Aysonu Kizlari 2008

AYYYYYYYYYYYYY dayanamadım valla aradım nurayıı bebeğini emziriyormuşş seside iyi geldi maşallahh artık o bir ANNE* sayfamızın* bir kızı daha oldu hepimizin gözü aydın rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebişlere ay hadi bakalım sayfamızın çocukları birer birer geliyorlar allahın izni ile devamı da gelecek inşallahh
ay çok güzel yaaaa çok duygulandın şimdi sanki ben kavuştum bebeğime sanki ben doğurdum hüngür hüngür ağlıyorumsenağlama senağlama senağlama ama sevinçten
ilk sevinçli haberi aldık umarım birsende iyi olurda onada ağlarım tabi sevinçtensenağlama

birsencim iyisin di mi lütfen moral olarak iyi ol da bizde iyi olalımmm
ilk başlarda benimde çok kanamam oldu ama çok şükür bişe olmadı
Rabbim hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

birsencim iyisin di mi lütfen moral olarak iyi ol da bizde iyi olalımmm
ilk başlarda benimde çok kanamam oldu ama çok şükür bişe olmadı
Rabbim hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

cnm iyiyim kanamam az leke gibi ama ağrım var :CüvCüv:

kız birsen sen gelmeyince burası cansızlaşıyor yavvv
silkelen kendine gel bacım biliyorum zor boş laf bunlar ama
toparlan bacım

benim ablamında kanaması çok olmuştu moral canım sakın bozma moralini ben şimdi çıkmalıyım inşallah eve net gelmiştir eşim bugün yatıracaktı
iyi akşamlarrr

kayınvalidemin komsusu bebekler için biri mavi yelek patik getirmiş
biride kırmızı sarı beyaz yelek patik kız için tam gününde kadın ben hazır kayınvalidemdeyken 3 günde örmüş

ayyyyyyyyyy nurayım doğum yapmış gözün aydın arkadaşımmm çok sevindim demek bebek beyaz tenliymiş pamuk gibi yerim ben onu mis gibi kokuyodur şimdiiii yarın görürüz bebişimiziii

birsen geçmiş olsun canım yaaa niye böyle oluyoki iki gün önce bişi yoktu ama sen sakin ol bizde de bol bol dua eddelimmm şimid nasılsınnnn

ayyyyyyyyyy nurayım doğum yapmış gözün aydın arkadaşımmm çok sevindim demek bebek beyaz tenliymiş pamuk gibi yerim ben onu mis gibi kokuyodur şimdiiii yarın görürüz bebişimiziii

birsen geçmiş olsun canım yaaa niye böyle oluyoki iki gün önce bişi yoktu ama sen sakin ol bizde de bol bol dua eddelimmm şimid nasılsınnnn

cnm iyiyim ağrım var sadece :delphin:

bugün hastane ev ve yemek derken ancak gelebildim nasılsınız canlar BİRSEN SEN NASILSIN ŞU BUHRANLI GÜNLERİ ATLATSAN hepimiz rahatlıyacaz

ay kocişi bekleyim derken acımdan ölecem haaaaaaaaa
yemekler bana bakıyo ben yemeklere bakıyom
yaaaesen neden gelmiyo nerdesin kız esen yaaa sendemi buhranlara girdin

her neti açtığımda direk senin yazılara bakıyom bişey varmı diye içim pır pır ediyo valla

Back
X