Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar beni merak eden ve dua eden herkese çok çok teşekkür ederim....
yıllardır beklenen bir gebelikten sonra yapılan düşüğün ardından insan ne kadar iyi olabilirse bende o kadar iyiyim işte.....
elinden en sevdiği şeker alınmış çocuk gibi hissediyorum kendimi... kaç gecedir uyayamıyordum ilk defa dün uyudum....
zaman herşeyin ilacı olurmuş herhalde benim meleğimin acısına da çare olacaktır

hoşgeldin canım üzülmekte haklısın tabii ama kendini toparlamaya çalış hayat devam ediyor ve tekrar bebeğin olacak sağlıkla gelecek inşallah sen yanımızda kal biz senin yaralarını sarmaya gayret ederiz elimizden geldiğincee Şeniz:1hug:

benim bel ağrım gene geliyor hafiften hafiften gidip uzanam bariii ay doğum sancılarımı başladı nee sabah tan 8 de omuştu ilk ağır sancı bakalım bidaha olcekmii ay olursa ben doktorumu arayıp hastaneye giderim hemen

morgül canımm çok üzüldümm tatlımm bak kendinde demişsinn zaman gerçekten herşeyin ilacı güzelimm herşeyin hayırlısı.
günaydınn arkadaşlar hoşgeldiniz. nuraycımm evt bebek uyutmuyor erkenden dikiyor ayaga. hicrancımm senin dogum yarın degilmi güzelim.

günaydın kuşlar ben sabah geç kalktım
aksam erken yattım ama yorgunluk var üzerimde
neyse kalktım kk ya baktım önce pc ile uğraştım bişeyler olmuş.
karnummm çok açç açlığa gelemiyom yaa bide tansiyonum düşüyor
anlamadım bu işi ben .....
duş alacam leş gibi ter kokuyom gece pikeyi üzerime alsam ateş basıyor
almasam tenim buz gibi oluyor ama içimin yangını devam ediyor
eee aytunç efendide ben üşüyorum diye mumya gibi sarıyor beni
gece bi bağırdım örtme yanıyom ben diye....

acaba önce duşmu alsam kahvaltımı yapsam offf yimek yiyem başım döner yoksaa

bu arada morgülüm cnm sen ne kadar istedib biliyoruz bu bebeği
ama rabbim bölesini yazmış ama hamile kalamıyorum demezsin
sende tüp bebek yaptırırsın pkolu kadınların daha rahat tutuyor
tüp bebeği hem sende eşinde sorunda yok cnm....
üzülme gel yanımıza olabildiğimiz kadar derdine ortak olalım cnm

günaydın kuşlar ben sabah geç kalktım
aksam erken yattım ama yorgunluk var üzerimde
neyse kalktım kk ya baktım önce pc ile uğraştım bişeyler olmuş.
karnummm çok açç açlığa gelemiyom yaa bide tansiyonum düşüyor
anlamadım bu işi ben .....
duş alacam leş gibi ter kokuyom gece pikeyi üzerime alsam ateş basıyor
almasam tenim buz gibi oluyor ama içimin yangını devam ediyor
eee aytunç efendide ben üşüyorum diye mumya gibi sarıyor beni
gece bi bağırdım örtme yanıyom ben diye....

acaba önce duşmu alsam kahvaltımı yapsam offf yimek yiyem başım döner yoksaa

bu arada morgülüm cnm sen ne kadar istedib biliyoruz bu bebeği
ama rabbim bölesini yazmış ama hamile kalamıyorum demezsin
sende tüp bebek yaptırırsın pkolu kadınların daha rahat tutuyor
tüp bebeği hem sende eşinde sorunda yok cnm....
üzülme gel yanımıza olabildiğimiz kadar derdine ortak olalım cnm

ah canım benimmm.. ya şimdi anladın mı sen bizi. nasıl acıkıyon ama hehehehe sırnaşık şey sık sık az az yemeye çalış bitanem. eğer ana öğünü geçtiysen yoğurt meyve gibi hafif şeylerle geçiştir. hemde ara öğünde vitamin alırsın bol bol.

sıcaklık basması konusu bende de ilk üç ay aynıydı sorma. ben normalde eşime sarılıp öyle yatardım. ama ilk üç ay adam sarılıyo ben kaçıyom uyur uyumaz dönüyodum ayy çok komikti ya. ama sonra geçiyo onlar.

morgüle bende çok üzüldüm gerçekten ya. morgülüm yine olur bitanem. en azından bak olabiliyor onu biliyosun. bu bile bir umut biliyosun canım. dırımın dediği gibi hiç kendini üzme. tüp bebek ile kesin sonuç alırsınız allahın izniyle.

benım canım bişi yemek istemiyor bu durum inşallah geçicidir...yalnız dün akşam ahrika yedim tadını alarak ilk defa eşim bile hayretler içinde izledi beni ama sabah gene aynı off offf...peynir ekmek yediim vallaa zorla yedim....

drımımm kız hamilelik haleri bunlar ...baş dönmesi tansiyon düşüklüğü..aç kalmamaya özen göster aç kalınca daha kötü oluyorsun denedim ve yaşadım:)))) ve durmadan terlemende normal hele ben şuan vıcık vıcık oldum genee..hele geceleri sırılsıklam oluyorrum...ay birde kızlar 2 gecedir sütyeni çıkarmıyorum acıyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

moruma bende üzüldüm ama olacak bakın ooldu bebeği bidaha olacakdır bence hattaa kürtaj olduğsa eğer hamile kalması daha kolay olacakdır r muhakak...

kızalr eskiden tatlı yedikden sonra midem ve ağzım acı acı olur du ya sanki dün yedim olmadı yaaa ahyret ettim..özlemişim tatlı yemeği:)))))))))

benım canım bişi yemek istemiyor bu durum inşallah geçicidir...yalnız dün akşam ahrika yedim tadını alarak ilk defa eşim bile hayretler içinde izledi beni ama sabah gene aynı off offf...peynir ekmek yediim vallaa zorla yedim....

drımımm kız hamilelik haleri bunlar ...baş dönmesi tansiyon düşüklüğü..aç kalmamaya özen göster aç kalınca daha kötü oluyorsun denedim ve yaşadım:)))) ve durmadan terlemende normal hele ben şuan vıcık vıcık oldum genee..hele geceleri sırılsıklam oluyorrum...ay birde kızlar 2 gecedir sütyeni çıkarmıyorum acıyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oyyy taze hamişlerim benim.

bebekçim benim de öyleydi be bitanem. yiyemiyodum iştah sıfırdı valla. meyve falan yemeğe çalış. ama kendini çok zorlama bitanem. henüz bebiş senden almıyo besinleri o yüzden etkilenmez korkma. 12-14 haftalardan sonra dikkat etmen lazım.

şimdilik bol sıvı al. aç kalmamaya özen göster ama kendini de zorlama. canın ne istiyosa onu ye.

gece sütyenleri çıkarmayın benden tavsiye. sonra ilerde sarkma yapıyormuş.

oyyy taze hamişlerim benim.

bebekçim benim de öyleydi be bitanem. yiyemiyodum iştah sıfırdı valla. meyve falan yemeğe çalış. ama kendini çok zorlama bitanem. henüz bebiş senden almıyo besinleri o yüzden etkilenmez korkma. 12-14 haftalardan sonra dikkat etmen lazım.

şimdilik bol sıvı al. aç kalmamaya özen göster ama kendini de zorlama. canın ne istiyosa onu ye.

gece sütyenleri çıkarmayın benden tavsiye. sonra ilerde sarkma yapıyormuş.

evet canım dedikelrini yapmaya çalışıyorum...yaa gerçekden sarkıyormuymuş benımkıler zaten büyük sarkması kötü yaa...

sayfada bi ben bide nese kaldi bildigim kadariyla yakinda bizde hamis olursak aysonu kizlari degil hamis kislar olur sayfanin adi

aaaaaaaaa kızlar ben hiç sütyen takmıyorummm yaa normalde sevmezdim takmazdım evdeyken şimdi gene takmıyorum büyük benimkiler toparlayıcı takıyorum oda telleri rahatsız ediyor
zaten sıkıntı basıyorrrrr sütyenle yatmak ölüümmmmm yaa takamam zaten azıyolarrr

sarkarsa toplatırız yaaa ne yapalımmmm.................

aaaaaaaaa kızlar ben hiç sütyen takmıyorummm yaa normalde sevmezdim takmazdım evdeyken şimdi gene takmıyorum büyük benimkiler toparlayıcı takıyorum oda telleri rahatsız ediyor
zaten sıkıntı basıyorrrrr sütyenle yatmak ölüümmmmm yaa takamam zaten azıyolarrr

sarkarsa toplatırız yaaa ne yapalımmmm.................

burdamiydin cicis kis sutyen takmak yisevmiyonda bicak altina yatmayimi seviyon ne kadar fena bisi ben odedigini yaptirdimda 2 ay kendime gelemedim

Back
X