Aysonu Kizlari 2008

canım çok sağol güsel sözlerin için.evet benim henüzzzz bi veledim yok ama ablamın 3,5 yaşında bi oğlu var.ben bütün deneyimlerimi onunla kazandım.ablam ne okuyorsa bende okudum,ne uyguluyorsa bende izledim.ay çokkk ösledim bak ben şimdi yeğenimi çokkkkgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

neysem ,sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyodun.bak bi bilmişlik daha yapayım.ikinci çocuğu isteyen anneler 1 yılı beklemeden 6.aylarında doktora gitmelilermiş.bi de sen buseye nasıl hamile kalmıştın?yani ne kadar sürede

canım aslında ben çoktan gitmiştim ama buradaki zilliler bana daha erken dediler evet haklılardıda zaten bu 5. aydayım geçen ay gidecektim ablam geldi bana tatile o hasta oldu onunla uğraşmaktan bana sıra gelmedi ama bu sefer kesin kararlıyım gidecem olmazsa bekleyelim bakalım çalışmalar bitti beklemedeyiz hiç sanmıyorum bu ayda olacağını ama bir umut bekliyorum aslında muayene bile olamıyorum ama napim söylerim doktor civanıma bi hal çaresini bulur herhalde
benim buse evlendikten 2.5 aysonra hamiş kaldım canım normal yolla şimdi sende diyeceksin daha ne istiyosun buseye normal yolla hamiş kaldın yinne hamiş kalma olasılığın yüksek ama napim elimde değil ya sorun varsa bilmediğimiz demi bi gitsem daha iyi olacak

birsen yaaaa neden yazmıyosun nettemi bi sorun var bak sen yılın anası ilan ettim daha ne istiyon bacım çabuk gel bakim sanırsam net bozuk yoksa sen şimdiye kadar beklemezdin

merhaba kızlarr ancak gelebildim kız bu sabah çok huysuz kucaktan inmek istemiyor bir türlü ancak uyudu sabah 9 dan beri ayakta hanfendi yemez uyumaz bir cadı resmen:roflol: NURAYDAN HABER VARMI ACABA arayacağım ama rahatsız etmek istemedim eğer doğum olduysa kendimden biliyorum ilk saatler kötü oluyor biraz

AYYYYYYYYYYYYY dayanamadım valla aradım nurayıı bebeğini emziriyormuşş seside iyi geldi maşallahh artık o bir ANNE sayfamızın bir kızı daha oldu hepimizin gözü aydın rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebişlere ay hadi bakalım sayfamızın çocukları birer birer geliyorlar allahın izni ile devamı da gelecek inşallahh

günaydın kızlar malesef bu sabah kanamam oldu dünyam başıma yıkıldı
şuan pede gelen bişey yok idrarımla geldi kan pırtısıda vardı saatin 9 olmasını bekliyorum doktoru arayacam...acaba progestanı kestim ondanmı oldu bu kanama bilmiyorum dok.kalk dediğinden bu yana kalakmadımki hiç yaa

hay allah yaaa ne bu senin yaşadığın şeyler canım inşallah bişey yoktur sen yine yat bence dr kalk desede dikkatli ol nolur nolmaz ara doktoru ara hemen

dırımkızı kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar malesef bu sabah kanamam oldu dünyam başıma yıkıldı
şuan pede gelen bişey yok idrarımla geldi kan pırtısıda vardı saatin 9 olmasını bekliyorum doktoru arayacam...acaba progestanı kestim ondanmı oldu bu kanama bilmiyorum dok.kalk dediğinden bu yana kalakmadımki hiç yaa
gecmıs olsun canım ıns bısey yoktur hemen telasa kapılma gunde 1 tanede olsa pregestanı ıhmal etme derım ben zararı yok faydası bıle var guzel haberlerını alırız ıns kib

nuraya çok sevindim darısı başımıza inşallah aman nazar değmesin
bvirsencim sen nasıl oldun canımm kanaman durmuştur inşallah

bende aradım az önce bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet sesi çok iyi geliyordu benden iyiydi valla
bebiş beyaz tenliymiş ona benziyormuş
ayyyy çok sevindim çok güzel yarabbim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kimsecikler gelip yazmamış bişii bu gün herkesin işi var galiba nuray doğum yaptı birsen yatıyor kanaması olmuş eee diğerleri nerdee gelin len sayfamızı öksüz koymayın burdaa ben yemek yemeğe gidiyom gelince tam tekmil burda olun yawww

dün yavaş yavaş toparlanmaya başladım iş de bugun mağazadayım muratın dışarda işleri var aviler falan takılacak yarın yokum yine iş de böyle bende ki telaş da bitanem çocukdan ve annelikden pek uzağım anlıyacağınız

fakecim cnm pardon bitanem yaaa
biz pazar taşınıyoruz bitanesi önümüzdeki hafta da yerleştiririz artık yeni evimizi
ama havalar çok kötü yaa şansımıza

kızlar buradayım ama yazmaya gücüm yok ilkkez buradayım ve yazamıyorum
ilişkiler duygular bölümünde anneme yazı yazdım fakee

Back
X