Aysonu Kizlari 2008

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aklına kötü şey getirme kızzzz allah yardımcın olsun merak etme kötü bişii olmaz allahın izni ile ama ben sana bişi dicem sen kan testini yinele tekrar yap salı günü emi canım artış normalmi en azından onu da öğrenmiş olursun içinde rahatlarrr doktoru da ara konuşursun hem

cnm yaa şimdi gündüz gitmem lazım evden hemşire güsel birdaha yaptırma dediya eşim kızıyor sen çok kurcalıyorsun diye muayne gününüde o gün arfeye denk geliyor diye istemiyorum yaaa cumadan baksın hem testen sonra 14 gün oluyor......eşimde arefe işyeri karışık olur ben sıkıntı yaşarım dedi....yoksa rabbim bana bunları hediye yolladı allahın izni ile bişeycik olamyacak hergün şükredip hayırlısı ile 9 ayı gösterip kucağıma almak ,için dua ediyorummm inş. kabul görürür cnm

yaprakcığım dediğin gibi cnm adet olmadkca devam ediyor umut bak neşeyee

ben şimdi geldimmmm tuvaletten çok güselll hereşyyyyyyyyyyyyyyyyy hiçbişey yokk

hah şöleeeeeeeeeeeeeee karamsar olmaaaa vücudunda yanlış sinyal almasın senden psikoloji çok önemli bu durumda stres üzüntü heyecan çoğu şeyi tetikliyorrr dikkat et bacım fazlada sokağa neyin çıkmaa dinlen bu ara emiii

Hicran kizina kavuşmana çok az kaldi canim benim hayitlisiyla kucağina alirsin inşşşşşşşşşş

bize dua etmeyi unutma sezeryana girerken bide ilk kzini görüp kucağinaa aldiğin zamannnnnnnn

etmezmiyim canım her fırsatta allahım olmayana da versin diye dua ediyom zaten kk yı da unutmuyom aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siz benim herşeyim oldunuz yawwwwwwwwwwwwwwwŞeniz

canım bu şekilde devam et o zaman. iş falan yapma yani. idrarda yanma falan varsa idrar tahlili falan yaptır istersen. canım keseleri 1 hafta 10 gün içinde görürsün bence. bende cuma günü gördüm. ben geç yumurtladığım için sat a göre 1 hafta falan geriden geliyor. yani sata göre 6 hafta civarıyım ama dr 5 haftalıksın dedi. bide keseleri görmeye giderken idrara sıkışık git. ben öyle gitmedim ve dr da 2 saat kadar idrara sıkışmayı bekledim ama yine de net görünmedi çünkü bir türlü sıkışamadım. sonra vajinal baktı ve net bir şekilde gördü çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı ama zaman geçmiyor ya. nasıl geçer bu günler bilmiyorum. inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarım da içim biraz rahat eder.

yok idarar yanmam felan yokk cnmm benim işte sabah öle gördüm panikledim
neyse şimdi iii ben hep yatarımm....benim doktorum heralde allatn bakar cnmm
hah şöleeeeeeeeeeeeeee karamsar olmaaaa vücudunda yanlış sinyal almasın senden psikoloji çok önemli bu durumda stres üzüntü heyecan çoğu şeyi tetikliyorrr dikkat et bacım fazlada sokağa neyin çıkmaa dinlen bu ara emiii

çokkkkkkkkkkk mutluyuzz teyzesi rabbim bozmasınnnnnnnnnnnnnnn

birazz tedirgin olmam normal cnm sıkıntılı bir döenmde gçetimm

cnm yaa şimdi gündüz gitmem lazım evden hemşire güsel birdaha yaptırma dediya eşim kızıyor sen çok kurcalıyorsun diye muayne gününüde o gün arfeye denk geliyor diye istemiyorum yaaa cumadan baksın hem testen sonra 14 gün oluyor......eşimde arefe işyeri karışık olur ben sıkıntı yaşarım dedi....yoksa rabbim bana bunları hediye yolladı allahın izni ile bişeycik olamyacak hergün şükredip hayırlısı ile 9 ayı gösterip kucağıma almak ,için dua ediyorummm inş. kabul görürür cnm

inşallah hayırlısyla doğum yapmama az kaldı diyeceğin günüde yaşarız 9 ay sonra canım sen içini ferah tut rabbim bebeklerini sana bağışlayacaktırrr muayene de görcen zaten ama sen stres yapma diye dedim yinele testi diye yoksa gerek yok tabeee

drımım o kahverengi lekelenme bendede oldu..2 hafta önce bende korktum ama bir iki kere oldu 1 saat içinde sonra kesildi bir dahada olmadı....çok ağladın ya dün ondandır artık ağlama sakın bişiye üzülme..benım kanamam geldiğindede o gün çokk ağlamışdım..beni sinir edecek bişi yaşadığdım ondan dolayı diyorum ben...

drımım o kahverengi lekelenme bendede oldu..2 hafta önce bende korktum ama bir iki kere oldu 1 saat içinde sonra kesildi bir dahada olmadı....çok ağladın ya dün ondandır artık ağlama sakın bişiye üzülme..benım kanamam geldiğindede o gün çokk ağlamışdım..beni sinir edecek bişi yaşadığdım ondan dolayı diyorum ben...

çamaşırıma gelmedi kuşum sabah çişimle içinde küçük bir parçaydı sonra çıktım yoktuu ama kasıklarım ağrıyoo işteeeeee yaaa oda tutundukalrından sanırımm

yaprakcığım şeker ilacını içiyormusun cnmmmmmmmmmmmmmmmm

evet canım günde 2 tane içiyorum. dr 3 ay hatta belki 9 ay içersin dedi. o da tutunmaya yardımcı oluyormuş. sen de iç bence. eski dr um bana hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktırmıştı. çok sinir oldum. hala aklımda acaba o da etkili oldumu diye. ama bu dr içmeye devam dedi. sen de iç bence. ben 9 ay devam etmeyi düşünüyorum. çünkü bırakıp sonra tekrar başlamak çok zor. o mide bulantılarına dayanmak zor oluyor.

evet canım günde 2 tane içiyorum. Dr 3 ay hatta belki 9 ay içersin dedi. O da tutunmaya yardımcı oluyormuş. Sen de iç bence. Eski dr um bana hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktırmıştı. çok sinir oldum. Hala aklımda acaba o da etkili oldumu diye. Ama bu dr içmeye devam dedi. Sen de iç bence. Ben 9 ay devam etmeyi düşünüyorum. çünkü bırakıp sonra tekrar başlamak çok zor. O mide bulantılarına dayanmak zor oluyor.

cnm içiyorum bennn devam dedi hemşireee

canım neşecim inşallah hamişsindir bitanem allah sana da bu mübarek ayda bir hediye yollasın inşallah
bu arada abnin kızının ismide güzelmişş biliyorsun hilal benim ilk adımm HİLAL İSMİNİ adım diye sölemiyorum çok severimŞeniz bennn
canım inşallah ya inşallah hep bir umut işte
gerçektenmi ne kadar güzel
zaten yiğenimin ismini duyuncada çok hoşuma gitmişti benimde
kızlar ne oldu ne oldu neşe geldimii..ne zaman gelir ayyy ısı baya yüksek alla allaa çok ilginç 8 de ölçdüm demiş yaa neşem sahura falan kalkmıyorsan eğer gerçekden bişiler olailir:))) ay çok güzel bombom ne etti acaba??

dırım transferın ayın kacında yapıldı
ben onu 21.gun farzederek takvım yapacam sana
ultrason olcumune gore degıstırırız sonraa

neşe kusum sahua kalkmadın dı mı bak o onemlı bır ayrıntı
aferın kız bibeklikkkkkkkk

canım ya saat 3 gibi uyudum hiç kalkıp yatma falan değil muratla yedik yattık şahsen oruçlu değilim ama:))
bu ısının yüksk çıkmasında etkenmidir şimdi
kız eczanaden al bi test dene bakalım ne çıkcakkkk hadi ama

DİLEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKK kızzz hadi bakalım neşe ile sen güzel haberler verin bakem bizeeee

aminnnnnnnn inşallah

buarada birsen takvimin sana çok yakışmış şimdi kutucukların atlayışlarını izleyecez ne güzel

şimdi nöbtçi eczane buldum testi aldım
ve önceki testide gösterdim ama benimmiş gibi değil yengeminmiş gibi sakın gülmeyin
kadına ilk defa gidiyorum testi görünce benimle dalga geçmesin diye
ben başka yeren test aldığımda bana direk yakınız hamile çıkar inşallah diyorlar
bende yok benim için dyincede sen kaç yaşında evlimisin çok küçüksün falan diyorlar
yaşımı duyuncada hadi be oluyorlar:kızgın: ondan pembe yalan söyledim:jeyyar:
neyse önceki testi 33.gün yapıldığını ikinci çizgi olup olmadığını sordum var dedi ama çok belirsiz
gün içinde yaptıysa geç döllenmeen böyle çıkmış olablir:CüvCüv:
bu testi aç karnına ilk çişiyle yapsın didi
ama bayağı günü geçmiş nasıl olsa ucuz test bugün öğle sonu yapsın isterse yarın yine tekrarlar dedikaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
ayyy bastan asagı tum sayfa hamıs takvımı oldu kızlar ne guzellllll:nazar:
Allahım ins herkesin olsun tez zamanda bu sayfada :Saruboceq:
neşemden de guzel haber gelir insallah yaa hamiş deilse eger cok ilginc simdiye kadar olmaması

ayyyyyyyyy evet nuraycım ne kadar güzel oldu baksana birsencim çok yakıştı sana takvimin bitanem inş. bizlerde görürüz o günleri gerçi ben kendimden hiç umutlu değilim ama neyseeeeeeeeeeee

nuray demin yazdım çıkmadı inşallah bu çıkar şimdi ben 1 saattir bişey yemedim içmedim
testi ne zaman yapayım sence
yada yarınımı beklesem saat 3 de yattım diye nedersin

kızlarrr biz eşimle şöyle bi dolaşmaya çıkıcaz benim de sıkıntım var gerçi bi yere gitmek istemiyorummm ama eşim yalnız bırakmam seni diyoo gelince görüşürüz hepinizi öpüyorum

neşeyi de merak ediyorummm aklım kalıcakkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaaaa

Back
X