Aysonu Kizlari 2008

nurayım doğum yapmışsın çok sevindim cnm benim
dırım benm almişte 4 ay kanamam oldu cnm takma sakın kafana
içini serin tut

çabuk gelin buraya dedim ama kendim gelmedim değilmi fakat mazeretim var raporluyum ben:roflol: şaka bir yana kız durmadı bugün hiçç kociş te evde bir o bir ben alıyoruz kucağa kucak dışında durmadı bugün uyumadı da hiç ben yorulunca eşim alıyordu ama o arada ben yemekle bulaşıkla kızın biberonlarının temizliğiyle uğraştım hep çok yorgunum kızlar valla

çarşamba çarşafa dolanır lafı geçerli herhalde bugün hekes arazi olmuşşş neyse sabah görüşürüz artıkk ben feci yorgunum yawww

yaprak dökümünü seyret oğlanı yatır ortalığı topla ancak gelebildim ama kimsecikler yooook

herkese GÜNAYDIN nasıl bu saate kadar kimseler gelmemiş hayret bişii noldunuz kızlarr kış rehaveti mi çöktü üzerinize valla kolum ağrıyor yazarken ama yinede geldim kız uyuyor çok şükür inşallah bugün uyurda biraz dinlenirim çok fena yorgun ve bitkinim akşam sanki hiç uyumamış gibiyim valla neyse ben arada gelirim gene

Samiracım doğum yapmışsın hayırlı olsun .Umarım iyi geçmiştir doğumun .sana ve yavruna bol huzurlu sağlıklı ömürler

Back
X