Aysonu Kizlari 2008

sen kara lahana derken neyi kastediyon aynı şeydenmi bahsediyoz acep benim dediğim kara lahanayı büyük büyük doğrarlar biraz barbunyada koyarlar isteğe bağlı patates iç yağ
bi böyle var bide aynı şekilde onu blendırdan geçiriyorlar katı çorba ibi

evet cnm biz kurufasulye koyarız bide yarma yada mısır

hımmm aynı şeylerden bahsediyoruz
evet annem mısır unu da koyar
yaaaaaaaaaaaaa
canım çekti yaaaaaaaaaa
:mymeka: :mymeka:
niye getirdin aklıma

nu furuyon yaaaaaaaaaaaaaasenağlamaanneneme taaa çarşamba günü yiyecemmmm allah izin verirse bide bizim döşememiz varr diblemiz turşu kavurmamız hamsüüüü pialavmımızzzzsenağlamasenağlama

nu furuyon yaaaaaaaaaaaaaasenağlamaanneneme taaa çarşamba günü yiyecemmmm allah izin verirse bide bizim döşememiz varr diblemiz turşu kavurmamız hamsüüüü pialavmımızzzzsenağlamasenağlama

TURŞU KAVURMASI VE HAMSÜLÜ PİLAVI BİLİYOMDA ŞU DİBLE VE DÖŞEME NET ORAYI ANLAMADIM
birbirine ne kadar yakın damak tadımız
ne var aynı gün bende anamdan alırım tarifini yaparım:dilcikar::dilcikar:

hoşbulduk dünürüm gelinime iyi bak
yosa almam heeeeeeeeeee

gelinin gayet iyi canım merak etme
daşşş gibi maşşallah
kız benim kız çok alıngan haaa buhranlı gelin bu çok çabuk kırılır ağlar ona göre haaa
senin yanında dura dura iyice buhranlaşacak:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

TURŞU KAVURMASI VE HAMSÜLÜ PİLAVI BİLİYOMDA ŞU DİBLE VE DÖŞEME NET ORAYI ANLAMADIM
birbirine ne kadar yakın damak tadımız
ne var aynı gün bende anamdan alırım tarifini yaparım:dilcikar::dilcikar:

fake hoşgeldin bacımmm evet açımmm ama ev yemeği istemiyorum cnm
kustum bütün yemekleriii

ama karalahanımızı çok özledim .....tarifi alsanda tutturmak önemliii haspmammmmmdelikafaduldendelikafadulden

ben şimcik pidemi yiyip geleyim bekleyin celiyirum

iyi hadi bakalım ye afiyet olsunnnnn:delphin:bende dışardan bişey istedim gitti almaya kaynana birsürü yemek var dedi banane yemeyecem dedim...bana diyor millet ne bulsa yiyor bende dedim sende yediğini kus bidaha o yemeği yemek istemezsin

fake hoşgeldin bacımmm evet açımmm ama ev yemeği istemiyorum cnm
kustum bütün yemekleriii

ama karalahanımızı çok özledim .....tarifi alsanda tutturmak önemliii haspmammmmmdelikafaduldendelikafadulden

ne var tuttururum tabi sen beni beceriksizmi sandım
hem bi kere yapmıştım olmuştu kociş sevmiyo diye yapmadım daha
tamammı haspaaam:jeyyar::jeyyar:
amanın bi çay suyu koysam iyi olacak çok yedim:kahve::kahve:

Son düzenleme:
Back
X