Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar ben yazıp kaçacam ve msj gören lütfen yorumlasınhihoyyyt
bu sabah 08:00 de ısımı ölçtüm 36.7 vajinal 37.0 çıktı kızlar ben şimdi dahadamı geç adet olacam ne oluyor ya :çok üzgünüm:
aslında bir yandanda acaba diyorum,çünkü gece dua ederken allah ım adet olacaksam yarın olayım olmayacaksam bebek varsa ısım yüksek çıksın dedim:CüvCüv:
hehe aklıma birsen geldi.dedim allah ım ne olursun lütfen diye dua ettim:Saruboceq::ecrin_bebek:
kızlar allah ım duamı kabul etmiş olabilirmi:çok üzgünüm:
buarada abimin kızının ismide AZRA HİLAL olacakŞeniz
yaprakcığım dediğin gibi cnm adet olmadkca devam ediyor umut bak neşeyee
ben şimdi geldimmmm tuvaletten çok güselll hereşyyyyyyyyyyyyyyyyy hiçbişey yokk
canım benim ya allh ım inşallah hepimize tek tek bebişlerimizi nasip eder allah ım bebeğimi bana laik gördüyse
yarın ısım yüksek çıkarsa tuvaletimi yapmadan eczaneye gidip gebelik testi alacam hemen ama nuray ında fikrine çok ihtiyacım var
aminnnnnn canım inşallah
allah ım birsenin yüzüne baktığı gibi bizimde bakar dilek ablam bugün
bem keşkeeeeeeeeeeeeeeeeee yarın
sen adet olduktan sonraki ay
fake tedavisi devam edeceği zaman
gökçen ablam iş telaşındayken
ve bibek ve berna da bu ay
ve hepimiz hamileyiz diye burayı inletsek ne güzel olurdu ya
hamişler duanızı bizden ekşik etmeyin
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kaltımm duşumu aldımmmmmmmmmm herkes uyuyorrrrrrrrrr
sabah tuvaletimi yaptım çok koyuydu ve içnde parça parça akıntım oluyorduya o kahve rengiydi çok korkuyorum...1 günmü sevinecektim içerde bişey var ama neeeeeeeeee acaba kalanyumurtalardanmı bu penglly oluyorum ama dışarı gelen bişey yokk
fake im hb canim benim
sabah kahvaltidan sonra adet agrisi gibib agrim oldu birden ama biraz uzun surdu yattim belim filan da agridi
aha dedim erken dogum gostergesi ben simdi ayvayi yedim:tomato:
simdi dogsa yasamaz en azindan 28haftalik filan olmali
Allahtan uzaninca gecti cok tirstim sabah sabah
hala da yatiyorum
canım çok geçmiş olsun. umarım önemli bişey değildir. ama bu tip durumlarda dr una ulaşıp durumu bildir. ilaç falan verir belki. progestan kullanıyormuydun sen. benimki bana hemen 3x1 progestan yazmıştı. 1 tane düşüğüm olduğu için çok dikkat etmem lazım. sen de çok dikkat et canım. seninkiler ikiz sanırım 2 kat fazla dikkat etmelisin. ama bu strese sokmasın seni tam tersi çok rahat ol. bak ilk denemende hamiş kaldın maşallah
şimdi 1 hareket edersen 3 dinlen. sakın iş falan yapma. en azından ilk 3 ay eşlerimize çok iş düşüyor. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. kucağımıza almayı da nasip etsin. hamiş kalmak isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin rabbim.
sağollllllllllllll kuşum yaaaaaaaaaaaaaaaa yarın hastaneyi arayacam zatenn 29 eylüldeki randevuyu 26 eylüle aldıraccammm tabi o güne kadar kötü bişey olmzsaa
canım yaa koyu kahve gibimsi bişiimiydi bebişler iyice yerleşiyordur rahime ondandır inşallah orma kendini yat aşağı hemennn
dırım transferın ayın kacında yapıldı
ben onu 21.gun farzederek takvım yapacam sana
ultrason olcumune gore degıstırırız sonraa
neşe kusum sahua kalkmadın dı mı bak o onemlı bır ayrıntı
aferın kız bibeklikkkkkkkk
kuşum çok erken değilmi kalp atışını duyayım dedim...birde bebeklerim ne kadarlık ki bilmiyomm..
inş canım banada tahmin edersinnnnnn
hadi itiraf etttttttttkaydirigubbakcemile3
kız ama öyle değilmiydi ben çok iyi hatırlıyorum
ohamiş kaldığın aydan umutlu olmadığınııııııııııınınıınısırnaşık şey:lepi:
cnm ben progestreno yumurtalarım toplandığında başladım günde birkere jel olarak
birde bacağımda bandım var ...ben iş yapmıyrum kocm kalkıyor kahvaltımı hazırlıyor ben yiyorum o kaldırıyor cnm şuan bile yatıyorum cnm...sabah öle kalktım küçük tuvaletim çok koyuydu ve içinde akıntım vardı kahve rengiydi ama şuan yok annem tuvaletini tutmuştursun ondan diyor....içime kötüb bişey getirmiyorum cnm herşey çok güsel olacak..hergün elimde dua kitabı okuyorum rabbim bunu gösterdi devamını göstersin diye...bu arada ne kadar sonra keseleri görecezz ayyyyyyyyyyyyy hep çoğul konuşuyorumm yaa hayırlısı:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek: