Aysonu Kizlari 2008

bu arada evet dediğin gibi çok umutlandım ama napalım artık biraz daha rahatım.karar verdim bu ay doktora gitmiycem.sanırım gidince daha bi şartlandırıyorum kendimi.doktora da gittim bu ay mutlaka oalacak diye.

aminnnn canım benim hepimize yaşatır inşallah.
rüyanı yazdığın yazıyı okurken çok güldüm ama,nasıl biriydim peki anlatsana-tatlicadiarzu-

kız resmen çıldırmış gibiydin korkuttun beni baban varmış kolunda seni sakinleştirmeye çalışıyodu ama nafile birisini öldürmek istiyodun sen aha böyle bakıyodunkötükedihüso
elinde silah vardı nasıl olduysa ben onu ele geçirdim o delinin elinden nasıl aldımki ben onu heiç anlamadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sonra ben silahı şu anda benim yatağımın altına attım başka bşey daha attım ama onu hatırlamıyom ama kırmızı bişeydi oda silahı attım dedimki ben bunu görmek istemiyorum
güyaaa sen avukat değimişsin bizi kadurmuşsun:jeyyar: :jeyyar:
neyse kimseyi öldürmeden uyandım çok şükür:Saruboceq:

eeee,dur şimdi bi düşüneyim . geçen haftaki katledilecekler listemde kimler vardı acabaaaa-tatlicadiarzu-
yok yok merak etme içimde gisli bi kötükedihüso yok. bence nurayın dediği gibi şeyin açıkta kalmış olabülüünaniknanik
ama rüyada silah görmeye iyi derler.güç demek derler.ama deli görmek ne demek onu bilemem:jeyyar:
avukat olup olmamama gelince valla avukatımmma.sa.s

bu arada evet dediğin gibi çok umutlandım ama napalım artık biraz daha rahatım.karar verdim bu ay doktora gitmiycem.sanırım gidince daha bi şartlandırıyorum kendimi.doktora da gittim bu ay mutlaka oalacak diye.

kız insan kendini şartlandırdığı zaman çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor
şahsen ben geçen ay öyle oldu mutlaka dedim hamileyim hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım sonrası ffooooooooosssssssssss
kan tahlili yaptırdım dünyam başıma yıkıldı yavv hiç okadar kötü olmamıştımdoktorun şu kelimelerini hala aklımda dalgalanıyor
negatif şu an için gebelik yok doktor hiiiiç duymak istemediğim cümleyi kurdu yanınddada ağlayamadım eve gidene kadar yutkuna yutkuna geldim evde nedense rahatladım dedim tam içimi boşaltacam niye ağlayasım gelmiyo yavvv galiba eve gelene kadar açıldım hava iyi geldi keşke bi köşede ağlasaymışım ben ağlamasam içimde kalır rahat edemem
çatlağım ben işte naparsın idare ediver

eeee,dur şimdi bi düşüneyim . geçen haftaki katledilecekler listemde kimler vardı acabaaaa-tatlicadiarzu-
yok yok merak etme içimde gisli bi kötükedihüso yok. bence nurayın dediği gibi şeyin açıkta kalmış olabülüünaniknanik
ama rüyada silah görmeye iyi derler.güç demek derler.ama deli görmek ne demek onu bilemem:jeyyar:
avukat olup olmamama gelince valla avukatımmma.sa.s

kız valla açıkta kaldım galiba
aynı gece benim babam bana künye ve bileklik almış altın babmın elinde daha büyük bir bilezik gördüm daha gösterişli idi babama küstüm bana neden onu almadıda o küçük bileklileri aldıb bak nekadar aç gözmüşüm yavvv
beni şaşırtan şey ise senide babanla gördüm kendimide babamla gördüm
kız olmaya biz aynı anda hamiş kalalımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız insan kendini şartlandırdığı zaman çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor
şahsen ben geçen ay öyle oldu mutlaka dedim hamileyim hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım sonrası ffooooooooosssssssssss
kan tahlili yaptırdım dünyam başıma yıkıldı yavv hiç okadar kötü olmamıştımdoktorun şu kelimelerini hala aklımda dalgalanıyor
negatif şu an için gebelik yok doktor hiiiiç duymak istemediğim cümleyi kurdu yanınddada ağlayamadım eve gidene kadar yutkuna yutkuna geldim evde nedense rahatladım dedim tam içimi boşaltacam niye ağlayasım gelmiyo yavvv galiba eve gelene kadar açıldım hava iyi geldi keşke bi köşede ağlasaymışım ben ağlamasam içimde kalır rahat edemem
çatlağım ben işte naparsın idare ediver

inşallah sana olmaz da işte ben önceki aylarda hamileleğin bütün belirtilerini yaşadım .işte şu oldu ben bu ay kesin hamileyim,işte diğer ay şu oldu galiba hamileyim derken bu aya kadar geldik.işin komik yanı bu ayda şöle dedim: bu ay hiç bi belirti yok galiba ben hamileyimm:roflol::roflol::roflol:
tabi sonuç yine hüsrannndelikafadulden

kız valla açıkta kaldım galiba
aynı gece benim babam bana künye ve bileklik almış altın babmın elinde daha büyük bir bilezik gördüm daha gösterişli idi babama küstüm bana neden onu almadıda o küçük bileklileri aldıb bak nekadar aç gözmüşüm yavvv
beni şaşırtan şey ise senide babanla gördüm kendimide babamla gördüm
kız olmaya biz aynı anda hamiş kalalımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ah ah işallah canım ya:Saruboceq::Saruboceq:
ama ben inanıyorum ki az kaldı.kendimi hamileliğe çok yakın hissediyorum nedensesüprizzzzz

inşallah sana olmaz da işte ben önceki aylarda hamileleğin bütün belirtilerini yaşadım .işte şu oldu ben bu ay kesin hamileyim,işte diğer ay şu oldu galiba hamileyim derken bu aya kadar geldik.işin komik yanı bu ayda şöle dedim: bu ay hiç bi belirti yok galiba ben hamileyimm:roflol::roflol::roflol:
tabi sonuç yine hüsrannndelikafadulden

şimdi bende bu ay kafama takmıyorum birdhaki ay doktora gidecem ama benim belirtiler yine var ama bu sefer kanmam olara geçen ay benim memeler şiştide şişti sonra foooooosssssssssss ama bu ay kandıramazlar beni inanmıyorum memelere artık
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ah ah işallah canım ya:Saruboceq::Saruboceq:
ama ben inanıyorum ki az kaldı.kendimi hamileliğe çok yakın hissediyorum nedensesüprizzzzz

inşallah canım allah gönlümüze göre versin
kız geç oldu yarın işin yokmu
uykusuz kalacaksın
ben çıkıyorum canım sende git uyu datlum haaa sakın rüyama o şekilde girme bi daha güzel bir şekilde gel örneğin bebişle gelebilirsin:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

şimdi bende bu ay kafama takmıyorum birdhaki ay doktora gidecem ama benim belirtiler yine var ama bu sefer kanmam olara geçen ay benim memeler şiştide şişti sonra foooooosssssssssss ama bu ay kandıramazlar beni inanmıyorum memelere artık
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla bencede inanma.bi hamile arkadaşım inatla bana belirtilere bakma insanı yanıltıyolar ,belirtiler tamamen adetle aaynı diyodu.ah aha akılsız başım keşke onu dinleseymişim.senin şimdi tarihin ne zaman?ay ben burayı okurken daha önceleri bu beklemelere bayılırdım.hele ki sonucunda güsel bi haber varsa:dance:

uykusuz kalacaksın
ben çıkıyorum canım sende git uyu datlum haaa sakın rüyama o şekilde girme bi daha güzel bir şekilde gel örneğin bebişle gelebilirsin:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

bende şimdi bi süt içip yatıyım.yarın sersem sersem dolaşırım artık adliyede.
sende güsel güsel rüyalar görürsün inşallah.Allah rahatlık versin iyi gecelerrr.
rüyanda görüşürüs artık bebeğimi de aklında tut ama nasıl olduğunu anlatırsın bana yarın:dance:

valla bencede inanma.bi hamile arkadaşım inatla bana belirtilere bakma insanı yanıltıyolar ,belirtiler tamamen adetle aaynı diyodu.ah aha akılsız başım keşke onu dinleseymişim.senin şimdi tarihin ne zaman?ay ben burayı okurken daha önceleri bu beklemelere bayılırdım.hele ki sonucunda güsel bi haber varsa:dance:

benim tarih tam belli değil ama en geç ocak 2 canım yani çok yakın bu ayda olmazsa gidecem doktora muayenede olamıyom ama napim gideyimde belki benim korktuğum kadar değildir

benim tarih tam belli değil ama en geç ocak 2 canım yani çok yakın bu ayda olmazsa gidecem doktora muayenede olamıyom ama napim gideyimde belki benim korktuğum kadar değildir
yok valla bende korkuyodum ama işinin ehli ise çok rahat oluyo,git için rahatlar en azından.hadi tekrar iyi geceler

sende güsel güsel rüyalar görürsün inşallah.Allah rahatlık versin iyi gecelerrr.
rüyanda görüşürüs artık bebeğimi de aklında tut ama nasıl olduğunu anlatırsın bana yarın:dance:

bana bak kız yarın dava mava kaybedersen beni at ağıza deki benim çatlak bir arkadaşım var tabi beni arkadaşın olarak kabul edersen her şey onun yüzünden oldu de beni bi suçum yok de aldı beni konuşmaya uykusuz kaldım de eğer yardıma ihtiyacın olursa beni çağı ben gelirim haklarından süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
ammada abarttım demi:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

1-süt pompası (elektirikli)
2-buhar makinası
3-kulaktan ateş ölçer
4-sterilize makinası
5-emzirme yastığı
6-göğüs kalkanı
7-meme ucu
8-yan yatırma yastığı
9-banyo yıkama seti
10-bebek havlusu(bitane annem almış)
11-2 tane hastane çıkışı
12-12 adet alttan çıtçıtlı badi
13-12 adet ayağı batikli pijama takımı
14-peluş battaniye
15-penye battaniye
16-kundak battaniye bu üçünü annem almış bizde alacaz
17-12 çorap
18-6 şapka
19-12 eldiven
20-küvet filesi
21-biberon
22-port bebe2 adet
23-bebek çantası 2 adet
24-banyo termometresi
25-yelekler
26-12 tane yakalık

aklıma gelenler bunlar 50 tane ağız mendili var

herkeseee günaydınn bendennn.güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum güzel arkadaşlarım.
Nuraycım ve Dırımcım bende birşeyler katabilirmiyim. kulaktan ateş ölçerin yanında normal dijital bir derecede kullanın çünkü en dogru ateş ölçümü bebeklerde popodanmış.
12 tane yakalık dedigin sanırım önlük güzelim ve alırsan altını mutlaka muşambalı al canım. agızlarının suları akmaya başlayınca en kullanışlısı o oluyor alta geçmiyor.
Birde burda daha önce yazmadım sanırım gögüslerinin acımaması için bir formül var ama ben sonram anlatırım sizlere.dırımcım birde eşinin eminönüne gitme imkanı yokmu orda Havuzluhan var bir hanın içinde bütün bebek eşyaları satılıyor ve fiyatlarda uygun. mısır çarşısının üst taraflarında bir yer.ben bile burda liste yapıp ordan almıştım herşeyi.orda birde gördügünde aklınada geliyor.
bak aklıma geldi bile bebişlerin banyosu için temiz kova ve maşrapa. yerimseniben

Nuraycım anne sütünü arttıran çaydan içiyormusun güzelim Humananın stil-tee diye çayı var birde eczanelerde malt içeçek diye bir içecek var oda çok güzel işe yarıyor sütte.birde helvayı seviyorsan helvada sütü arttıran ürünlerden.
Ususcumm burada uzun bir zaman kaldıgımda yazacagım güzelimm sana sormak istedigim şeyi aklıma ilk sen geldimm.
herkesi çoook çook öpüyorum.

iyi geceler birsencim ben çok fena oldum berbat durumdayım boğazlarım çok ağrıyo ateşim var halsizlik ne ararsan var canım çamaşırı asıtım bende uzanıcammm

cnm bee o kadar gezdin hasta oldun tabiiiiiiiii çokkk çokkk geçmiş olsun tatlım dikkat et

merhaba kızlarr fazla kalamıcam annemdeydim dün eve geldim bu akşam kızım çok hasta reflü derken bide grp belası sardı bizi çok fena öksürüyor gözleri kıpkırmızı oldu hepten kesildi yemesi nerdeyse bugün toplamda az önce verdiğim ile 155 cc mama yedi düşünün artık inliyor ağlıyor 10 dk uyuyor sonra uyanıp gene ağlıyorr 2 gündür uyumuyorum nefesi daralıyor öksürürken çok üzülüyorum ben de fenayım onu öle gördükçe ağlama krizi geliyor ilaçlarını kullanıyoruz ama henüz pek faydası olmadı ilaçtan 30 dk 1 saat kadar sonra biraz nefes alması iyi oluyor zorla gülüyor yüzümüze halsiz bitkin gözlerini zor açıyorr rabbim şifa versin kızımaa DAYANAMIYORUM ONU BÖYLE GÖRMEYE o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu anlayamadım ama büyük kızım gripti 1 haftadır iyileşti o az bişey kaldı ama ondanmı bulaştı nedir valla offfff dua edin minik kuşum için nolurrrrrrrrrrrrr

cnm ne desem ne söylesem bilmiyorum ama bu havalarda herkes hasta keşke kızın ağzını burnunu kapatsaydı yaaaa...o ufacık meleğede geçti ...hastalığı desen o ayrı bişey bu kızın nesi var çözemediler ne reflüymüş beeee meleğimi mahfetti...hastalık çok zor büyüğü küçüğü fark etmiyor hiçranım ..sen dirayetli ol al bugün götür kzı doktora baksınlar yaa herşeyine bakısnlar küçüğümün acısını dindirsinler..

kıssslarrr ben geldüm ve tabikü geç geldüğüm için kimsecikler yok
neysem ben yazayım siz yarın okursunuz.zati alıştım ben size mektup yazmayananiknanik
zorlu bi hafta sonundan sonra nihayet aranıza gelebildim.
hayır krispiciğim tımarhanede değildim
gerçi bi ara hastanedeydim ama sanırsam orası delü hastanesi değüldü:bbo:
ben cuma günü biraz acillik oldum.malum y.lisans yapıyorum cuma günü öğlen konyaya gidecektik eşimle . eşim geldi hadi yola çıkmadan bişeyler atıştıralım dedik.yemeğin sonuna doğru kasıklarıma bir sancı girdi ben yerimden kalkamıyorum,o kadar canım yanıyordu ki ayağa kalkıp adım atamıyorum,bir yandan ağlıyorum çığlık çığlığa bi yandan eşime bağırıyorum.garibim önce anlamadı tabi sonra beni doğruuu hastaneye götürdü.söylemiştim ya size benim adetin belirtisi geldi kendi gelemedi bi türlü diye.işte ben çok korktum ne oldu,kist mi patladı,yoksa hamileydim de düşük mü yapıyorum diye kurdum da kurdum.neysem işte bütün tahlillerim yapıldı,ultrason filan çekildi çok şükür ki herşey temiz.sanırım çok ciddi üşütmüşüm bi de banyo yapıp çıkmıştım hepsi bir araya geldi sanırsam sonra sancının devamı gelmedi.düşünün daha bugün yeni adet oldum tam anlamıyla.
hayatımda ilk defa bhcgye bakıldı,tabi sonuç 0,5:roflol: ama işin en acı yanı test sonucunu beni yatırdıkları odada bekelrken yandan gelen hemşirenin sesiydi.şöle diyordu: bi gün bana da aynısı oldu hastaneye geldim test yapıldı 2 haftalık hamileymişim inşallah hastamız da hamiledir:çok üzgünüm: tabi benn bu sözleri durunca başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya,senağlama .bi de eşim de demezmi "bende bi an onlar öle konuşunca bi de test isteyince heyecanlandım acaba mı dedim " diye yani siz düşünün o andaki halimi.işte krispiciğim o anda üzüntüden kafayı sıyırabilirdimm.
neysem hala aklıma geldikçe gözlerim doluyo.bak yine kötü oldum.
işte böle canlarım kötü bi haftasonu geçirdim bi de üzerine dedim ya çok kötü üşütmüşüm boğaz ağrısı,sinüzitin ağrısı,eklem ağrıları eklenince paso yattım.tabi hastalıktan 3 gündür geceleri uyuyamıyorum ,şimdi de cin gibiyim uyku muyku hak getiredelikafadulden
cnm benim yaaaa çok çokk çokkk geçmiş olsun ama kocaa kadınsın hemde bebek istiyon hemde oranı burasnı üşütüyon yaaaa...dikkat et bacım bide orası intihaplanmasın sonra kaplıcalara gidersin bakk..ayağını sıcak başını serin tut...

birseeeennnnn,kuzularım nasıllllll:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cnm kuzularım çok iyi sanırım herşeye rağmen annelerini rahatsız ettiklerine göre çok iyiler diyorum...artık sevgimizi kusmalarla ,mide yanmaları ile anlıyorum ben..

burdayım burdayım. dedim ya uyku tutmadı yarın da iş var offf ki offffff.
sen yarın çapdan düşük avukat olarak gezeceksin heeeeee

umudum yok ,doktora gitmeyecem deme,,madem bizi takip ettin ..ben hiç durmadan doktor doktor gezdim...her doktora yeni bir umut baktım kiii ben adet bile olmuyordum hahaa

uykusuz kalacaksın
ben çıkıyorum canım sende git uyu datlum haaa sakın rüyama o şekilde girme bi daha güzel bir şekilde gel örneğin bebişle gelebilirsin
sen bizi kandırdın uyuyacam dedin sonra buraya gelmişsin nalçak kadın..

bu saatte yatıyorsun yarın sersem bir avukat olacak.....kız usus bişey soracam bakırköy adliyesine yakınım oradan çıkan avukatları görüyorum ammaaa kokoşlar kız sendemi ölesin cnmmm ..kokoşş avukatlardanmısın

herkeseee günaydınn bendennn.güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum güzel arkadaşlarım.
Nuraycım ve Dırımcım bende birşeyler katabilirmiyim. kulaktan ateş ölçerin yanında normal dijital bir derecede kullanın çünkü en dogru ateş ölçümü bebeklerde popodanmış.
12 tane yakalık dedigin sanırım önlük güzelim ve alırsan altını mutlaka muşambalı al canım. agızlarının suları akmaya başlayınca en kullanışlısı o oluyor alta geçmiyor.
Birde burda daha önce yazmadım sanırım gögüslerinin acımaması için bir formül var ama ben sonram anlatırım sizlere.dırımcım birde eşinin eminönüne gitme imkanı yokmu orda Havuzluhan var bir hanın içinde bütün bebek eşyaları satılıyor ve fiyatlarda uygun. mısır çarşısının üst taraflarında bir yer.ben bile burda liste yapıp ordan almıştım herşeyi.orda birde gördügünde aklınada geliyor.
bak aklıma geldi bile bebişlerin banyosu için temiz kova ve maşrapa. yerimseniben

aslıcığım sanada günaydın cnm biilmezmiyim havuzlu hanı cnm eşim oraya yakın oradan alacak zaten cnm yakalık dediğimde önlükdü cnm birde normal derecem var çok yumurtlarmışım gibi almıştım ben ...onları yazmıştım yazmamışmıyım kendi listemde var ...

günaydınlar saat 6 da kalktım dün eşim saçımı yıkadı ondanmı neee çok rahat uyudum hiç kasıklarımda ağrımadı...sabahda 6 kalktımm...gece ilacıda içmeyi unutmuşuzz........
yani güsel başaldım güneeee......taakiii kahvaltıya kadar 8,30 ilaç alıyorum kaynanm kayvaltı getirdi dün böğrek yapmıştık onu ısıtmış getirmişşş.......ayy yiyeyim dedim aman demez olaydım altı olmuş simsiyahhh yakmışşşşşşşşşşş...........tabi görmedim ısırdım yedim alla alla diyorum yanık tadı var
aboooo altını bir .çevirdim yanıkk siyah yaa siyahhhhhh bide gelmiş bana neden böğreği yemedin yanık o dedim aa ısıttım ben onu yanık değil nası değil dedim altı siyahhh aaa kadın hamurdandııı

ama takmayacam birgün kaldıııııııııııı

selam millet
ben geldim ama kimse yk burda birsen buranın nöbetçisi oldu sabah sabah gelip açıyor kapıları
kız evet uyuyacam dedimde buse uyudunuki ben uyuyayım onu uyutana kadar benim uykum kaçtı yavv

ben bari kahvaltı hazırlıyayım o zamana kadar birileri gelir pc açık
bernacım gördüm seni ama müsaitmisin bilmiyorum canım nasılsın iyimisin
tedavi sürecindeydin hangi aşamadasın

Back
X