Aysonu Kizlari 2008

ahanda birsende kaçtı
bari bende kaçayım evi yerleştireyim belki ozamana kadar toparlanırlar

evet cnm çöp poşetine kusuyorum öteki küçük geliyorr şar şar kusarken heryere sıçrıyor artık oturarak kusacam yasak klozet tepesi........cnm beslenemiyolar sabah bi peynir bi ekmek çay içtim kan hapımı içtim 10 dk.sonra şar şarr gittii

merhaba kızzzlar.

dırımımmm niye öyle yaa. ama iki tane ya ondan senin hormonlar iki kat gidiyo normal be güzelim. sabret inşallah geçicek.

selamlar kızlarrr ancak gelebildim nasılsınızz ben kızı götürdüm doktora şimdi geldik eve idrar tahlili ve kültürü yapıldı sonuçlar henüz çıkmadı öğleden sonra çıkar çıkınca ararım dedi dr kültür bu gün belli olmazmış ama

fake canım hepsi çok güzel canımmm bende örmek istiyom ama beceremem ben pek böle şeyleri yinede alıcam ip yapıcam kızıma bende

cnm ben kusmakdan yakınmıyorum ben bebeklerim gelişmeyecek diye üzülüyorum cnm
ama tutamıyorum cnm içerde yok çıkıyor işte

canım bennimm sen üzülme onlar beslenirler annesi. daha küçükler az da yesen onlara giden mamalalar yeter. zaten bi süre sonra geçicek inşallah bulantıların hiç korkma.

aaaah fakem ahhh. bendede var bunlardan. hatta bende elbiseler bilem var. sanki kızım olacak ya. bi kaçını görümcemin kızına giydirdim. yeleklerle patikler duruyor ama. insanın çok zoruna gidiyor. ama kıyamıyorum

kızlar bu pozisyon konusu kafama takılıyo. doktorum ters ve kilolu bi bebek dönmez artık dedi. acaba kaçıncı haftadan sonra kesin belli olur.

allahım bende yaklaşsam şu doğum zamnına yaa valla üzlüyorum içerdeyken bebeklerime bakamıyorum gibi geliyor çokda hissetmiyorum onları offffffffffff eve ultrason alacam dün doktora bebeklerime bak dedim yok rahatsız oluyormuş bebekler geçen hafta bakmış önümüzdeki hafta detyalıya girecen dedi aralığın 5 den beri görüyon gayet iyiler üzülme sen diyor

kızlar bu pozisyon konusu kafama takılıyo. doktorum ters ve kilolu bi bebek dönmez artık dedi. acaba kaçıncı haftadan sonra kesin belli olur.

cnm benim kardeşim 4 kilo doğdu ama annem çatır çatır doğurdu dombili bişey geldi birden aileye ...hemde 9 ay 15 günde doğurdu çıkmadı velet

ki dönemzsede üzülme cnm sağlıklı olsunda sezeryan ol ne olacak

cnm benim kardeşim 4 kilo doğdu ama annem çatır çatır doğurdu dombili bişey geldi birden aileye ...hemde 9 ay 15 günde doğurdu çıkmadı velet

ki dönemzsede üzülme cnm sağlıklı olsunda sezeryan ol ne olacak

canım ben sezeryandan daha çok korkuyorum. hayırlısı olsun ya. bebişim sağlıklı bi şekilde doğsun. benim bi sorunum olmasın da artık napayım gözümü kapatp olacam sezeryn napiim.

canımm üzülme hissedemiyorum çok sık diye. daha küçükler annesi yerleri de bol ondan. yakında canını bile acıtacaklar. off ayy diyeceksin.

bizimki bazen bi coşuyo karnım bi o yana bi bu yana. şekilden şekile giriyo. sanki karnımı yarıp çıkacak öyle tepiniyo. o günlerde gelicek bitanem.

canım ben sezeryandan daha çok korkuyorum. hayırlısı olsun ya. bebişim sağlıklı bi şekilde doğsun. benim bi sorunum olmasın da artık napayım gözümü kapatp olacam sezeryn napiim.

canımm üzülme hissedemiyorum çok sık diye. daha küçükler annesi yerleri de bol ondan. yakında canını bile acıtacaklar. off ayy diyeceksin.

bizimki bazen bi coşuyo karnım bi o yana bi bu yana. şekilden şekile giriyo. sanki karnımı yarıp çıkacak öyle tepiniyo. o günlerde gelicek bitanem.

inş.sibelciğim yaaaa nurişde 20 haftada hissetmiş tam olarak bizim 1 haftamız daha varr

kimsecikler kalmamis gec kaldim herhal:1rolleyes:

nasılsın nuraycım yarın hayırlısıyla alıcaksın prensesini kucağına neler hissediyorsun bugün dinlen canım bol bol uyu yarın uykusuz geceler başlayacak çünkii meyve suyu falan iç c vitamini al bol boll aman havalar zaten kötü üşütme sezeryan olunca zor olur canın yanmaz inşallah fazla hafif geçer inşallah sıkıntılar bide ayaklarına ve sırtına dikkat et ateş basıyor bir süre sen hep sırtını kalın tut ayaklarıda canım rabbim yardımcın olsun ay ne heyecanlı yaaaww yarın artık hamiş olmayacaksın ANNE olacaksın Allahın izni ile:nazar:Şeniz

kızlar benim evde çok işim var kaçıyorum sonra işler bitince gelirim gene ütü çamaşır yemek kızın kıyafetleri ayırılacak bazıları küçüldü artık dolabı düzenlemem lazım vss görüşürüz kendinize iyi bakın

Back
X