Aysonu Kizlari 2008

he anam ben geldim sen yine dertlisin bakıyorum ben sana ne dedim şikayet yooooooook bebeklerin için herşey mübahtır çekeceksin canımdelikafadulden

affet benüüüüüüüüüüüübenneyaptımkibenneyaptımki

ya kızlar canım ayda yılda bir ıspanak istedi kaynanama dedim sen yap yiyeyim ayakta yıkamakla uğraşmıyım
aslında temiz kadındır ama neden öyle oldu anlamadım tabağıma bir baktım ki ne göreyim dersinizzz

küçücük bir sümüklü böcükkk:1shok::1shok:
görmesem yiyecektim delikafadulden
gitti bir tencere yemek sonra başka yemek yaptı da onu yedikk
şimdi girdim eve

olur böyle vakalar
birbirini yakalar
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

he anam ben geldim sen yine dertlisin bakıyorum ben sana ne dedim şikayet yooooooook bebeklerin için herşey mübahtır çekeceksin canımdelikafadulden

affet benüüüüüüüüüüüübenneyaptımkibenneyaptımki

ya kızlar canım ayda yılda bir ıspanak istedi kaynanama dedim sen yap yiyeyim ayakta yıkamakla uğraşmıyım
aslında temiz kadındır ama neden öyle oldu anlamadım tabağıma bir baktım ki ne göreyim dersinizzz

küçücük bir sümüklü böcükkk:1shok::1shok:
görmesem yiyecektim delikafadulden
gitti bir tencere yemek sonra başka yemek yaptı da onu yedikk
şimdi girdim eve

ayyyy cnm yaaaaa çok fenaaaa offf

kızlar belim çok ağrıyoooor
ben biraz uzanayım
uyursam gelemem uyumazsam görüşüürüzzzz
iyi geceler şekerleeer

merhaba kızlarr fazla kalamıcam annemdeydim dün eve geldim bu akşam kızım çok hasta reflü derken bide grp belası sardı bizi çok fena öksürüyor gözleri kıpkırmızı oldu hepten kesildi yemesi nerdeyse bugün toplamda az önce verdiğim ile 155 cc mama yedi düşünün artık inliyor ağlıyor 10 dk uyuyor sonra uyanıp gene ağlıyorr 2 gündür uyumuyorum nefesi daralıyor öksürürken çok üzülüyorum ben de fenayım onu öle gördükçe ağlama krizi geliyor ilaçlarını kullanıyoruz ama henüz pek faydası olmadı ilaçtan 30 dk 1 saat kadar sonra biraz nefes alması iyi oluyor zorla gülüyor yüzümüze halsiz bitkin gözlerini zor açıyorr rabbim şifa versin kızımaa DAYANAMIYORUM ONU BÖYLE GÖRMEYE o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu anlayamadım ama büyük kızım gripti 1 haftadır iyileşti o az bişey kaldı ama ondanmı bulaştı nedir valla offfff dua edin minik kuşum için nolurrrrrrrrrrrrr

merhaba kızlarr fazla kalamıcam annemdeydim dün eve geldim bu akşam kızım çok hasta reflü derken bide grp belası sardı bizi çok fena öksürüyor gözleri kıpkırmızı oldu hepten kesildi yemesi nerdeyse bugün toplamda az önce verdiğim ile 155 cc mama yedi düşünün artık inliyor ağlıyor 10 dk uyuyor sonra uyanıp gene ağlıyorr 2 gündür uyumuyorum nefesi daralıyor öksürürken çok üzülüyorum ben de fenayım onu öle gördükçe ağlama krizi geliyor ilaçlarını kullanıyoruz ama henüz pek faydası olmadı ilaçtan 30 dk 1 saat kadar sonra biraz nefes alması iyi oluyor zorla gülüyor yüzümüze halsiz bitkin gözlerini zor açıyorr rabbim şifa versin kızımaa DAYANAMIYORUM ONU BÖYLE GÖRMEYE o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu anlayamadım ama büyük kızım gripti 1 haftadır iyileşti o az bişey kaldı ama ondanmı bulaştı nedir valla offfff dua edin minik kuşum için nolurrrrrrrrrrrrr

ay canım yaaaa valla hicroşum var ya sanki ne kadar özen göstersek daha kötü oluyo
ben kızımdan anladım onu ne kadar titiz davransam hemencecik hasta olurdu ya davranmasam ne olur bilemem kimileri diyo sal çayıra mevlam kayıra ama yapamıyorum
umarım yakın zamanda iyileşir muhtemelen büyük kızından geçti öpmesede geçiyor canım grip çok bulaşıcı bir velettir aynı ortamı teneffüs ediyorlar dolayısıyla geçti ceyline
allah kolaylık versin bacım ne diyeyim insan bebişi hasta olunca herşey alt üst oluyo
ne huzur kalır nede neşe
insan moralmen çöküyo yani hele o hasta hali gözerini görünce sanki bana yardım et der gibi bakarlar ama elinden bişey gelmez oda anneyi en çok üzen durum neyse fazla yazdım yaaa uzattım iyice tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar versin seni bebişinle tekrar aramızda örmek istiyoruz:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

kıssslarrr ben geldüm ve tabikü geç geldüğüm için kimsecikler yok:1no2:
neysem ben yazayım siz yarın okursunuz.zati alıştım ben size mektup yazmayananiknanik
zorlu bi hafta sonundan sonra nihayet aranıza gelebildim.
hayır krispiciğim tımarhanede değildim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gerçi bi ara hastanedeydim ama sanırsam orası delü hastanesi değüldü:bbo:
ben cuma günü biraz acillik oldum.malum y.lisans yapıyorum cuma günü öğlen konyaya gidecektik eşimle . eşim geldi hadi yola çıkmadan bişeyler atıştıralım dedik.yemeğin sonuna doğru kasıklarıma bir sancı girdi ben yerimden kalkamıyorum,o kadar canım yanıyordu ki ayağa kalkıp adım atamıyorum,bir yandan ağlıyorum çığlık çığlığa bi yandan eşime bağırıyorum.garibim önce anlamadı tabi sonra beni doğruuu hastaneye götürdü.söylemiştim ya size benim adetin belirtisi geldi kendi gelemedi bi türlü diye.işte ben çok korktum ne oldu,kist mi patladı,yoksa hamileydim de düşük mü yapıyorum diye kurdum da kurdum.neysem işte bütün tahlillerim yapıldı,ultrason filan çekildi çok şükür ki herşey temiz.sanırım çok ciddi üşütmüşüm bi de banyo yapıp çıkmıştım hepsi bir araya geldi sanırsam sonra sancının devamı gelmedi.düşünün daha bugün yeni adet oldum tam anlamıyla.
hayatımda ilk defa bhcgye bakıldı,tabi sonuç 0,5:roflol: ama işin en acı yanı test sonucunu beni yatırdıkları odada bekelrken yandan gelen hemşirenin sesiydi.şöle diyordu: bi gün bana da aynısı oldu hastaneye geldim test yapıldı 2 haftalık hamileymişim inşallah hastamız da hamiledir:çok üzgünüm: tabi benn bu sözleri durunca başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya,senağlama .bi de eşim de demezmi "bende bi an onlar öle konuşunca bi de test isteyince heyecanlandım acaba mı dedim " diye yani siz düşünün o andaki halimi.işte krispiciğim o anda üzüntüden kafayı sıyırabilirdimm.
neysem hala aklıma geldikçe gözlerim doluyo.bak yine kötü oldum.
işte böle canlarım kötü bi haftasonu geçirdim bi de üzerine dedim ya çok kötü üşütmüşüm boğaz ağrısı,sinüzitin ağrısı,eklem ağrıları eklenince paso yattım.tabi hastalıktan 3 gündür geceleri uyuyamıyorum ,şimdi de cin gibiyim uyku muyku hak getiredelikafadulden

canım çok geçmiş olsun ya .kıyamam ben ona.valla ben kocaman halimle 3 gündür bir naz bir naz yatıyorum , miniğim ne yapsın?derdini bile anlatamıyo.zaten bebekler,çocuklar hastalanınca ben daha bi kötü oluyorum,dayanamıyorum onları o halde görmeye.inşallah ilaçları iyi gelir de bir an önce annesine gülücükler atmaya başlarkaydirigubbakcemile3

geçmişi okudum tabü biraz uzun sürdü,amma yazmışsınız yaw.umarım herkesler iyidir.

aslıcım bana bir şey soracakmışsın sanırım canım, burda karşılaşamıyorus ama sen benim özelime yaz taammı canım?yardımcı olabilirsen çok sevinirimm

nuraycım sen nasılsın canım?miniğin bol bol süt emiyormuş ,maşallah maşallah.yarasın inşallah.
şu 3 günde dikiş yerlerin biraz daha iyileşmiştir inşallah.

:Saruboceq:
:oklava:krispi nereye kayboldunnnn?

canım yaaa sen şimdi geçmiş okursun diye başka konulara baktıım
canım çok geçmiş olsun gördüm işte seni rüyamda demekki sıkıntıdaydın
hem ha tımar hane ha hastane
ikiside hasta olunca gidilen yer değilmi tabi tımar hane bambaşka biyer ama napim öyle gördüm işte zaten bu gidişle bende boylarım tımarhaneyi yanlıuz komam seni oralardacanım yaaa düşüne biliyorum seni o sancılı anlarında bi yandan ağrı çekiyon biyandan olsun belki gebelik vardır ondandır demi umutlanmışsındır ama umudunu kaybetme elbet o hemşirelerden birisii bir gün sana gözünüz aydın hamilesiniz kelimesini duyacaksın allahın izni ile yada doktordan yada sen evde öğrenecen ama insanın evde öğrenmesi çok güzel bişey nasıl olsa evdesin yaa sevincini istediğin şekilde yaşıyosun umarım o sevinci allah sana yaşatır bacım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:Saruboceq:

canım yaaa sen şimdi geçmiş okursun diye başka konulara baktıım
canım çok geçmiş olsun gördüm işte seni rüyamda demekki sıkıntıdaydın
hem ha tımar hane ha hastane
ikiside hasta olunca gidilen yer değilmi tabi tımar hane bambaşka biyer ama napim öyle gördüm işte zaten bu gidişle bende boylarım tımarhaneyi yanlıuz komam seni oralardacanım yaaa düşüne biliyorum seni o sancılı anlarında bi yandan ağrı çekiyon biyandan olsun belki gebelik vardır ondandır demi umutlanmışsındır ama umudunu kaybetme elbet o hemşirelerden birisii bir gün sana gözünüz aydın hamilesiniz kelimesini duyacaksın allahın izni ile yada doktordan yada sen evde öğrenecen ama insanın evde öğrenmesi çok güzel bişey nasıl olsa evdesin yaa sevincini istediğin şekilde yaşıyosun umarım o sevinci allah sana yaşatır bacım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnn canım benim hepimize yaşatır inşallah.
rüyanı yazdığın yazıyı okurken çok güldüm ama,nasıl biriydim peki anlatsana-tatlicadiarzu-

Back
X