Aysonu Kizlari 2008

bilmiyom valla kime benzediğinide hoşş nunişide görmedimki esrarengiz karu işte
neyse ama çok tatlı maşşallh emziğide aynı busenin küçüklük emziğinden amann özlemişim küçük bebekleri yaaa yine duygulandım bensenağlama senağlama

döferim seni beee alla allaaÇok üzgünüm çoook

inş. bende böceklerimi alırım gelürüm hemen

benimkiler serpilene kadar koymayacam ufak olur benim kuzularım

bu arada artık böcek demiyom civcivmiş aytuç paşa öle dedi civcivlerime laf deme deyyo

3300 gr 50cm dogdu kuslar
ama cok doymakbılmez bıse bukaydirigubbakcemile
evet dırım ıkımıze de benzio
emzirmem lazım gelecem

amanında amanın bebide emzirirmiş bizim nuniş eee hadi git gel bakalım
bende namazkılacam kızlar evimide yerleştşrecem ama pc açık ara ara gelip yoklayacm sizi

döferim seni beee alla allaaÇok üzgünüm çoookinş. bende böceklerimi alırım gelürüm hemen benimkiler serpilene kadar koymayacam ufak olur benim kuzularımbu arada artık böcek demiyom civcivmiş aytuç paşa öle dedi civcivlerime laf deme deyyo
yok öyle yağma anında istiyoruz fotoları hele seninkileri çok merak ediyom bakacaz kimmiş o annelerini bu kadar çektiren

ben kızla ilgileniyordum kızlar bişeyler yiyorum hem size bakıyorum şimdi ama başım çok fena ağrıyor yemeğim bitince ilaç alıp gidip yatıcam migren başladı gene

kızz geçen dedinya sen 160 ytl geldi doğalgaz diyee
bizede 116 ytl gelmiş ama benim ev hamam gibiydi ama genede çok buldum şahsım adıma 30 ytlden birden 116 çıkış tepe sersemi yaptı neyse bu ay doğalgaz su elektrik yok tlf yok bakem ne gelecek

116 seni tepe sersemi yaptıysa şunu dinle canım geçen ay bana doğalgaz 148 ytl gelmişti eh normal dedikzam da gelmişti 2 de yaktık hep çocuk üşümesin diye ama gündüzleri bazen kapatıyordum ev sıcak oluyor diye bu ay 317 geldi kafam tavan yaptı resmen
:1shok:

Oyyy oyyy oyyy maşallah maşallah allah nazarlardan korusun sağlık sıhhat bol uyku ve iştah versin kızımızaa nuraycım ya valla ağladım ben şimdi yaaaa çok sevindim arkadaşımmm çokkkk tebrik ederim senii zorlu yollardan geçtin sen de ve şuan sabrının karşılığını mucizeni aldın kollarına allah analı babalı büyütsün iinşallah

Allah iyiliğini versin kız emziği dayamışsın çocuğaa kız nuray bu sana benziyor yawffff çok tatlı maşallah maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.Şeniz

birsennn kız seninde böle resimlerini görücez innşallah hemde 2 tane birdennnn inşalllahhhh

nuray bacım hastaneden çıkarken tarttılarmı nekadar geldi kilosu işitme testi kalça ultrasonu ve birde aşısı vardı yapıldım bacım gözleri falanda kontrol ediliyor aman ihmal etme bacım işitme testi ve kalça ultrasonu 1 hafta sonra yapılıyor gerçi bize öle demişlerdi 10 günlükken yapıldı bizim kızın çok şükür hepsi iyi çıkmıştı ay inanamıyorum maşallah bugünleride görüyoruz kızlar sayfamızın bebekleri yolda geliyorlar bakın artık bebekleri görmeye başladık onları konuşuyoruz arada da inşallah hepinize nasip eder rabbimm

nuraycım bebeği gördük seni unuttuk sen nasılsın bacım ağrın sızın ne alemde kendini nasıl hissediyorsun aman sıvı tüket bol bol sütün olsun allah bol süt versin sana üzülme sıkılma sütün gitmesin sakın uyku düzenin çok önemli sana yardım etsinler ilk dönemde uyu biraz emzirme dışında dinlenip güç toplaman lazımki sütün oluşsun hep emi

birsennn kız seninde böle resimlerini görücez innşallah hemde 2 tane birdennnn inşalllahhhh

nuray bacım hastaneden çıkarken tarttılarmı nekadar geldi kilosu işitme testi kalça ultrasonu ve birde aşısı vardı yapıldım bacım gözleri falanda kontrol ediliyor aman ihmal etme bacım işitme testi ve kalça ultrasonu 1 hafta sonra yapılıyor gerçi bize öle demişlerdi 10 günlükken yapıldı bizim kızın çok şükür hepsi iyi çıkmıştı ay inanamıyorum maşallah bugünleride görüyoruz kızlar sayfamızın bebekleri yolda geliyorlar bakın artık bebekleri görmeye başladık onları konuşuyoruz arada da inşallah hepinize nasip eder rabbimm

inş.cnm yaaaaaaaa inş... ahhh görsem o günleriii delikafaduldendelikafadulden

nuniiiiiiiiiiiiiiiiş hoşgeldin bitanem yaaaa. ya ağlamak geliyor içimden. meleğin çok güzel Maşallaaaaaaah. Allahım analı babalı büyütsün canım. çaldım resimlerini çünkü bayıldım hepsine. turunculu olanıda masaüstü resmim yaptım bu arada. sürekli bakıyorum canım

nurayım bitanem kızının resmini msnme koydum bide yazı yazdım kuşum. istemezsen kaldırırm canım. bi bak istersen müsaitsen canım

nurişim kuşum bizler maşşallah dedik ama sen genede kızına bi felak bide nas dualarını oku cnm
nazara gelmesin bizde kem göz yok ama iyiliğimizdende olsa ağırlık basar minnoşaa

canım ben her baktığımda Allahım esirgesin diyorum Maşallah diyorum ama birsenn dediği gibi canım bencede bişeyler yap.

canım ben her baktığımda Allahım esirgesin diyorum Maşallah diyorum ama birsenn dediği gibi canım bencede bişeyler yap.

sağol cnm hepimiz diyoruz maşşallah ama ne bilem olurya sevgidende ağırlık basar bebek daha o ben koskaca kadın insan yüzü görmüyorum sadece hastaneye gidiyorum
aksam kaynanam okudu ağzım çatlayacakdı diyor ben dedim nerede olacam nazar
eşimde hastaneye gittik tüp bebek orası çoğu hamile kalallım diye geliyor seni görünce iç geçiriyolardır dedi kaç hamile varki dedi..doğru diyor ama inanmak zor geliyorr

Back
X