Aysonu Kizlari 2008

napim kusum yaa saati geçiyodu bi işe yaramayacak sonra:sm_confused:
kararttım gözümü batırdım yavaşça
ters biyere gelse acırdı mutlaka ama tereyagından kıl ceker gibi oldu hehehe

anaa daha bişe demeden ne bagırıon mu didi:1ninca:
o zaman mecbur cekecen kusumkaydirigubbakcemile3

yaa kaynanama göre herkes art niyetli kötü düşünceli
konuşuyor konuşuyor beni şişiriyorrrrrrr............
yok kiracılara laf söylüyordu dedim biz daha 1 sene öncesine kadar kiracıydık dedim yani annemler bizede hep kötü ev sahibi geldi dedimmm yüksek sesle ne bağrıyon diyor
bazen çığlık atasım geliyor inş.dokotr bana kalk der ...yoksa bütün gün vır vırrr çekilmiyor kuşum ya...televizyonda yarışmada adam 5 milyar kazanmış ellikere anlattı bana aytunça sinana bide bugün yine anlatıyor yaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

tabi kusum ondan rahat zaten ama sinir oldum yanii
aradım simdi geliomus
geceden beri hic durmadı yagmur hava cok kapalı ev karanlık cok sıkıcı yawww

burasıda öle kuşum yağmur felaket yağmur var
benim için ,iyi yatarken günlük güneşlik havada morelim bozuluyordu
benimkide gelmedi yaaa kredi kartını yatırcakmış delüü etti bütün seyhatte cebinde para dolanmış yatırmmış bugün yatırcak mecbur ...işdende geç çıktı gripde olmuşşş
aman yaaa....................bana pijama almış toptancıdan seni yıkacayacam diyor bana
cicilerini giydircem diyor açım bende ....sabah kaşar ekmek yedim çay içtim sonra bir bardak süt içtim sonra bir elma yedim daha bişey yemedim offff korkuyorum yemeyee

lahmacun çekti cnm al dedim yesemde kusuyorum yemesemde dedimmm delikafadulden

Nuraycim kisa zaman icinde bebisini kucagina alicagini okudum cok sevindim, Allah yardimcin olsun, hic zorluk cekmeden kucaginda buluver insallah,

yaaa nuriş bu rahim ağzı yetmezliği ne bacım

benim çok bakıldı kanamam olduğunda rahimağzına açılma varmı bişey varöı diyee

BIrsencim sana da kolayliklar diliyorum acilinden, ama tüm zorluklara deger diye düsünüyorum, benim icin hizla hayal olmak üzere,

selam kızlar
buse hala uyuyor şimcik uyanır uyanana kadar bakem dedim
birsen senin kaynananım aynından bizim alt katta var eimin babannesi aynı vııııııır vırrrrrr
akşama kadar heç yorulmeyo
kendi konuşeyo kendi dinleyo
ama benimde başım şişeyo
anam şiir gibi oldu
bunlar adamı şair bile yapeyoooooooooooo

Birsencim hatirlarsan kendimi hamile gibi hissediyodum ya, yine masalmis, bayramin 2. günü adet oldum, cok inandigim icin toparlanmam zor oldu, nedense cok etkilendim bu sefer, randevu aldim, daha dündü randevum, eger anlatti uzun uzun,herseye ok dersek ki, benim icin bazi rizkler var, ocak icin randevu al dedi, esim istemiyo hic unut artik diye, ben Annemden dolayi gögüs kanseri riski tasiyorum, esim asla istemiyo, önceden bakariz falan diyodu, dün öyle verilen kagitlari falan okuyunca hayir diyo, kafam corba gibi, o yüzden Birsencim seni anliyorum suan kendi evinde falan degilsin diye cektiklerini, ama benim kadar zor durumda olan pek az gibi geliyo bana, yine de Allah beterinden saklasin, ne diyim baska,

selam kızlar
buse hala uyuyor şimcik uyanır uyanana kadar bakem dedim
birsen senin kaynananım aynından bizim alt katta var eimin babannesi aynı vııııııır vırrrrrr
akşama kadar heç yorulmeyo
kendi konuşeyo kendi dinleyo
ama benimde başım şişeyo
anam şiir gibi oldu
bunlar adamı şair bile yapeyoooooooooooo

valla bizimki gelip beni rehin alıyor odaya geliyor vırr vırrrrrdelikafadulden
bide yan odaya geçiyorya tv sesi son ses kendi kendine yüksek sesle konuşuyor kahkaha atıyor ama oğulları varken yapmıyorrrrrrrdelikafaduldenbirsende kafayı yiyorrrrrdelikafadulden

Evet Nuraycim adim Aylin, nolur suan ihtiyacim olan tek sey dua, suan burnumun diregi sizladi valla, nolur eger unutmazsan, sadece bana degil herkese toptan edersen cok sevaba girersin canim benim

gecmıs olsun tatosssss cok zor yaaa
benım tansyn yıne 4lere inmiş tuzlu ayran ıcıom sımdı dr u arayacaz

anaaaaaaaaaaaaa
ahanda doğureyoo
kız hastaneye gidersen haber ver haaa çatlatma bizi
sanrım dediğim gibi olacak bugün yarın doğuracaksın
hatta bu gece bile olabilir allahın işi hiç belli olmaz

myfısh cnm ne rıskı bu ben bıse anlamadm her ne ise Allah şifa versin tez zamandaa

Annemi gögüs kanserinden kaybettim ben, dolayisiyle ben de risk altindayim, doktor acik acik söyledi riskleri, simdi asilama ya da tüp bebek olayinda hormon ilaclari yüzünden benim riskim fazlalasiyo, karari sadece ben versem hemen ok diycem, esim simdi yan cizmeye basladi,

konuştum yeni doğan ablamın kızı bronşit olmuş 2 aylık onu doktorlara taşıyorlarmış
başka havadis yok

leynn nasıl hasta olmuş çocuk yaa kıyamam ona yaaaaaaaaaaaa

myfish canım ismin aylinmiydi
cok tesekkur ederim canım darısı basına insallah
dogumda sana da dua edeyima.s

yaw bu esenyeli kim ya msn eklemiş bizim esen mi buuuu???
kocam geldi nihayet kılım kendisine şu an bakmıorum:dilcikar:
dırım rahim agzı yetmezligi olunca erken dogum tehlikesi oluo rahmin kendiliginden acılıo mecburen doguruosun işte oyle bişe..
genelde de dikiş atıyolar o durumda bebekler dursun diye
sılama da yapmıslardı sanırsamm:uhm:

vavv bende gabrüs yapacam:1closedeyes:hala gelmedi ayrı gayrı yatıyozzz gece kalçam ağrıyordu yanına gittim yattım aman uyuyamadı neymiş bana çarparmıi delüdelikafadulden

cnm esen değildir.....kim olduğunu bilemiyıoruz :1ninca:

cnm evet sılam oldu maşşallah oğluşları baya büyümüş arada msn de resmini görüyom

yani bende olsa anlarlardı herlade çok bakıldı rahim ağzına açılma vs.varmı diyee

Birsencim hatirlarsan kendimi hamile gibi hissediyodum ya, yine masalmis, bayramin 2. günü adet oldum, cok inandigim icin toparlanmam zor oldu, nedense cok etkilendim bu sefer, randevu aldim, daha dündü randevum, eger anlatti uzun uzun,herseye ok dersek ki, benim icin bazi rizkler var, ocak icin randevu al dedi, esim istemiyo hic unut artik diye, ben Annemden dolayi gögüs kanseri riski tasiyorum, esim asla istemiyo, önceden bakariz falan diyodu, dün öyle verilen kagitlari falan okuyunca hayir diyo, kafam corba gibi, o yüzden Birsencim seni anliyorum suan kendi evinde falan degilsin diye cektiklerini, ama benim kadar zor durumda olan pek az gibi geliyo bana, yine de Allah beterinden saklasin, ne diyim baska,

cnm annenede kanser var diye sende kanser olacaksın diye bi şartmı varki neymiş senin risklerinki bukadar kocanda olmaz diyor anlamadım cnm yaaa....ama geçmiş olsunn
herkes kendi çapında sıkıntıdaa

valla bizimki gelip beni rehin alıyor odaya geliyor vırr vırrrrrdelikafadulden
bide yan odaya geçiyorya tv sesi son ses kendi kendine yüksek sesle konuşuyor kahkaha atıyor ama oğulları varken yapmıyorrrrrrrdelikafaduldenbirsende kafayı yiyorrrrrdelikafadulden

aynen hayatım aynen bizimkide birde ekstrası var kulaklarıda dumuyo bağırıyoda bağırıyo
bişey değil dışardan biri duysa kendi kendine konuşan bir deli var zannedecekler
işin komik tarafı ne biliyonmu güyaa buse gece ağlıyormuşda ben duymuyormuşum nasıl oluyorsa buse yanımda yatıyo ama ben duymuyorum onun o sağır kulakları duyuyor yanındayken bişey duyurmak için kendimizi paralıyoz at kattan busenin ağlamsını duyuyor
:roflol: :roflol: :roflol:
allah akıl fikir versin ve bizlerede sabır versin:Saruboceq:
arasıra gecenin bi yarısı3 4 hiç farketmez geliyo vuruyo kapılara buse ağlıyo duymuyomusunuz sonra karar verdik bu kadın kafayı yemiş idare edelim dedik ama bakalım nereye kadar
artık gece kapı açmıyorum kim dayanır buna

Back
X