Aysonu Kizlari 2008

amanın kuslarr kulaktan atesolcer nımetmıs yaw
kocam bir de ona o para verilir mi die soylenmişti:dilcikar:
koltukaltından dijitalle denedim olmadı popodan olcelim en dogrusuymıus didik
derecenin ustune 1kere işedi 1 kere de mıctı:bbo:kaydirigubbakcemile3:roflol: cok gulduk cokkk
zaten baya uzun suruo oyle tutmak zor
olacak iş deil yani...
kulaktan saniyede olcuyo ayrıca sanırım daha dogru cunku popodan 36.4 cıktı kulaktan 36.6a.s

bu arada facebook a fotolarımızı ekledim bakınızhihoyyyt
gogsum cok acıyo süt sagmam lazım
sabah dr a gidiyoruz annemle dikişin bandajını acacak..bebek babası ve babaannesi ile kalacak ama cabuk doneriz

ALEMSİİNİZ YAAAA SÜPERSİNİZZZ :roflol::roflol:HEMEN FACEYE BAKEM

selam millet
ben bugün dr gittim ilacımı yazdırdım sonrada zorla fshıma baktırdım
ve çokkkkkkkkk şükür rabbime fshım 9 a düşmüş çok sevindim
bide fakülteye gidip randevu aldım
16,01,2009 benim için yeni bir başlangıç bu başlangıcın sonu ne olur bilmiyorum
sonra fakültede tüp bebek bölümüne gittim baktım birsürü insan vardı
rabbim bu yolda olan herkezin yardımcısı olsun

çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla bu emeklerinin sıkıntıların karşılığını verecek rabbim bebeğine kavuşacaksın umarıma.s.

canım benim cok saol biliyorum ne kadar icten yazdıgını çok belli oluyor:1hug:
bir ara musait olunca gir de msn den gostereyim kameraylahihoyyyt

maşallah kızına nuraycım inşallah hep uslu olur hiç üzmez anneciğini sağlıkla devam eder büyümeye inşallah bu arada bende isterim kameradan görmeyiii bana ne yaaa zaten moralim bozuk bu ara kızım hasta teyzesiii arkadaşını görürse morali düzelir kızımındaaasırnaşık şey

kız usus yine kaldık başbaşa
anlaşıldı buranın gece nöbeti bize kaldı sabah birsen devralıyo gece bize kalıyo
esen bugün hiç uğramadı bende merak ettim senden ne haber nasıl geçti bugünün
umarım adliyede uyuyakalmamışsındır iyimisin şimdi ağrın sancın varmı canım

kız usus yine kaldık başbaşa
anlaşıldı buranın gece nöbeti bize kaldı sabah birsen devralıyo gece bize kalıyo
esen bugün hiç uğramadı bende merak ettim senden ne haber nasıl geçti bugünün
umarım adliyede uyuyakalmamışsındır iyimisin şimdi ağrın sancın varmı canım

valla güselim dün kapattıktan sonra bi adet ağrısı girdiki sorma ağrıkesiciler,sıcak su torbaları hiç bi şey fayda etmedi anca 5 e doğru sızmışım.bugün adliyede ruh gibiydim.şimdi de daha yeni geldik dışardan yurtdışndan bi arkadaşımız gelmişti onunla buluştuk.gelince hemen makineye çamaşır attım yıkanıp kuruması gerekenler vardı yarına.şimdi makinenin bitmesini bekliyorum.bilg.ın başına geçmesem sızıp kalıcam.nasıl da uykum var.

geçmişi okudum bi yandan da.birsenle senin dediklerinize güldüm.valla sersem sersem dolandım durdum.öğleden sonrada bi uyku çöktüki üzerime sorma.siz neler yaptınız bakem buralarda

birsencim benim kokoş olup olmadığımı sormuş.:roflol:
canım galba biraz kokoşum:utangac:yani haftasonları çok sporumdur.makyaj yapmam,saçımı bi at kuyruğu yaparım,altımda kotum filan ama işe gelince kokoş olmadan olmuyo bizim buralar.bakımlı,iyi giyimli olmazsan seni pek bi adam yerine koymuyorlar,işini de yapmıyorlar.yani anlayacağın adliyelerde ye kürküm ye olayı geçerli ne yazık ki:sm_confused:

nuraycım ziyaretçi sayfamı sormuşsun ama inan ki bilmiyorum.yani işin o kısımlarını hiç incelemedim.bi işte geçen akşam pamuğumuzun(ismi birsen koymuş bende çok beğemdim) başka resimleri var mı diye bakınıyodum.aslında bi ara tam bi keşif yapmak lazım kadınlar klübünü:jeyyar:

bu arada fakecim çok sevindim.hormonlar düzene giriyo demek ki.yaşasın yeni yıl yaşasın yeni umutlarrrr:)))))))))(hepimiz için)

valla napalım bacım sabah geçiyoz pc nin başına bir yandan ev işi bir yandan yemek bir yandan muhabbet
hepsi arada kaynıyo ama birsen anca yatıyo yattığı yerden bizi deli ediyo ama buranın neşesi o bence
hem komik bir hatun şakadan anlıyo valla istediğim şakayı yapıyorum hiç kırılmıyor çoğunlukta onunla ben yazıyyoruz nunişde doğurduktan sonra doğal olarak aksıyor yazıları
işte fake yeniden bir başlangıç yapıyor allah yüzünü güldürür inşallah
haaa bu arada bu gece rüyamda ayakkabı gördüm nedemek acaba yorumla bakalım

hımm ayakkabı mı?Zenginliğe ve servete işaret eder. * Büyük ayakkabı: Bir düğün veya servet. * Yırtık ayakkabı: Tehlikeli bir duruma. * Ayakkabıyı başkasına vermek: Tehlikenin kesinliğine. * Şık bir çift ayakkabı: Uzun ve mutlu bir hayata. * Küçük ayakkabı: Kötü anılacağınıza ve gözdağı verilerek korkutul acağınıza.

* San ayakkabı: Kötü biten işlere.

* Ayakkabı giymek: Ün peşinde koşmanın vereceği zarara.

* Siyah ayakkabı: Kötülük yapmaya.

* Ayakkabı diktirmek: Üzüntülere ve terk edilmeye.

* Bir kadının ayakkabı çıkarması: Ayrılığa.

* Ayakkabının sıkması: Çevrede bir cinayet işlenmesine.

* Çocuk ayakkabısı: İşlerin kötüleşmesine işarettir.

nasıl yorumum:p

canım benim çamaşırlar bitti,şunları asıp bi an önce kendimi yatağa atmak istiyorum.:1closedeyes:sana iyi geceler.yarın başka bi rüya tabirinde buluşmak üzere öpüyorum seniŞeniz

hımm ayakkabı mı?Zenginliğe ve servete işaret eder. * Büyük ayakkabı: Bir düğün veya servet. * Yırtık ayakkabı: Tehlikeli bir duruma. * Ayakkabıyı başkasına vermek: Tehlikenin kesinliğine. * Şık bir çift ayakkabı: Uzun ve mutlu bir hayata. * Küçük ayakkabı: Kötü anılacağınıza ve gözdağı verilerek korkutul acağınıza.

* San ayakkabı: Kötü biten işlere.

* Ayakkabı giymek: Ün peşinde koşmanın vereceği zarara.

* Siyah ayakkabı: Kötülük yapmaya.

* Ayakkabı diktirmek: Üzüntülere ve terk edilmeye.

* Bir kadının ayakkabı çıkarması: Ayrılığa.

* Ayakkabının sıkması: Çevrede bir cinayet işlenmesine.

* Çocuk ayakkabısı: İşlerin kötüleşmesine işarettir.

nasıl yorumum:p

kız allah seni kahretmesin emi o yorgunlukla tabirlerimi aradın kız
canım yaaa valla ben büyük ayakkabı gördüm bende değil hem bi başkasının ayağında
bundan sonra rüya tabircim sensin haberin ola ay şöyle bebişli rüyalar görsem yaaaa
bak sipariş bile veriyom bebişli rüyalar görmek istiyom

canım benim çamaşırlar bitti,şunları asıp bi an önce kendimi yatağa atmak istiyorum.:1closedeyes:sana iyi geceler.yarın başka bi rüya tabirinde buluşmak üzere öpüyorum seniŞeniz

tamam canım at kendini yatağa uyu mışıl mışıl e bebeğim eeeee eeeeee
e bebeğim eeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlar kalktım lekeler gidiyor gibi ama dünle bugün bebeklerimi hiç hissetmedim
neden böle oldu anlamıyorum sinirim bozuluyor kızlarrr

günaydın kızlar kalktım lekeler gidiyor gibi ama dünle bugün bebeklerimi hiç hissetmedim
neden böle oldu anlamıyorum sinirim bozuluyor kızlarrr

canım günaydın. bozulmasın sinirlerin dur bak bir gün kaldı. yarın göreceksin meleklerini canım yaaa. bak annenede gideceksin. geçecek hepsi tamammı canım

Back
X