Aysonu Kizlari 2008

merhaba kızlarrr dün kızımın kontrolü ve aşısı ( pnömokok ) vardı baya huysuzlaştı ağladı ateşi çıktı hastaneden sonra anneme uğradım akşam 7 de eve geldim ancak ve sonra yemek faslı bulaşık kızın biberonlarının temizliği falan derken kızın mamasını hazırladım ve eşimle otoruyoruz kızı aldım kucağıma saat 10:45 ceylin gulk gıukl mamayı yiyor ve birden benim başım dönmeye başladı kafam uyuştu gözlerim sanki yerinden fırlayacak ateş gibi oldular eşim yanıbaşımda oturuyor ama ağzımı açıp ona ben fenayım demek için çok şiddetli bir gayret içindeyim resmen kitlenmiş vaziyetteyim hen an kucağımdan kızımı düşürebilirim yanii tutamıyorum okadar yanii neyseki bi gayretle eşime ben fenayım kızımı tut diyebildim eşim korktu hemen aldı kucağımdan kızı koydu anakucağına yatırdı beni koltuğa ayaklarımı uzattı ben o ara bayılmışımm 15 dk kadar baygın kalmışım uyandığımda eşim ağzıma zorla tuzlu ayran veriyordu kolumda tansiyon aleti tansiyonum 6/4 müş meğer eşim ayak altıma yastık koydu 2 tane daha önceden de böle olup hastanelik olmuştum ama o dönem hamileydimm sonra gözümü zorla açabildim biraz tansiyonum 10/7 olmuştu ama ne kadar geçti bilemiyorum yine gözlerim kararmaya kafam uyuşmaya başladı tabii tekrar bir bardak tuzlu ayran içirdi eşim hadi doktora gidelim diyor ben olmaz geçer düzelirim dedim gene ben mafişşş bayılmışımm tansiyon 6-5 noluyor anlamadım gene uyandım eşim kızkardeşime kızkardeşimi ara gelsin ceyline baksın gidelim hastaneye dedim o ara kocişim benim eşofmanlarımı giydiriyor üstüme çoraplarımı giydiriyor (üzerimde gecelik vardı çünkii) eşim bana bir bardak daha ayran içirdi bir kaç zeytin yedirdi verdi ağzıma su içirdi falan kardeşim geldi tansiyonumu bidaha ölçtüler 11/7 olmuştu iyiyim sanırım dedim bekleyelim 15 dk daha yine düşmeye başlarsa gideriz dedim neyseki düşmedi ve sonra yatağıma gittim yattım uyumuşum daha doğrusu sızmışım tansiyon bir inip bir çıkınca vücudum iflas etti sanırım dün pek yemek yiyemedim midemde bir bulantı vardı ekşime falan sanırım üşüttüm ben ama dr gidicem yarın randevu aldım ama korktum çok korktum kızlarımı düşündüm hep o anda en çokta ceylin azra yı konuşabildiğim anlarda tubaya ve eşime ceylinin yeleğini giydirin altını kontrol edin ateşini kontrol edin mama saatini aksatmayın vss diziyorum ama eşim yaw bırak şimdi ceylini kardeşin de geliyor bakar o merak etme sen diyorr kendini düşün şimdi sen diyorrr allaha şükür geçti tansiyon düşüklüğü bidaha düşmedi gece 2 defa uyandırdı eşim hayal meyal hatırlıyorum tansiyonumu ölçmüşş bir ara bir baktım kulaktan ateşimi ölçüyorr :) kızıyorum falan ama kocişimi çok seviyorum yaa allah hepimizi kocişlerimize ve çocuklarımıza bağışlasın

merhaba kızlarrr dün kızımın kontrolü ve aşısı ( pnömokok ) vardı baya huysuzlaştı ağladı ateşi çıktı hastaneden sonra anneme uğradım akşam 7 de eve geldim ancak ve sonra yemek faslı bulaşık kızın biberonlarının temizliği falan derken kızın mamasını hazırladım ve eşimle otoruyoruz kızı aldım kucağıma saat 10:45 ceylin gulk gıukl mamayı yiyor ve birden benim başım dönmeye başladı kafam uyuştu gözlerim sanki yerinden fırlayacak ateş gibi oldular eşim yanıbaşımda oturuyor ama ağzımı açıp ona ben fenayım demek için çok şiddetli bir gayret içindeyim resmen kitlenmiş vaziyetteyim hen an kucağımdan kızımı düşürebilirim yanii tutamıyorum okadar yanii neyseki bi gayretle eşime ben fenayım kızımı tut diyebildim eşim korktu hemen aldı kucağımdan kızı koydu anakucağına yatırdı beni koltuğa ayaklarımı uzattı ben o ara bayılmışımm 15 dk kadar baygın kalmışım uyandığımda eşim ağzıma zorla tuzlu ayran veriyordu kolumda tansiyon aleti tansiyonum 6/4 müş meğer eşim ayak altıma yastık koydu 2 tane daha önceden de böle olup hastanelik olmuştum ama o dönem hamileydimm sonra gözümü zorla açabildim biraz tansiyonum 10/7 olmuştu ama ne kadar geçti bilemiyorum yine gözlerim kararmaya kafam uyuşmaya başladı tabii tekrar bir bardak tuzlu ayran içirdi eşim hadi doktora gidelim diyor ben olmaz geçer düzelirim dedim gene ben mafişşş bayılmışımm tansiyon 6-5 noluyor anlamadım gene uyandım eşim kızkardeşime kızkardeşimi ara gelsin ceyline baksın gidelim hastaneye dedim o ara kocişim benim eşofmanlarımı giydiriyor üstüme çoraplarımı giydiriyor (üzerimde gecelik vardı çünkii) eşim bana bir bardak daha ayran içirdi bir kaç zeytin yedirdi verdi ağzıma su içirdi falan kardeşim geldi tansiyonumu bidaha ölçtüler 11/7 olmuştu iyiyim sanırım dedim bekleyelim 15 dk daha yine düşmeye başlarsa gideriz dedim neyseki düşmedi ve sonra yatağıma gittim yattım uyumuşum daha doğrusu sızmışım tansiyon bir inip bir çıkınca vücudum iflas etti sanırım dün pek yemek yiyemedim midemde bir bulantı vardı ekşime falan sanırım üşüttüm ben ama dr gidicem yarın randevu aldım ama korktum çok korktum kızlarımı düşündüm hep o anda en çokta ceylin azra yı konuşabildiğim anlarda tubaya ve eşime ceylinin yeleğini giydirin altını kontrol edin ateşini kontrol edin mama saatini aksatmayın vss diziyorum ama eşim yaw bırak şimdi ceylini kardeşin de geliyor bakar o merak etme sen diyorr kendini düşün şimdi sen diyorrr allaha şükür geçti tansiyon düşüklüğü bidaha düşmedi gece 2 defa uyandırdı eşim hayal meyal hatırlıyorum tansiyonumu ölçmüşş bir ara bir baktım kulaktan ateşimi ölçüyorr :) kızıyorum falan ama kocişimi çok seviyorum yaa allah hepimizi kocişlerimize ve çocuklarımıza bağışlasın

cnm çok geçmiş olsun çokk çokkkkk dikkat et yaaa ve doktora git sende tansiyon sorunu var cnm bak gece uykunda olur allah korusun cnm yaaaa git bi doktoraaaa
kocişinde bakacak tabi kızım hayat arkadaşınnnnn o senin sen bana azmı dedinn

valla birsencim bugün iyiyim aslında ama bira başım uyuşuk gibi genede bugün eşimin çok önemli bir toplantısı vardı götüreyim seni dedi ben iyiyim yarın gideriz dedim randevuyuda yarına aldım inşallah bişey olmaz yanii nebileyim üşüttüm biraz sanırım fazla yemek te yemedim dün canım istemedi midem bulanıyordu midem yanıyor ve ekşiyordu ondandır dedim ama gidicem tabiki yinede doktora

cnm çok geçmiş olsun çokk çokkkkk dikkat et yaaa ve doktora git sende tansiyon sorunu var cnm bak gece uykunda olur allah korusun cnm yaaaa git bi doktoraaaa
kocişinde bakacak tabi kızım hayat arkadaşınnnnn o senin sen bana azmı dedinn

kız tansiyon sorunu yoktu bende önceden bu hamişlikte oldu bişiiler bana doğumdan sonra da bu ilk tansiyon düşüklüğü benim hayırlısı bakalım inş tansiyon sorunumda olmaz zaten yok yok bende her bi halt çıktı :roflol:

nuray kız nasılsın sen merak ettim bu gün doktora gidecektin yanlış hatırlamıyorsam değilmi kız nerdesin doğuma mı gittin sen bakiim yoksa ay gelipte ben doğum yaptım dermişsin ne komik olurdu heee

evet yaa hicros nirdeeeee haber verirdi mutlaka hicbisey yazmadı
migreni mi tuttu yoksa yaa
hastanede filan olmasın Allah korusun
nereye gitse haber verirdi
ben de sabah dr dayım ogleden sonra ancak girerim aklınızda bulunsun merak etmeyin:1rolleyes:

geçmişi şimdi okumaya çalışıyorum ancak inşallah doktordan hayırlı haberlerle gelirsin canım ben iyiyim saolun hamişsin işte içinemi doğdu hastalanacağım kızzzz ay doğum yapmadan dua et bana şu migrenim iyileşsin bacımm hamişlerin duası kabul olurmuş ya hadi ağzına sağlık şimdiden Şeniz

şimdi yelek örüyorum kendime uzun şöle sırtımı kapatacak şekişde hiç bu zamana kadar aslında yelek giymedim ama artık dikkat ediyim kendime sırtımı neyin sıcak tutuyum örüyüm sıcak sıcak giyiyim

ne güzel kendine örebiliyorsun bend öğrenmek istiyorum bişiler örmek istiyorum ama ne bilgi var nede zamanım artıkkk geçen sene hamileyken başladığım bir bolero var tuba ya örmek istemiştim hamileyken yatmam gerektiği için elime alamadım bidaha sonrada gözlerimi örgü örerken rahatsız ediyordu ben gözlük kullanıyorum bu arada midem bulanıyordu dikkat edince bende bıraktım hala duruyor valla 4-5 parmak kadar daha örsem bitecek nerdeyse ama kim örecek:roflol::roflol:

NURAAAAAAAAAAAAYY canım çok tatlı eşyalar :nazar:ve odası kızın güle güle sağlıkla kullansın hepsini senin göbişte çok şeker maşallah :nazar::nazar::nazar:çok fazla kilo almamışsın bacım valla rabbim hayırlısıyla kolayca doğum yapmanıda nasip eder inşallah:nazar::emir_bebek:

aaaaaaaaaaaaaaa niden kimse yok yaa fakede yok krispide boşladı
nuraycık gelmedimi hiçroş açık neredeee berna okudu kaçtıı

nurayı hemen almazlar sezeryana bir takım testler tahliller yapacaklar tabii sancısı tutupta doğurmazsaaaaa :) gerçi normal istemiyordu o zaten yorgundur mutlaka inşallah iyidir

ancak gelebildim mok gibiyim uzaniorum biraz gecmisi okuyaym yazacak halim yok
ayrintilara birasdan gecerin:1rolleyes:

aaaaaaa hoş geldin bacım anlat hemen dr görüşmesini sorun yoktur umarım bekliyorum ben bir taraftan yemek yapıyorum gidip gidip gelirim kızda durmuyor salonda anakucağında oturuyor tv müzik açtım bakıyor şimdilik bir ona bakmaya salona bir mutfağa bir tubanın odasına pc ye gelip gidiyorum başım dönmeye başladııı :roflol:

Back
X