Aysonu Kizlari 2008

bu hafta inşallah canımm...ben yaklnız bebeğimin büyüdüğünü hisediyorum ne kadarda çok küçükde deseniz vlla ben hisediyorum artık:)))

eeee büyüyor tabi cnm baksana kocaman olmuşşş bebek

bu arada randevu aldım 26 eylül saat 3 de göreceğimm bebeklerimi yaa beebğimin kesesini ..sordumm tekrar test yapayımmı diyee hayır çok iyi sonucunuz dedi

kızlar ben geldim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
ben artık uzun bisüre giremem sürekli çünkü koçiş izin almışşşşşşşşşşşşşşşş
sizden ayrı kalıcammmmmmmmmmmmmmmmsenağlama

aaaaaaaaaaaaaaaa nedennnn yaaa gitsinnn çalışsın senden ayruu olmazzz

bak len nurAYDA gelmedii nerede bu yaaaaaaaa

bombom geçmişden çıkamadııııııııııııı

haaaaaaa bu arda yasminim dün bitti artık dördüncü günü sabırsızla beklicem benim için bir umut olur inşşşşşşş dualarınızı eksik etmeyin emi bacılarrrrrrrrrrrrrrrr
hadi hayırlısı cnmm yaaaaaaaaaaaaa inş. güsel olur herşeyyyy

dilekten haber yok demiiiiii
ateşi ne olduki acabaaaaaaaaaaaaaa

dilek geçmiş okuyom dedii ama ortalarda yokk midem ekşimeye başladı yaa

ayy burdamıyım yerdemiyim gökdemiyim bilmiyorum ben yaaaa
geçmişi de okuyamadım karıştı herşey birbirine
kimler var bilmiyorum ama fakem ve dırım kuşum kocamn günaydınlar size
kızlar şimdi dün ısım 35.4 e düştü ben şok tabi
ve yine de idrar testi yaptım ama yok çıkmadı silik de olsa hiç bir şey çıkmadı tabi ben buhranlarda
ama hazıerladım kendini her türlü olumsuzluğa neyse bu sabah ısım 36.7 oldu ee ben yine şok tabi
kasık ağrılarım artık yok tek belirtim midem acayip kötü her an kusabilirim ayıptır söylemesi ekşili su ağzıma geliyor tansiyonum da düşük ama kan yaptır diyeceksiniz benim kocam diyor ki kaptırma kendini akşamı bekleyelim 1 gün geçmiş olsun bari adet gününden ama ben duramıyorum kiiiiiiii
nuray geldi mi burda mııı
neşeyi az çok biliyorum ısısı artmış kan yaptırmış ama çıokmamış doğru mu anlamışım

ayy burdamıyım yerdemiyim gökdemiyim bilmiyorum ben yaaaa
geçmişi de okuyamadım karıştı herşey birbirine
kimler var bilmiyorum ama fakem ve dırım kuşum kocamn günaydınlar size
kızlar şimdi dün ısım 35.4 e düştü ben şok tabi
ve yine de idrar testi yaptım ama yok çıkmadı silik de olsa hiç bir şey çıkmadı tabi ben buhranlarda
ama hazıerladım kendini her türlü olumsuzluğa neyse bu sabah ısım 36.7 oldu ee ben yine şok tabi
kasık ağrılarım artık yok tek belirtim midem acayip kötü her an kusabilirim ayıptır söylemesi ekşili su ağzıma geliyor tansiyonum da düşük ama kan yaptır diyeceksiniz benim kocam diyor ki kaptırma kendini akşamı bekleyelim 1 gün geçmiş olsun bari adet gününden ama ben duramıyorum kiiiiiiii
nuray geldi mi burda mııı
neşeyi az çok biliyorum ısısı artmış kan yaptırmış ama çıokmamış doğru mu anlamışım

doğru anlamışsınnn cnm diyeceğimizide sölemişsin ....ne diyem başkaaaaa

meraba arkadaşlar
uzun zamandır gelemiyordum
kim var kim yok bilemiyorum tabi... ama herkese selam
malum benim durum size anlattığım gibi özel sektör kurbanı olan ben , çok istesem özlesem de giremiyorum kk ya ...
bugün geldim .....
dırımıma çok çok çok ..... mutlu oldum, ağladımmm
ama ağlamak böyle olsun
allah nazarlar esirgesin onuda bebekleride yada bebeği bilmiyorum..
daha nice güzellikler göstersinn

şimdi tüm kalbimle cimbomumda bekliyorum
onada dualarım devam canım arkadaşıma,uzun zamandır uğraşıyor oda inşallah canım benim
moralini hep yüksek tut.

aşkımdoğa gelmişşşşşşşşşşşşşşş nasılsın canım nurayın sorularına katılıyorummmmmmmmm

canım ameliyat oldum nisanda
sizleri kesinlikle unutmadım, öncelikle moralim ameliyat sonrasıda çok iyi değildi ama şimdi toparladım ,şirkettete gmyardımcısı bizim ofiste çalışmaya başladı , açık ofis , bilgisayarı açıp kapatmak eskisi gibi rahat olamıyor ama fırsat buldukça ara ara gireceğim.
çikolata kisti dışında miyom ve polipte varmış onlarda alındı , çokzor günler geçirdim , bir müddet raporluydum , sonrası kontrollerde dr hamile kalmama engel bir engel kalmadığını söyledi ama 4 ay geçmesine ragmen herhangi birşey olamadı
sen nasılsın samiram :::

mefayom tatlı kız
sende buradasın , negüzel
canım samiraya yazdım işte haberler bunlar ... , bekleyiş devam ediyor ,
tekrar dr randevum var bakalım yeni bir tedaviye başlanacak , dr konuşmayı çok seven biri değil , o yüzden şuanda tam neler yapılacağını bilmiyorum ama mücadeleye tabi devam.. uzun bir yolculuk oldu bizimki ,,
sen nasılsın canım haberler ne alemde

Back
X