ben çıkıyorum
öpüyorum hepiniz
yarın daha umutlu bi şekilde görüşmek üzere
iyi akşamlar kızlar
güle güle cnmmmmmm evet yarinnn güsel gellllll
bizim dişari çikma işi yatti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyorum
öpüyorum hepiniz
yarın daha umutlu bi şekilde görüşmek üzere
iyi akşamlar kızlar
kuşlar ben ahmedimin macına gedeyom
gorusmek uzere
opuldunuzzzzzzzz
ben adet oldum
yine olmadı yani
dırım seninde hamiş olduğunu öğrendim, çok sevindim yaaa:sm_cool: Hemde sanırım bebişlerimiz aynı gün kollarımızda olacak:) kendi hamişlik haberime inanamıyorum hala. Seninkini duydum bi topikte, inan çok sevindim yaa!! Hatırladığımı kadarıyla siz evleneli 6yıl filan olmuştu. Sonunda kavuştun meleğine hı?a.s.
Ben daha kan tahlili yaptıramadım, o nedenle bebek takvimini koymaya cesaret edemiyorum. Yarın akşama kesinleşir inşallah benimki de. Tekrar hayırlı olsun bitanem![]()
CNM SEN ÜZÜLME YAAAAAAAA LÜTFEN İNŞ. İYİ OLURSUNNN CNM NE DESEM Kİ YA OFFFF:1hug::teselli:kızlar napıyonuz..
dırımımmm taze hamişimiz takvimi de koymuş. yerim ben onuuuu..
bombomum üzülme bitanem ya. hayırlısı olsun.
ben pek iyi değilim kızlar ya. bugün yine gittim doktora. çünkü yanmalar geçmiyo. rahim ağzında felaket bir yanma. idrar yaparken yanma. sürekli idrara çıkıyorum. öff ya bu halim nolacak. bebişe bişey olacak korkuyorum.
idrar kültürü temizdi. bugün yine tahlil yapıldı bu sefer de idrarda kan çıktı. eritrosit çıktı.
haftaya geçmezse örnek alınacak rahim ağzından. bu işin sonu iyi gitmiyo bence.
canım çok sıkıldı.senağlama
tek düşüncem bebiş. yoksa ağrılar sızılar katlanırım ama bebişe bişey olmasın. allahım sen onu koru, ona bi zarar gelmesin.
canlarım benim ya ben buhran olmayımda ne olayım
bu ay öle hiç kafama takmadım ihmal bile vermiyordum ama şu lanet ısı yükselip düşünce beni çileden çıkardı ve sinirlerimi bozdu
giden paraya değilde giden umuduma yanıyorum
muratta kan testi yapıp eve geldiğimde gözlrimin içine nasıl baktı
yok dedim ağladım
üzülme zaten dk zor demişti senin bir suçun yok herşey benim hatam dedi seni kendimi baba yapamadım dedi
ama illa ben anne olmak çok istiyorum diyorsn hemen dk a gidelim dedi
yok dedim 2 daha bekleyelim ben gidip ön muayene olurum dedim
ama hiç çocuğumuz olmazsa seni hep mutsuz görmeye dayanamam dedi
bende 100 yaşımdada olsam doğuracam dedim sonra gülmeye başladık
aptal gibi oldum ya ben
neyse beni diktir edin ya benim daha çok zamanım var allah tan kocam beni seviyor bazen gıcık olsada:)))))
CNM SEN ÜZÜLME YAAAAAAAA LÜTFEN İNŞ. İYİ OLURSUNNN CNM NE DESEM Kİ YA OFFFF:1hug::teselli:
saağol bitanem ya. ama insan bi tuhaf oluyo işte. eşim bişey olmaz korkma dedi. sadece eğer kronik hale gelirse normal doğuma almazlar dedi geçmesin diye.
allahım sen onu koru yarabbim bu mubarek günde.
geçen gün hareketlerini hissedemedim diye bi saat onu dinledim öyle korktum ki kızlar.
gerçek annelik duyguları bence hissetmeye başlayınca ortaya çıkıyo. ben onu anladım. artık öyle tuhaf ki duygularım. hep derdim ben anne gibi hissetmiyorum bebeğime bağlanamadım diye. hareketlerini hissetttikçe daha bi bağlanıyor insan bebeğine. hep onu düşünüyor, iyi olsun da başka bişey istemiyor.
dırımımmm aman sen çok dikkatli ol. bu enfeksiyon olayları çok fena. eşinin de çok dikkat etmesi lazım. eşten de geçiyor. biz korunmalı devam ettik bi süreden sonra ama yine de oluyo işte, bünye çok müsait bi hal alıyo çünkü.
bebişim kutu atlamış teyzeleri baksanıza... oyyyy yerim ben onuuuu. 5.ayımıza mı girdik şimdi. öyle galiba.
canlarım ben yatıcam. çok fenayım çünkü. sandalyade bile oturamıyorum çok yanma var. kremi sürüp yatıcam.
dua edin kızlar geçsin artık bu her neyse.
hadin ben işe gidiyorum kızlar
akşam fırsat olursa girerim
ama söz vermiyim bayyyyyyy
gnaydin kuslar
hayirdir bugun gelmemissiniz
sultan dirim fake?
aslim erkenden gelmis ama bebis uyutmuyor mu yoksa canim
mira da selam verip gitmis
bakalim ne zaman bitecek isleri miraaanimin:dance: