Aysonu Kizlari 2008

doğum sonrasına gelinceee allah herkese uslu uykusu bol olan bebiş nasip etsin tabiiki en başta sağlıklı bir evlat nasip etsin orası başka benim ilk kızımda ben 1 yıl gece yarasa gibi dolaşmıştım gece nöbetindeydim hep benim zilli hiiiç uyumazdı ama kızımında suçu yok doktorlar anlamamışlardı kızımın böbrek rahatsızlığı 1 yaşına kadar belli olmadı hep hasta hep ağlak bir bebişti ama çok şükür hepsi geride kaldıı yinede doğduktan sonra daha kolay gibi geliyor bana hiç olmasa en ufak bişiyde acaba karnımda herşey yolundamı diye paniklemiyorsun ben bu defa bunu çok yaşadığımdan böyle düşünüyorumm

bende senın gibi düşünüyorum aslında bakmak daha kolay gibi ama tabi hiç anne olmadığım için bilemiyorum canım..

kız birsennnnnnnnnnnnnnnn sen şimdi hamişsin benim bebeğe gelemicen değilmii ancak resimlerini görürsün bir süre burdan kendini iyi hissedince her şey yoluna girince artık gelirsin yeğenini görmeğeeee değilmiii

yahuuu kızlarrr gülmeyin ama bişii dicemmm ben daha ağdaya gidemedimmm nedenmii dersiniz ayol 5 gün oldu benim alt tarafta çok fazla terliyorum ondan mı nedir ama nerdeyse saat başıda ıslanan çamaşırı değiştirdiğim halde pişik oldum geçmedi ayol ne denediysem olmadı ben ne etçem yaww kuaförede bugün geçer diye randevu almıştım ay hala geçmediiii pudra aldım ı ıhhh popolin aldım ı ıhhh mustela krem kullandım ı ıhh doktor vermişti daha önce cilt tahrişleri ile ilgili onuda denedim ı ıhhh geçmedi geçmedi ay tamda kilot yerine denk geliyor sızlıyor ağda yapamam ki ben bööleee jilette vurmak istemiyorummm bana bir akıl verin nediyim yawwww çıldırıcam vallaaaa bu gün ancak koltuk altı ve bacaklar için gitçem başka çareeeeeeeeeeeee

merak ettimde şu yorumcu com diye bir yer varya bana kız çıkıyordu heppp sana da bakiim dedim erkek çıktııı ama biri erkek ya diğeriiii:roflol: kesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

heheheeeee heçç fark etmezz ne gelirse sağlıklı hayırlı gelsinnnnnnnnn ben rağzıyımm

kız birsennnnnnnnnnnnnnnn sen şimdi hamişsin benim bebeğe gelemicen değilmii ancak resimlerini görürsün bir süre burdan kendini iyi hissedince her şey yoluna girince artık gelirsin yeğenini görmeğeeee değilmiii

cnmmm hangi hastanenede doğuracan ve nerede yerini tariff etseneee

hastaneye gelemesemde hemen gelemesemde geleceğimm cnmmm

heheheeeee heçç fark etmezz ne gelirse sağlıklı hayırlı gelsinnnnnnnnn ben rağzıyımm

cnmmm hangi hastanenede doğuracan ve nerede yerini tariff etseneee

hastaneye gelemesemde hemen gelemesemde geleceğimm cnmmm

hayatım yeşilyuttta sahilde internatıonal hospital var ya orda yapıcam çarşamba sabah 8 de gircem ameliyata 9 gibi kendime gelmiş olurum herhalde ama sen şimdi kalkamazsın eve gelirsin rahat rahat otururuz istersen sen bilirsinnn sen sağlıklı olda ben beklerim senii sonrada aşkummm

yahuuu kızlarrr gülmeyin ama bişii dicemmm ben daha ağdaya gidemedimmm nedenmii dersiniz ayol 5 gün oldu benim alt tarafta çok fazla terliyorum ondan mı nedir ama nerdeyse saat başıda ıslanan çamaşırı değiştirdiğim halde pişik oldum geçmedi ayol ne denediysem olmadı ben ne etçem yaww kuaförede bugün geçer diye randevu almıştım ay hala geçmediiii pudra aldım ı ıhhh popolin aldım ı ıhhh mustela krem kullandım ı ıhh doktor vermişti daha önce cilt tahrişleri ile ilgili onuda denedim ı ıhhh geçmedi geçmedi ay tamda kilot yerine denk geliyor sızlıyor ağda yapamam ki ben bööleee jilette vurmak istemiyorummm bana bir akıl verin nediyim yawwww çıldırıcam vallaaaa bu gün ancak koltuk altı ve bacaklar için gitçem başka çareeeeeeeeeeeee

canım benım bak en son dr ne zaman gittin?? neden soruyorum çamaşırım ıslanıyor diyorsun evet bir tane doğumun var sen daha iyi bilirsin ama suyun geliyor olmasın..bak bi arkadaşımın öyle olmuşdu...o anlamamış...sabah beri oda çamaşırını değişitirmiş...meğerse suuyuymuş.....ayy canım benım panik falan yapmaa çok güzel bebişini alacan kucağuınaa...bizde geçse hemen cecik:)

hayatımmm jiletle all yani kendin göremiyorsan biri yardım etsin

ağdadan bişey olmasın doğumm yaklaşmışşş mikroptan felan bahsediyorum

hayatım yeşilyuttta sahilde internatıonal hospital var ya orda yapıcam çarşamba sabah 8 de gircem ameliyata 9 gibi kendime gelmiş olurum herhalde ama sen şimdi kalkamazsın eve gelirsin rahat rahat otururuz istersen sen bilirsinnn sen sağlıklı olda ben beklerim senii sonrada aşkummm

yaaa çokk istiyorum yaaaaaa geleceğim cnm ama bayramdan sonra olsaa hem bende bebeğim kalp atışını duymuş olurum inş...birde taksi ile gelirim parasal durumumu ayarlarım cnm

bu hafta inşallah canımm...ben yaklnız bebeğimin büyüdüğünü hisediyorum ne kadarda çok küçükde deseniz vlla ben hisediyorum artık:)))

şekerlerrr ara sıra girip bakabiliyorumm. hicrancımm nasıl olsun ogluşş gündüzleri gögsümden hiç ayrılmıyor. bugün sabahta ilk defa erken kalktı 7den beri ayakta uyucak ama uyumuyor kerata.darısı sizlerin başına arkadaşlar.yeni resimlerini eklerim güzelimm.

Back
X