tabiki denize girmek istedim delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
neden gidemezmişiz temelli gitmiyozkiiii
ha ben temelli sandım yaaa dedim geç buldum çabukmu kaybediyom tontişimiŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki denize girmek istedim delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
neden gidemezmişiz temelli gitmiyozkiiii
kız birsen bebişi emzirirken böyle inekleri sağarken bises çıkr cısssss cıssssssssss
diye ha aynen öyle oluyo biliyomusun bebiş emerken çekerken o ses çıkıyo valla ne komikti yaaa kendimi resmen inek gibi hissetmiştim haaaaaa:roflol::roflol:
bana bak o göğsündeki süttür belki akarda kurur süt gelen yerdenmi çıkıyo yoksa yara gibi bişeymi
ha ben temelli sandım yaaa dedim geç buldum çabukmu kaybediyom tontişimiŞeniz
yok bee ne işimiz var biz yaşlılığımızda paramız olursa aydına taşınmak isteriz çok güselmiş kocamla oldukdan sonra heryer güsel allah bol sağlıklı ömür nasip etsin ona
sultan kııııııııııııııı bakıyon bakıyonnnn kaçıyonnnn olmayııı böle ses verr
tam ucu kızım yara felan yok sanırım sütün çıkış deliğinin önünde sarımsı bişey tırnağımla alınca yumuşacık bişey afedersin ama kulak kiri nasıl yumuşak olur ölee ama rengi sarıı
tamam işte süt kızım o
zaten bebişileri emzirmeye başladınmı sarı gelir sonra sonra biraz beyazımsı gibi olur
valla süt üretimi başlamış canımyaaaaaa.s a.s a.s
ben severim denizi geçen rüyamda gördüm deniz aşerdim hahaaa
bu yaz değil önceki yaz didimdeydik süperdi yaaaaaaaaa unutamam ilk bebek çalışmasını otelde yaptık....didim harika bir yer çocuklar olunca tatile o kadar para veremeyeceğimizden tatoşa gidecez çocukları salacam üzerine hahahaakaydirigubbakcemile3bizim bi akraba antalyada ama neresinde bilmem kuzenimde antalyaya taşındı çiftilk evinde ...babamda her bayram antalyada
ev tutam taşınak diyor dedim olmazz ben nasıl gelecem oralara annem fenamı kız diyo cümbür cemat 6 ay yaşarız diyo sonra baban kalsın biz gelelim istanbuldaki evi kardeşim evlwnirmiş o kullanırmışş
kızlar ben şimdi çıkıyorum evi toplayam buseyi uyutacam gelirim
valla ben hiç içlenmiyom sevmem ben denize giemeyi felan hoş yüzmeyide bilmiyom ama neyse sevmem işte korkarım bi kere az daha boğuluyodum bi karış suda
o an aklıma hemen buse geldi bana bişey olursa buse ne yapar diye analık işte o anları kameraya çekmişler bende sonradan izledim amanın resmen boğuluyomuşum çırpınıyodum yaaaa sonra kafama vurdum ben ne halt yedimde neyime güvendimde girdim o denize işte ısrarlara dayanamadım bi dahamı tövbe :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
ayyyy ne güzel olur birsen çok sevinirim keşkem gelsenizzz yalnız anneler buranın sıcağına dayanabilirlermi bilmem burdaki orta yaşlılar yazın yaylalara kaçıyooo
dayanamaz yazın annemle ben gidecez yaz bitince eylülde babam gidecek yaza kadarrrrrrrr hahaaaa uyanık spor bizimkilerrrrrrrrrr
yok be izin vermem ben buralarda yanlızmı kalam
en iyiysini yaparlar burası çok kötü yanıyo yazın bide nem mahvediyo niye kızzz sende gelirsin antalyanın altını üstüne getiririzzz bebişlerle
kızlar kardeşim kahve yapmış içip geliyim bu arada ben yarında gezecem birsen hahahahahaha yılbaşına hazırlık yapcam manikür pedikür yaptırcam kokoş olcammmmmm
merhaba kızlarrr nasılsınız bu ara katılamıyorum size idare edin kızım hala aynı ama düne nazaran biraz daha iyi en azından ağrısı azaldı sanırım ağlaması azaldı uyuyor şimdi siz nasılsınız yeni haberler varmı inşallah bi yaramazlık yoktur