canım sıkma kendini
yumurtlamamıs olsan ısın artmazdı
gec yumurtlamısındır belki ne bileyim yaa
cok garip bence
yarın kan testi kesin gibi gozukuyor sana
seni umutlandırmak heveslendirmek deil niyetim
ama ben umutluyum yaa kan testinden:1rolleyes:
idrar testine guven olmaz
neşem yarin bir doktora gitsennn testi zaten o isteyecek yaaa kaç gün olduu
canım sonuca üzüldüm
bencede kist olmaz canım kistin olsa ateşin okadar yüksek çıkmaz ama vardır bisebebi git yarın dra
canım yaaa inşallah test yanlış çıkmıştırrr hem e neden adet olmadın hala ozaman sen git doktora gittt ama bekle bakalım 1-2 gün daha nolcekkk olmadı bi test daha yap anam
bugün cihan beyi aradım anlattım olanı bana şimdi hastaneye git test yap sonuç ne olursa tekrar ara dedi
test yaptırdım oda negatif:çok üzgünüm: yani bebek denen bişey yok bende
neyse aradım cihan beyi söyledim,dediki kadının adet döngüsü 21 gün ve 40 gün arasıdır
şimdi bir 40gün geçsin ve adet olmazsan ona göre bana gel bakarız dedi
kist oluşmuşmudur dedim zannetmem bana geldiğinden beri küçücük bir kistini gördüm oda
kendiliğinden attın dedi
neyse 5 daha bekleyecem adet olmazsam galiba söktürücü verecek ama 1 aha test yaptıracakmış bana:çok üzgünüm:
of ya neyse inşallah o zaman a kadar adet olurum şahsen adet olsam yine gidecem bana düzenleyici verecekmiş 3 ay kullanacakmışım
yada eşin ne zaman micro yapalım derse o zamana kadar kullanır düzenli adetini olursun dedi
kızlar murat tedavisi bitip derse tamam micro yapalım bende hemen latif beye gidecem
cihan beyede anlattım doğru tercih dedi gülerek
ama aramızda kalsın falan dedi
anlayacağıız benim karnım boş ama olsun benim canım dostumun hamile haberini aldım bu bana yeterde artar:dance:
yarında dilek ablanın ısısı tekrar yükselir inşallah test yapar ve pozitifi görür ve sevincim ikiye katlanır
ve dilek ablamıda aramadım knt -18 kalmış ya nereye gidiyor bu kadar knt anlamadım kafamçokkarıştı
cnm yaa kayısı hergün 2 tane yiyecem yoksa karnımda gökgürültüüs yapıyorr yaaa
fena oluyorumm yani......bu arada kontrole gideceğim gün kadir gecesiymiş annem aradıı
bu bebek çok bereketli olacak kısım dedi mübrek ayda haberi geldi inş.kendisinin varlığını mübarek ayın mübarek gecesinin gününde alacaksınız dedi.....inş. anne dedim.
bu arada eşimin iş arkadaşı var eşi ile bende görüşüyorum ailecek görüşüyoruz yani cnm
birbuçuk senedir korunmuyolar kız her ay adet oluyor eşinde sorun var
kız en sonunda rahim filmi çekilmiş ...bişey yokmuş ama yumurtası hücrfe oluşturmuyormuş çok üzüldümm yaaaa allahım neler var bide deriz her ay adet oluyor sağlıklı deriz ama hücresi yokmuş nasıl oluyor anlamıyorumm:1shok:
birsenim ya oda neymiş yumurta hücremi üretemiyormuş anam daha neler duyacaz
vallah hakkımızda hayırlısı olsun bir tanem ya
tabii senin bebişler hayırlı olacak annesi o kadar dua ve ramazan ı şerif e denk geldi bide kadir gecesi kalp atışını duyarsın allah be:ecrin_bebek::ecrin_bebek: