Aysonu Kizlari 2008

aşkımdoağa kuşum hoşgeldin yawrus

nurayım ısım aynen şöyle
3.gün--36.3
4:gün--36.3
5.gün--36.4*
6.gün--36.2
7.gün--36.3
8.gün--36.4*
9.gün--36.3
10.gün-36.1
11.gün-36.4 saat 19.45 de çatlatma iğnesi
12.gün-36.3*
13.gün-36.1*
14.gün-36.2
15.gün-36.5
16.gün-36.6
17.gün-36.6
18.gün-36.6
19.gün-36.6
20.gün-36.6
21.gün-36.7
22.gün-36.7
23.gün-36.7
24.gün-36.7
25.gün-36.6
26.gün-36.4
27.gün-36.7
işte böyle son adetim 20 ağustos

mefayom tatlı kız
sende buradasın , negüzel
canım samiraya yazdım işte haberler bunlar ... , bekleyiş devam ediyor ,
tekrar dr randevum var bakalım yeni bir tedaviye başlanacak , dr konuşmayı çok seven biri değil , o yüzden şuanda tam neler yapılacağını bilmiyorum ama mücadeleye tabi devam.. uzun bir yolculuk oldu bizimki ,,
sen nasılsın canım haberler ne alemde

ameliyat sonrası toparlanmalar zor oluyo ben de laporoskopi olmuştum seninki kadar ağır değil ama insan etkileniyo inş.en kısa zaman dakavuşursun bebeğineeee
ben de bildiğin gibi işte nisanda mikro denedik olmadı temmuzda dondurulmuşlarla denedik o da olmadı malesef şuanda adet olmayı bekliyorum işte böyleee

gebertme kızzzzzzzzz adet olamadım ya ondan moralim çok bozuk üstümde bi sinirlilik var soğuk soğuk terliyorum her yerim şişti belim kasıklarım ağrıyo yani hiç iyi değilim canım

benüüüüüüüüüüüü anladınmıııııııı şimdiiiiii inş..en yakın zamanda olursunn cnmm

meraba arkadaşlar
uzun zamandır gelemiyordum
kim var kim yok bilemiyorum tabi... ama herkese selam
malum benim durum size anlattığım gibi özel sektör kurbanı olan ben , çok istesem özlesem de giremiyorum kk ya ...
bugün geldim .....
dırımıma çok çok çok ..... mutlu oldum, ağladımmm
ama ağlamak böyle olsun
allah nazarlar esirgesin onuda bebekleride yada bebeği bilmiyorum..
daha nice güzellikler göstersinn

çokkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrrrrrrr canım benimmmmmm:sm_cool:a.s.:nazar::nazar:

canım cok sevındım tekrar donmene
biz kalabalık bir aileyiz sanki burada
icimizden birileri bizi bırakınca uzuluyoruza.s
ne guzel ameliyatın guzel gecmiş sorunun kalmamıs:nazar:
bundan sonra olur ins canım
bizim de ha deyince olmadı zaten
en cabuk kalan benim galiba ama benim de 7ay sürdü:1no2:
sorun olmadıgına gore icini ferah tut canım
hepimiz birer birer hamile kalıyoruz Allahın izniyle hepimize sıra gelecek:nazar::CüvCüv:
bende bir havadis yok canım aynı tas aynı hamamhihoyyyt
sadece hamilelik ilerledikce şişiyorum ve uyuyamıyorum bunlar var:roflol:

niden benle ilgilenmiyonnnn:dilcikar::delphin::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bakıyorumm artıkk sohbetlerr koyu arkadaşlarr Allah muhabbetlerinizi arttırsınn arkadaşlıklarımızı da daim etsin şekerlerimm.

canım cok sevındım tekrar donmene
biz kalabalık bir aileyiz sanki burada
icimizden birileri bizi bırakınca uzuluyoruza.s
ne guzel ameliyatın guzel gecmiş sorunun kalmamıs:nazar:
bundan sonra olur ins canım
bizim de ha deyince olmadı zaten
en cabuk kalan benim galiba ama benim de 7ay sürdü:1no2:
sorun olmadıgına gore icini ferah tut canım
hepimiz birer birer hamile kalıyoruz Allahın izniyle hepimize sıra gelecek:nazar::CüvCüv:
bende bir havadis yok canım aynı tas aynı hamamhihoyyyt
sadece hamilelik ilerledikce şişiyorum ve uyuyamıyorum bunlar var:roflol:

Samiracığım evet kalabalık bir aileyiz ve nüfus patlaması diliyoruz , dırım artırdı nüfusu :nazar:Artık son aylara yaklaştığın için olacaktır bu tip sıkıntılar hayırlısıyla
,sağlıkla bebeğini kucaklarsın inşallah. Sende biliyorumm çok uğraştın . Bir taraftan sınavlara hazırlandın , bir tarafta arkadaşlara ısı takibi , hamilelik takvimleri derken , hem herkese yardımcı olmaya çalıştın hem de kendine ..
Yeme içme düzenin nasıl canım , vitamin falan kullanıyor musun kaç kilo aldın canım ?:lepi: Çok mu sordum bir anda :sm_cool:

ayy burdamıyım yerdemiyim gökdemiyim bilmiyorum ben yaaaa
geçmişi de okuyamadım karıştı herşey birbirine
kimler var bilmiyorum ama fakem ve dırım kuşum kocamn günaydınlar size
kızlar şimdi dün ısım 35.4 e düştü ben şok tabi
ve yine de idrar testi yaptım ama yok çıkmadı silik de olsa hiç bir şey çıkmadı tabi ben buhranlarda
ama hazıerladım kendini her türlü olumsuzluğa neyse bu sabah ısım 36.7 oldu ee ben yine şok tabi
kasık ağrılarım artık yok tek belirtim midem acayip kötü her an kusabilirim ayıptır söylemesi ekşili su ağzıma geliyor tansiyonum da düşük ama kan yaptır diyeceksiniz benim kocam diyor ki kaptırma kendini akşamı bekleyelim 1 gün geçmiş olsun bari adet gününden ama ben duramıyorum kiiiiiiii
nuray geldi mi burda mııı
neşeyi az çok biliyorum ısısı artmış kan yaptırmış ama çıokmamış doğru mu anlamışım
hoşgeldin canım ya meraktan öldürdün yanee arayacaktım bende girmeseydin kk ya hayırlısı inşallah hamişindir ya allahın izni ile yüzün güler inşallah bu mübarek ayda

yaa nurayım nasıl beklerim bir gün daha yaaa
moralim bozuldu şimdi bak
hicroşum canım yaaa
aklımda sende hep birascık da
son 2 gün di mi
canım benim yaaa
ne heyecanlısındır sen şimdi

ameliyat sonrası toparlanmalar zor oluyo ben de laporoskopi olmuştum seninki kadar ağır değil ama insan etkileniyo inş.en kısa zaman dakavuşursun bebeğineeee
ben de bildiğin gibi işte nisanda mikro denedik olmadı temmuzda dondurulmuşlarla denedik o da olmadı malesef şuanda adet olmayı bekliyorum işte böyleee

Geçmişi net hatırlıyorum canımm , ama sana taviseyem tabi kendime de söylüyorum aynı zamanda :emir_bebek: bebeklerin geleceğine yönelik umudu asla kaybetmemek
Belki bahsetmişimdir , bizim sitede bir hanım var , arkadaşım sayılır , ara sıra konuşuyoruz , o bahsetti , çok içten bir hanım

Şu anda ikinci evliliği eşi kendisinden 10-15 yaş büyük sanırım .. 3 kere tüp bebek denemişler üçüde olmamış , diyorki artık 3, tüp bebeğin sonucunu öğrenince tamam dedim diyor benim çocuğum olmayacak ne yapalım dedim diyor kısmet .. Ağladım , ağladım kabullenmeye çalıştım ,, İşte o ay kendiliğnden hamile kalmış
Maşallah dünya tatlısı bir oğlu var
Çocuk şimdi 7 YAŞINDA kendisi 40 falan sanırım eşide 50 inin sütündedir şu an...

geldim bacım geldim suyum gelmiyor bacım terden valla günde 5 defa stümü belki 6-7 defa da don değişiyom ama piştim yinede

cnm aradım zarif çıktı..latif yokmuş dosyam oradaymış latif beye bildirilcekmiş hamileliğim

dedim ilaçlardan penglyy de devammı edecem edeceksem neden edecem ne işe yarıyor dedim...gebeliği destekliyor devam dedi....26 eylülde saat 3 de bekliyolar
test yapayımmı dedim yoo gayet iiyi sonuc dedi..tmm dedimm

canım ameliyat oldum nisanda
sizleri kesinlikle unutmadım, öncelikle moralim ameliyat sonrasıda çok iyi değildi ama şimdi toparladım ,şirkettete gmyardımcısı bizim ofiste çalışmaya başladı , açık ofis , bilgisayarı açıp kapatmak eskisi gibi rahat olamıyor ama fırsat buldukça ara ara gireceğim.
çikolata kisti dışında miyom ve polipte varmış onlarda alındı , çokzor günler geçirdim , bir müddet raporluydum , sonrası kontrollerde dr hamile kalmama engel bir engel kalmadığını söyledi ama 4 ay geçmesine ragmen herhangi birşey olamadı
sen nasılsın samiram :::

HOŞGELDİN AŞKIMDOĞA HADİ GEÇMİŞOLSUN AMELİYATINI DA OLMUŞSUN ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH YAKINDA GÜZEL HABERLERİNİDE ALIRIZ ALLAHIN İZNİ İLE SIKMA KENDİNİ SU AKAR YOLUNU BULUR SENİN BEBİŞTE YOLDADIR GELİYORDUR MUTLAKAAA:ecrin_bebek:

Papatyam görüyorum buradan canım karnın bayağı büyümüş
Allahım bir an evvel hayırlı doğumlar versin sana canım
Kızın nasıl kıskanıyor mu kardeşini ? Eşin hala çok heyacanlı mı ?

hicroşum canım yaaa
son 2 gün di mi
canım benim yaaa

Hepimize sabırı mücadeleyi sen anlatmadın mı ?
Güzel haber alacaksın beklemen lazım ... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hicroşum canım yaaa
son 2 gün di mi
canım benim yaaa

SAOL CANIM HEMDE NE HEYECAN KORKU HEYECAN SEVİNÇ MERAK HEPSİ BİR ARADA BİRDE PİŞİK BELASI OLDUM ŞİMDİ DOĞUM AREFESİNDE BENDEKİ EŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞEK ŞANSI İŞTEEEkötükedihüso:roflol:

hoşgeldin canım ya meraktan öldürdün yanee arayacaktım bende girmeseydin kk ya hayırlısı inşallah hamişindir ya allahın izni ile yüzün güler inşallah bu mübarek ayda

hicrancım azıcık kaldı doğumuna allah bi avazda kurtarsın canım çok çektiğin hamileliğin boyunca inş. bebeşin uslu olur seni üzmez bitanem

Back
X