canım neşecim inşallah hamişsindir bitanem allah sana da bu mübarek ayda bir hediye yollasın inşallah
bu arada abnin kızının ismide güzelmişş biliyorsun hilal benim ilk adımm HİLAL İSMİNİ adım diye sölemiyorum çok severimŞeniz bennn
canım inşallah ya inşallah hep bir umut işte
gerçektenmi ne kadar güzel
zaten yiğenimin ismini duyuncada çok hoşuma gitmişti benimde
kızlar ne oldu ne oldu neşe geldimii..ne zaman gelir ayyy ısı baya yüksek alla allaa çok ilginç 8 de ölçdüm demiş yaa neşem sahura falan kalkmıyorsan eğer gerçekden bişiler olailir:))) ay çok güzel bombom ne etti acaba??
dırım transferın ayın kacında yapıldı
ben onu 21.gun farzederek takvım yapacam sana
ultrason olcumune gore degıstırırız sonraa
neşe kusum sahua kalkmadın dı mı bak o onemlı bır ayrıntı
aferın kız bibeklikkkkkkkk
canım ya saat 3 gibi uyudum hiç kalkıp yatma falan değil muratla yedik yattık şahsen oruçlu değilim ama:))
bu ısının yüksk çıkmasında etkenmidir şimdi
kız eczanaden al bi test dene bakalım ne çıkcakkkk hadi ama
DİLEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKK kızzz hadi bakalım neşe ile sen güzel haberler verin bakem bizeeee
aminnnnnnnn inşallah
buarada birsen takvimin sana çok yakışmış şimdi kutucukların atlayışlarını izleyecez ne güzel
şimdi nöbtçi eczane buldum testi aldım
ve önceki testide gösterdim ama benimmiş gibi değil yengeminmiş gibi sakın gülmeyin
kadına ilk defa gidiyorum testi görünce benimle dalga geçmesin diye
ben başka yeren test aldığımda bana direk yakınız hamile çıkar inşallah diyorlar
bende yok benim için dyincede sen kaç yaşında evlimisin çok küçüksün falan diyorlar
yaşımı duyuncada hadi be oluyorlar

ondan pembe yalan söyledim:jeyyar:
neyse önceki testi 33.gün yapıldığını ikinci çizgi olup olmadığını sordum var dedi ama çok belirsiz
gün içinde yaptıysa geç döllenmeen böyle çıkmış olablir:CüvCüv:
bu testi aç karnına ilk çişiyle yapsın didi
ama bayağı günü geçmiş nasıl olsa ucuz test bugün öğle sonu yapsın isterse yarın yine tekrarlar dedikaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek: