Aysonu Kizlari 2008

cnm hangi firmayı önerirsin ve biz yaptırmadan size danışırız cnm yaa bizim bilgimiz yok cnm

canım bizim ki yapıkredi sig. tabiki bizimkini öneririm ama siz yine de takilf alın derim

fiyatı hiç bilmiyorum canım senin doğum tarihin kaç ben pazartesi fiyat alırım olmadı istanbuldaki danışmanlara yönlediririm size detaylı bilgi verirler

canım bizim ki yapıkredi sig. tabiki bizimkini öneririm ama siz yine de takilf alın derim

fiyatı hiç bilmiyorum canım senin doğum tarihin kaç ben pazartesi fiyat alırım olmadı istanbuldaki danışmanlara yönlediririm size detaylı bilgi verirler

aaaaaaaaa istanbulda danışmanınız varsa süpr cnm yaaa
benim nüfus kağıdıma göre 25/10/1983 cnm ayy şarjım bitmiş arayım dedim olmadı

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm nasılsınız canlarrrr
ben öğlen arkadaşın mevlütü vardı oraya gittim sonra biraz sohbet ettik arkadaşlarla
anam sonra nar bebeye gittik araba oda falan bakalım diye o da neeeeeeeeeee gözlerim ayrıldı çok pahalı leynnnnn 3500 ytll beğendiğim takım kociş hadi ordan dediiiiiiiheheheheh
sonra yemeğe gittik
şimdi geldim dajaaaa

aaaaaaaaa istanbulda danışmanınız varsa süpr cnm yaaa
benim nüfus kağıdıma göre 25/10/1983 cnm ayy şarjım bitmiş arayım dedim olmadı

bizim burdaki danışmanımız yönlendirir canım ben gerekeni söylerim senin numaranı veririm ön bilgi alırsın kafana takılan sorularu sorarsın işleri bu zaten çok güzel cevap veriyolarrr dediğimi gibi bizim danışman istanbuldaki arkadaşı arar ben gereken kolaylığı sağlayın da derimmm

ben öğlen arkadaşın mevlütü vardı oraya gittim sonra biraz sohbet ettik arkadaşlarla
anam sonra nar bebeye gittik araba oda falan bakalım diye o da neeeeeeeeeee gözlerim ayrıldı çok pahalı leynnnnn 3500 ytll beğendiğim takım kociş hadi ordan dediiiiiiiheheheheh
sonra yemeğe gittik
şimdi geldim dajaaaa

hoşgeldin esencimmmm eee adım attığın para canım allah kolaylık versin herşey çok pahalı

bizim burdaki danışmanımız yönlendirir canım ben gerekeni söylerim senin numaranı veririm ön bilgi alırsın kafana takılan sorularu sorarsın işleri bu zaten çok güzel cevap veriyolarrr dediğimi gibi bizim danışman istanbuldaki arkadaşı arar ben gereken kolaylığı sağlayın da derimmm

cnm biz tlf konuşur sonra yerlerine gideriz ama şimdi yapma cnm doğumdan sonra şu bebekleri sağsağlim doğuramda bii

sonra yemeğe gittik
şimdi geldim dajaaaa

hoş geldin cnm benimmmmm ohhh iyi gezmişsin ama ben çıkacam

tatoşun istanbul şubesi duymasın ama kustum ben kusmama rağmen
boğazım yanıyorrr

birsen dediğim gibi pazartesi konuşurum gerekirse istanbuldaki kişiylede görüşürüm ama sen kafanda ne varsa sor canım özellikle neleri karşılamadığını sor benden sana ipucu olsun çünkü biz müşterilerimize önce neleri kapsamadığını anlatıyoruzki sorun çıkmasın çünkü insan psikolojisi bide pazarlama stratejisi tabi hemen neler var içinde onlar anlatılır dediğim gibi sana tüyo veriyorummm

birsen dediğim gibi pazartesi konuşurum gerekirse istanbuldaki kişiylede görüşürüm ama sen kafanda ne varsa sor canım özellikle neleri karşılamadığını sor benden sana ipucu olsun çünkü biz müşterilerimize önce neleri kapsamadığını anlatıyoruzki sorun çıkmasın çünkü insan psikolojisi bide pazarlama stratejisi tabi hemen neler var içinde onlar anlatılır dediğim gibi sana tüyo veriyorummm

tmm cnm ama dediğim gibi doğum olsunnnnnnnn bi allahın izni ile

he yawww needeceğiz bilmem tufan ben o paraya bi tane daha tüpbebek yaparım diyooodelikafaduldendelikafadulden
şaka bir yana imalatçısını bulmak lazımm

kocan doğru diyo ama napcan işte bazı şeyleri almadan da olmuyooo ama imalatçı iyi fikirrr

selam millet ben geldim
kocişimi uyuttumkaydirigubbakcemile3
busemide uyuttumkaydirigubbakcemile3
her ikiside mışıl mışıl uyuyorlarkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakem esen kız ne ayıp ne kadar boşladın burayı sen bugün bende dedimki bugün okul yok güzel muhabbet ederiz ama nerdeeeeeeeeee:dilcikar::dilcikar:

selam millet ben geldim
kocişimi uyuttumkaydirigubbakcemile3
busemide uyuttumkaydirigubbakcemile3
her ikiside mışıl mışıl uyuyorlarkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakem esen kız ne ayıp ne kadar boşladın burayı sen bugün bende dedimki bugün okul yok güzel muhabbet ederiz ama nerdeeeeeeeeee:dilcikar::dilcikar:

geziyoz kızım 3 ayın acısını çıkartıyorumm
yarın evdeyim konuşuruz bacım bol bol

hoş geldin cnm benimmmmm ohhh iyi gezmişsin ama ben çıkacam

tatoşun istanbul şubesi duymasın ama kustum ben kusmama rağmen
boğazım yanıyorrr

kız çatlak belki az tıkınmışsındır diye kusmuşsundur
biraz daha tıkı canım kendine gelirsincokacimcoook
kız hamile karu o kadar yemek yermi yavvvkötükedihüso
az az ye diyoz demi bak alacam façanı aşağı haaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

Back
X