Aysonu Kizlari 2008

gidem kahvaltı yapam çok acıktım yaa bugün güsel bir sofra yapacam kendümeee

ben gelelne kadar kıdemli hamiş arkadaşlarımdan biri geldiğinde benim şu soruma cvp verebilirmi

ben sabah ilk tuvaletimi küçük tuvaletimi yaparken kasıklarımm çok ağrıyoo

sonra biraz devam ediyo ama baya canım yanıyor adet oluyormusum gibi oluyor normalmi bu ağrılar

günaydın canım...

ben gene bu sabah kötüyüm yaww..uykumu var anlayamıyorum kendimi artık..

canım idrarını yaparken ağrının sebebi belki idrar yollarında enfeksiyon olabilir..ben hiç öyle bişi yaşamadım...şuan yaşıyorum daha yeni yeni..çok idrarımı tutunca falan kasıklarım ağrıyor...sonra gaz problemim çok fazlaa vallaa salıyorum eşim kızıyor bende diyorumki bebek çok gazlı ne yapayım yaww ben diyorum ....halim harap yani tutsan olmuyor kalksan gitsn gidene kadar zart zart:)))))

bilmiyorumki acab senin ikiz ondanmı ağrın oluyor....bilemiyorumki dr gidince anlatırsın şikayetlerini onlar daha iyi biliyorlar ama dr lar bel ağrısı kasık ağrısı normal diyorlar..kanama olmadığı müdetçe...

son adet tarihin ne canım....

bombomdan haber yok canım...varsada benim haberim yok..

sadece neşeyi biliyorum..neşe test yaptı ve hamiş değil..inş test yanlışdır..

Günaydin arkideşlerrrrrrrrrr nasilsiniz bakalim bu sabahhhhhh ben çok heyecanliyimmmmmmmmmmm akşamda sancim vardi biraz belimde ağridi uyuyamadim pek kizi okula yolladim şimdi bakiim biraz gidip yaticam tekrar

günaydın canım...

ben gene bu sabah kötüyüm yaww..uykumu var anlayamıyorum kendimi artık..

canım idrarını yaparken ağrının sebebi belki idrar yollarında enfeksiyon olabilir..ben hiç öyle bişi yaşamadım...şuan yaşıyorum daha yeni yeni..çok idrarımı tutunca falan kasıklarım ağrıyor...sonra gaz problemim çok fazlaa vallaa salıyorum eşim kızıyor bende diyorumki bebek çok gazlı ne yapayım yaww ben diyorum ....halim harap yani tutsan olmuyor kalksan gitsn gidene kadar zart zart:)))))

bilmiyorumki acab senin ikiz ondanmı ağrın oluyor....bilemiyorumki dr gidince anlatırsın şikayetlerini onlar daha iyi biliyorlar ama dr lar bel ağrısı kasık ağrısı normal diyorlar..kanama olmadığı müdetçe...

son adet tarihin ne canım....

cnm sabahki ilk idrarımı yaparken kasıklarım ağrıyor ama yanma vs.yok
acaba gece sıkışıyorumda ondanmı öle sabah yaparken oluyor ...neyse soracam bugün arayaam hastaneyii....kasık ağrım sürekli deil ama oluncada biraz sürüyor bi sağ tarafım bi sol tarafım.....bu arada mide eksimem en aza indi dimek strestenmişşşş bide iki bardak süt içiyorum heralde o yüzden daha rahatımmm

gidem kahvaltı yapam çok acıktım yaa bugün güsel bir sofra yapacam kendümeee

ben gelelne kadar kıdemli hamiş arkadaşlarımdan biri geldiğinde benim şu soruma cvp verebilirmi

ben sabah ilk tuvaletimi küçük tuvaletimi yaparken kasıklarımm çok ağrıyoo

sonra biraz devam ediyo ama baya canım yanıyor adet oluyormusum gibi oluyor normalmi bu ağrılar

bende de oluyordu bende çok korkmuştum ama doktor leke veya kanama olmadığı sürece korkma demiştiii sonra geçti zaten bebişler yer açıyor kendine rahim esnemeye yer açmaya başladığından vücuttaki değişikliklerden oluyor demişti dr idrar yollarında enfeksiyonda olabülüğğğğ

bombomdan haber yok canım...varsada benim haberim yok..

sadece neşeyi biliyorum..neşe test yaptı ve hamiş değil..inş test yanlışdır..

cnm benim neşem kan testi yaptığı halde çıkmamış cnm .....:çok üzgünüm:

bombomumunda negatif çıkmış ama inş.adet olmadıysa hala umudumuz varşakkıdı

dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk nerdesin gııııııııııııııııııııı nettin haber ver bir kelam et gel daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

acaba gece sıkışıyorumda ondanmı öle sabah yaparken oluyor ...neyse soracam bugün arayaam hastaneyii....kasık ağrım sürekli deil ama oluncada biraz sürüyor bi sağ tarafım bi sol tarafım.....bu arada mide eksimem en aza indi dimek strestenmişşşş bide iki bardak süt içiyorum heralde o yüzden daha rahatımmm

canım günaydın. sana yazdım ama arka sayfada kaldı. kuşum yaaaa. Allahım sonunda emeklerinin karşılığını veriyor İnşallah. darısı bizlere olsun inşallah kuşum yaaa. Allahım sağlıkla geçirmeyi nasip etsin. kuşuuuuuuuuuum. anne kuşum benim

Günaydin arkideşlerrrrrrrrrr nasilsiniz bakalim bu sabahhhhhh ben çok heyecanliyimmmmmmmmmmm akşamda sancim vardi biraz belimde ağridi uyuyamadim pek kizi okula yolladim şimdi bakiim biraz gidip yaticam tekrar

ülenn sakın dışarı çıkma doğurusun merdivende daha heee zaten yarın gidiyonn kuzuna kavuşacaksın cnmm..............

ayyyyyyyyyyy çok heycanlı kuşum yaaaaaaaaaaaaa :lepi:kaydirigubbakcemile3sositososito:sm_cool:

hiçroşum allahıma bin şükürrrrrrrrrr leke dahiii yokkk aman olmasında çok korkarımm

bebek cnm son adet tarihim 18 ağustostuu

canı o ağrıların kasılma olabilirmi..bak o ilk günler acaip kasılmalarım olduğdu ama bugünlerde yok nerdeyse azaldı....devamlı iğne batmaları normal korkma..

günaydınnn bütünn güzel arkadaşlarımmm. biraz önce sadece dırım yazmıştı gördügümde ogluş uyandı yazımı tamamlayamadan bir baktımki şimdi herkescikler gelmişş herkese güzel günler diliyorum.

Son düzenleme:
papatya yaa sana bişi soracam karnın burnundaya senin..:))) ay nasıl bişi çok rahatsız edici bi durumuu...nasıl bişii..kolaymı yoksa herkez hamilelik çok kolay diyor yaşayanlar..önemli olan doğumdan sonrası çok yoorucu diyorlar yaa..ben şimdi hamişliğin ilerleyen günlerini düşünüyorum:))) zormu zormuu..

ASLIIIIIIIIII hoşgeldin taze anneee nasılsınız bebiş nasıll yaramazmı uslumu kilo aldımı yeni resim yokmu kız yeğenimizdennn

günaydınnn dırımımm güzel annem nasılsın canımm.

güsel anne sensin cnm benimmmmmm ben daha aday adayıyımmm heleki bişey hissetmiyorum kasık ağrılarımdan başka.....ne bulantı ,ne uyku, işte o yüzden bişey anlamıyorum .......ama kalp atışını duyarsam masalım senlenecek

papatya yaa sana bişi soracam karnın burnundaya senin..:))) ay nasıl bişi çok rahatsız edici bi durumuu...nasıl bişii..kolaymı yoksa herkez hamilelik çok kolay diyor yaşayanlar..önemli olan doğumdan sonrası çok yoorucu diyorlar yaa..ben şimdi hamişliğin ilerleyen günlerini düşünüyorum:))) zormu zormuu..

valla tam kişisine sordun anacım ben hem şiştim hem kilo aldım hem hamişliğimin son dönemleri sıcaklara denk geldi zaten çoook sorunlu bir hamişlik geçirdim başlarda sonunada aynı oldu gerçi rahatsızlıklar peşimi bırakmadı ama kilo almazsan tuzluya dikkat edip şişlik olmasını aza indirgersen çok büyük sorun yaşamazsın senin hamişliğinin sonuda çok sıcaklara gelmiyor sanırım fazla sıkıntı çekmezsinn
herkes aynı olmuyor tabiii bazı ları patır patır doğuruyor kolay diye valla bünyeden bünyeye farkediyor allah kolaylık versin hepinize bne diyeyiimm sorduğuna soracağına pişman olmuşundur bir dokundun bin ahh işittin ama o kadar sıkıntıya rağmen güzeldi behhhhhhhhhh

doğum sonrasına gelinceee allah herkese uslu uykusu bol olan bebiş nasip etsin tabiiki en başta sağlıklı bir evlat nasip etsin orası başka benim ilk kızımda ben 1 yıl gece yarasa gibi dolaşmıştım gece nöbetindeydim hep benim zilli hiiiç uyumazdı ama kızımında suçu yok doktorlar anlamamışlardı kızımın böbrek rahatsızlığı 1 yaşına kadar belli olmadı hep hasta hep ağlak bir bebişti ama çok şükür hepsi geride kaldıı yinede doğduktan sonra daha kolay gibi geliyor bana hiç olmasa en ufak bişiyde acaba karnımda herşey yolundamı diye paniklemiyorsun ben bu defa bunu çok yaşadığımdan böyle düşünüyorumm

valla tam kişisine sordun anacım ben hem şiştim hem kilo aldım hem hamişliğimin son dönemleri sıcaklara denk geldi zaten çoook sorunlu bir hamişlik geçirdim başlarda sonunada aynı oldu gerçi rahatsızlıklar peşimi bırakmadı ama kilo almazsan tuzluya dikkat edip şişlik olmasını aza indirgersen çok büyük sorun yaşamazsın senin hamişliğinin sonuda çok sıcaklara gelmiyor sanırım fazla sıkıntı çekmezsinn
herkes aynı olmuyor tabiii bazı ları patır patır doğuruyor kolay diye valla bünyeden bünyeye farkediyor allah kolaylık versin hepinize bne diyeyiimm sorduğuna soracağına pişman olmuşundur bir dokundun bin ahh işittin ama o kadar sıkıntıya rağmen güzeldi behhhhhhhhhh

:)))) yok yok çok içimi ferahlattın:)))))))))) ben en çok şu bebek kocaman oluyor yaa ay nasıl nefes alıyonuz çok saçma bi soru ama ne bilem bunu en çok merak ediyorum..benım dayımın eşi geçen yaz nasıl yerdi karnı burnundaydı bide benım iştahım kesilirdi o yedikçee ayy yedikleri nereye gidiyordu:)))))aha boğulacak şimdi diyordum ama oo çok memnundu halinden:))))

normalmi yapacan ...ben normal yapamıyacam tırsmaya başladım....

drım hadi iyisin sezeryan olacan:)) ikizse bebekler eğer kesin sezeryan...

ay dr lara desem benım guatrm var taşikardım yani çarpıntım var desem sezeryan etmezlermi sağlık koşullarından dolayı )) olmazmı yaaaa:))

güsel anne sensin cnm benimmmmmm ben daha aday adayıyımmm heleki bişey hissetmiyorum kasık ağrılarımdan başka.....ne bulantı ,ne uyku, işte o yüzden bişey anlamıyorum .......ama kalp atışını duyarsam masalım senlenecek

duyacaksın birsencim duyacaksın inşallah kalp atışınıda tekmeleride ilk viyaklamasınıda hissedeceksin hemde çifte şekilde inşallahhhh

Back
X