Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeee ne diyooo niye gelmiyormuşneşe ile konuşuyorummmmmmm
merhaba kızlar çok kötüyüm bennnnnnnnnnnnnnnn
bu drda beni başından savdı
tüp bebek yaptır dedi
hiç kimsenin benden umudu yoktu zaten
artık benimde yok
benim için bu yolun sonu devamı yok artık
benim için hiç bişe yazmayın söylenicek ve üzüntümü hafifleticek hiç bişe yok
sadece ağlayıp uyumak istiyorum sadece uyuyunca unutuyorum
tüp bebek yaptır dedi
artık benimde yok
kızlae fake para bulup denkleştirse bile tüp bebek zor olur çünki fsh yüksek
manyakmkı bu adam yaaa tmm hormonları düşürüsn alla alla
acaba sarç oğlundan soğan kürümü alsa hani belki evde bizler kaynatımı tam yapmıyormuyuz yaa
ben inanmıyorum o kürlere felan
yeni bir moda aldı başını gidiyo sabah programlarını esir aldı şu bitkiciler yok bimem kürcüler sanki birbirleriyle yarış içindeler yok bu ona iyi gelir yok bu şuna iyi gelir
bence doktorunu değiştirsin ve tüp bebek doktoruna gitsin
tüp bebek yaptır dedi
artık benimde yok
fakecim yaa aglama tatlımmm canım benimm bak neşede neler düşünüyordu kendiliginden hamile kaldı canımcımm.üzme o güzel tatlı canını.
dırımım neşe iyiymiymiş pekii şekercim.anamm ben sizleri çok özlüyorum bi tane kontorlü hat alacam hep arayıp duracagım sizi rahat bırakmıyacagım:)) benim geçen ay fatura baya kabarık gelmiş eşim bu krizde ne bu fatura diyor -tatlicadiarzu-
cnm fsh yüksek fsh yüksek insanın tüp bebek yapası imkansız olsada düşük olurmuş cnm .................fsh düşmesi için stressiz olması lazım .....ve o kürlere inanıyorum ben o saraçoğlu çok inaçlı biri adam bilim adamı kızım daha dün çıktı kadın ondan aldığı soğan suyu ile kisti yok olmuş menopozlu olduğu halde düşünn
stresmi o stresle heç düşmez fakenin fsh şı bu ne fsh miymiş kardeşim bi türlü bırakmadı yakasını kızın yapıştı kaldı fsh stresi seviyor fakede stresi bırakmeyooo ne olacak bkalım:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
ben çıkıyorum kızlar naaz kılacam buseyi yedirip uyutacam sonra gelirim öpüyorum hepinizi
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
özellikle fakenin
kuşum neşe iyiymiş kusuyormuş azbucuk annesindeymiş kontürü bitti konuşurken zati
cnm sen hatllıyı şu 60 dk.yada 120 dk .lıkdan yapsana cnm yaabilirsin faturanı vergiler dahil oluyor içinde turkcelli ve sabit hatlarla konuşuyorsun ben evi kapatacam cebi öle yapacam ama adsl var işte
canımm benim hattım kamucel eşiminde öyle biz onunla ücretsiz konuşuyoruz o yüzden yaptıramam canımcım.dırımcımm yaa şu gönderdigin mailden çok etkilendim.