Aysonu Kizlari 2008

kocam geldi yemek yiyecem kaçmayınnnnnnnnnnn

nurişim abartma boşverr sennn su en çok sütü yapar ama bak browni dedin ıslak kek istedi canımmm
allahımmmmmmmmmmmmmmmm kırtlağım açıldı kızlar gülemyin ama mideme tek iyi gelen şey çilek fake o krakerler beniiiii öldürüyor yanmaaa yapıyorrrr

bakıyom cadılaşmaya başladın üzüm üzüme baka baka kararır derler sende bakıyom kararmaya başladın pardon cadılaşmaya başladın

ulen tel de randevu vermiyolar gidip almam lazım gidincede 1 ay sonrasına veriyola ama gidicem sanırım daha koçişle konuşmadım ama bakalım konuşuyumda koçişle kabul ederse pazartesi gidip randevu alıcam

anaaaaaaa ne biçim bir sistem yaaaa belki çok uzaktan gelen olacak randevu içindemi gidecek millet
sen uzakmısın fakülteye bacım

ulen tel de randevu vermiyolar gidip almam lazım gidincede 1 ay sonrasına veriyola ama gidicem sanırım daha koçişle konuşmadım ama bakalım konuşuyumda koçişle kabul ederse pazartesi gidip randevu alıcam

git gittt kızzzzzzzzzzzzzz kocanda kabul eder ben senin kadar gözyaşı döksem tüp bebek merkezi kurardı adam vallaaaaaaaaa

1 ay sonra olsun boşver ne kayabedeceksinkiii git orayı dağıt kızzz öle basit kolay kolay yapıyolar herkese senin gibi hasta ile uğraşsınlar

kızlar kocam bana erikk almışşşşşşşşşş çilek almışşşşşşşşşşşşşşşşş

ben mayıs annelerindeyim canlar aynı kaderi paylaştığım arkadaşlar var kanaması olan hamişler onalrla lak lak yapıyorum yetişirim benim erikler çilekler gelmişşş dopink olacakkk

yok uzak değilim otobüse binsem 20 dk da varırımda işte sadece randevu için gitmek zor olucak
işte o biçin sistem canım ben 5,6 ay önce gittim randevu aldım 1 ay sonrasınna verdiler daha sonra benim şimdiki en son gittiğm drun hastenesinin önünde indim bir görüşüyüm dedim beni tedavi ederse burda tedavi oluyum dedim ve kabul etti işte 6 ayımda burda geçti keşke fakültye gitseydim diyorum biyandanada herşey kısmet diyorum:delphin:

evet canım herşey kısmet
yaşayacağın tedaviler varmışdemekki
bakarsın yaşadığın tedavilerle orda işin dahada kolaylaşır
herşeyde bir hayır var canım rabbim tez zamanda kucağını doldurur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

git gittt kızzzzzzzzzzzzzz kocanda kabul eder ben senin kadar gözyaşı döksem tüp bebek merkezi kurardı adam vallaaaaaaaaa

1 ay sonra olsun boşver ne kayabedeceksinkiii git orayı dağıt kızzz öle basit kolay kolay yapıyolar herkese senin gibi hasta ile uğraşsınlar

kızlar kocam bana erikk almışşşşşşşşşş çilek almışşşşşşşşşşşşşşşşş

sen tıkınmaya devam et bacım biraz sonra kusarken yakalarız seni
üleynnn bi dur bi nefes al yavvvvvvv:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Back
X