli sen şimdi bak dün dicektim unuttum canım sen 2 rekat şükür namazı kılsan negüzel olurrrrrr

yaaaaaaaa simdi tuvalete gitmeye korkuyom ben sabah allh kabul ederse asin okudum

nazar için felakla nas dualarını okudum namazı kocam kılsaaaaaaa olmazmıı ben şu olayı atlatayımm kılarımm

kos hemen kusum yaptir koskaydirigubbakcemile4
sen de rahat et biz de
zaten hamile deilsen kist olustu demektir Allah korusun
o ymurtlara gore simdiye adte olman lazimdi
ama kist olsa isi yukselmez
ayyy kesin hamissin sennnnnnn
keske ilac icmeseydin kusum yaa

nuray ım şimdi gördüm canım ya kistte ısı yükselmz dimi ay hadi inşallah
canım ilacı ısım düştü nasıl olsa adet olacam diye içmiştim ben
işallah bebiş vardır ve bişey olmamıştır:CüvCüv:

birsencimmmmmmmm aklına kötü şeyler getirme canım ne demek sevincim bi günmü sürcekti demek öyle deme tatlım hiç bişeycik olmaz kendine çok dikkatet öpüyorum seni cicimmmm

inş...kuşumm açarımmmmmmmmm ben şimdi korku yaasıyorummm
latifi aramadım..randevu aldımya bu tarz seyleri hemşireler hallediyorrr
bir tanem benim saol
anladım canımşimdi lütfen korma belki bana davulun sesi uzaktan hoş gelebilir ama şimdi senin sevinme günün,üzülme ve korkma değil
ohhhhhhhhhh be nuraycım geldin ben de demin hesap ediyodum 17 gün geçmiş diye 37.günüymüş neşenin test yap neşecimm bekleme eşinle gidip test yaptırın

nuraycım dikkat et kendine geçimş olsun canım benim eşim çağrıyoooooooooo

canım benim birazdan murat a market e çıkıyorum diyerek çıkıp hep 3 5 bişey alırım hemde kan veririm inşallah pozitiftir kızlar ne olur dua edin
şuan korku heyecan karşığım yani

vallah son testimi alırken 2 tane isteyecektim
şimdi kızlar tanıdık ne iş diyecekler diye vazgeçmiştim

neyse ben pc kapatıp gidem gelince kaldığımız yerden devam ederiz ok

fatoşcum canım benim kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla tedavine canım
ama çokda bekleme olurmuuuu seni hamiş olarak bilmek istiyorummmmmmmmmmmmm

canım benim sağol ben çok yıprandım baka hala adet olamadım ben 3 4 ay beklemek istiyorum ama eşim hiç istemiyo gerçi şuanda adet olamadığınm için o da çok sıkıntlı baya bi taktı kafasına senin sağlığın herşeyden önemli deyip duruyooo

günaydın kızlar. ben cimbomun boş gebelik sayfasından arkadaşıyım. dırımla samira beni az çok tanıyorlar zaten. sabah dilek bana da haber verecekti. ama haber çıkmayınca aradım. ama tel.i de açmadı. sonra msg çekti. test yapmış sanırım negatifmiş. ısı da düşmüş sanırım adet olucam dedi. ama henüz adet olmamış. adet olmadığı sürece umut olduğunu ve moralini bozmamasını söyledim. ama morali çok bozuktu. belki sizler de haberleşmişsinizdir ama haberi olmayanlar için yine de bilgi vermek istedim.

kusum sen bilirsin kan testi herzaman tabi daha iyi ama
yine de idrarda bi cıksaydı be once:CüvCüv:
şimdi negatif olursa uzulursun parana da yazık olmus olur
kocanın da hevesi kırılmıs olur
cok silik milik de olsa bişe cıkarsa o zaman yaptırsan daha iyi sankigamyoncuiremsu
aslında çok doğru söylüyorsun neyse ben çıkam o zaman nöbetçi eczane yakında varsa test alam yolsa yarınki ısıma göre hareket ederim
saol bir tanemŞenizkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar. ben cimbomun boş gebelik sayfasından arkadaşıyım. dırımla samira beni az çok tanıyorlar zaten. sabah dilek bana da haber verecekti. ama haber çıkmayınca aradım. ama tel.i de açmadı. sonra msg çekti. test yapmış sanırım negatifmiş. ısı da düşmüş sanırım adet olucam dedi. ama henüz adet olmamış. adet olmadığı sürece umut olduğunu ve moralini bozmamasını söyledim. ama morali çok bozuktu. belki sizler de haberleşmişsinizdir ama haberi olmayanlar için yine de bilgi vermek istedim.

hadi ya ama dur beklesin o öncekinde de düşüp yükselmişti belki yine öyle olur ya bende 1 gibi arayacaktım neyse dışarı çıkınca ararım ablamı:çok üzgünüm:

deme yaaa cok umutluyduk :çok üzgünüm:

hadi ya ama dur beklesin o öncekinde de düşüp yükselmişti belki yine öyle olur ya bende 1 gibi arayacaktım neyse dışarı çıkınca ararım ablamı:çok üzgünüm:

evet kızlar o da bizim sayfadaki kızlar da çok umutluyduk ondan bu ay. kendiliğinden 2 tane de yumurtası oluşmuştu ya bu ay belki de ondan çok umutluyduk. ama henüz adet olmamış. idrar testleri yanıltabiliyor. adet olmadığı sürece umut vardır.

Back
X