günaydın hiçroş keyifsizim bacım hala kahve kahve geliyor sancımda var endolu günde 4 kere demiş biz birkere anladık dedi aytunç öncekinde jane bize 4 kere verdi bi yanlış var dediaksam yine latifi aradık adam bıktı bizden valla hastanedeki veznden hasta bakıcıya kadar tanıyo millet çocuk adımı bile sormuyor düşün ....ebru diyo valla çok sıkıntı çektiniz...taktım kafaya bebeklere bakmadı da bakmadı
dünden beri oynamıyolarda hissetmiyorum ölecem çarşambaya kadar valla..tmm bu haftalRDA ÇOK HİSSEDİLMEZ AMAilla hissediyordum ....geceleri ağırlık basıyor üzerime uyuyamıyorum kaynanam dua yazacak sıkıntıdasın gebesin kanaman var zayıfsın dedi yanlış anlamazsan dua yazayım tak dedi bende kocam ölünce oldum dedi..böle işteee
dünden beri oynamıyolarda hissetmiyorum ölecem çarşambaya kadar valla..tmm bu haftalRDA ÇOK HİSSEDİLMEZ AMAilla hissediyordum ....geceleri ağırlık basıyor üzerime uyuyamıyorum kaynanam dua yazacak sıkıntıdasın gebesin kanaman var zayıfsın dedi yanlış anlamazsan dua yazayım tak dedi bende kocam ölünce oldum dedi..böle işteee