Aysonu Kizlari 2008

günaydın millet pazar pazar kalkılmış muhabbet bilem kurulmuş heeeee
allaha şükür belimin ağrısı hafifde olsa geçti bugün buralarda olamayacam kızlae kocişlen cevahir alış veriş merkezine gidiyoz bazı eksikler var onları alacam bide buhar makinesi alacam akşamada kaynanam yemeğe davet etti ona gidecez anlıycanız krispi kaçarrr
ancak gece gelebilirim kızlar unutmayın 12 ye kadar burda olacaksınız

günaydınlar bizde kalktık teyzeleriiiiiiii
nasılsınız bakalım

LİSİNARA kabız olmaktansa ishal olman daha iyi dr una sor istersen ama vücudunun su kaybetmemesi için bol bol su içmelisin

canım fazla su da içemiyorum ki ama deminbir hemşire arkadaşım var ona sordum oda idrar yolu falan enfeksiyon kapmıştır veya üşüttün dedi

canım fazla su da içemiyorum ki ama deminbir hemşire arkadaşım var ona sordum oda idrar yolu falan enfeksiyon kapmıştır veya üşüttün dedi

cnm eğer çoksa doktorunu ara su kaybın olur
ama değilse telaş yapma haşlanmış patates yee
belki bir ialcın yan etkisi vücudun alışana kadar olacak bişey

lololo hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnn naporsun bacımmmm

aman yaa kustumya kendime gelemedim

annem yok babam yok kocam yok kardeşim yokkkkkkkk

yanlızların kadınıyımmm

lololo hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnn naporsun bacımmmm

aman yaa kustumya kendime gelemedim

annem yok babam yok kocam yok kardeşim yokkkkkkkk

yanlızların kadınıyımmm

napiim canım yaa kahvaltı hazırla topla sütünü sağ derken biraz kk ya bakiim dedim ama kız durmadı babaında şimdi mama hazırlıcam ona verdim babasına tekrar bende bi bakiim dedim hekese hayırlı pazarlarrr

sen yalnız değilsin kızım 3 kişisinnn ellerini koy göbişine konuş bakkk nasıl konuşacaklar senleee oğluşlarınnn:CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:

offffffffff kimse yazmıyor yaaa yine başım da ağrıyor
birsenin kusması benimde başağrım bitmediiii

heeeeeyyyyttttt çekikn yoldan ben geldiiiiiiiiiiimmmmm
nabersiniz kızlar ben çoooooookkk yorgunuım alış veriş merkezine gittik bişeyler aldık tam bitmedi alacaklarım kaynanaya gidecektik yarım kaldı eve geldim biraz dinlendim tabiii araba tuttu yine beni midem şu an boğazımda diyebilirim dinlenemeden kaynanaya gittik ayıp olmasın diye accuk yedim midem çok fenaydı ordada yiyince daha hoş oldum kendimi eve zor attım buse bütün gün beynimin etini yedi onu uyuttum evi mokluk getiriyor şu anda ama napim sizi özledim evi yarın yaparım
eeeeee siz heeeeeççç bişey konuşmamışsınız yoksa msn demi konuştunuz heeeeee

aaaaa siz bana gerçektenmi küstünüz beeeee
ama ben ağlarım yaaaaaasenağlamasenağlama
ben size öyle şaka yapmıştımsenağlama
birsen sen nerdesin kız bu esen bana kütümü yaaa
hiç sesi felan çıkmeyoooo

iyi tamam ozaman gelmeyin bende bu üzgün halimle yatayım bari
birsene mesaj çektim gel dedim gelmedi uyudumu neyaptı anlamadım

kızlar napıyosunuz bakayımmmmmmmmm
kocem sperm sayımı yaptırdı
%61 hareketsiz
%12 hızlı
%13 az hareket geriside ağır çıktı
ne olacak şincik

kızlar napıyosunuz bakayımmmmmmmmm
kocem sperm sayımı yaptırdı
%61 hareketsiz
%12 hızlı
%13 az hareket geriside ağır çıktı
ne olacak şincik

bacım dr nededi tedavi uygularlarr amelyat olunuyor bak birsoşun kocişide oldu fark etmişti onlarda allahtam ümit keisilmezzz bak sen şu işe ondan hamiş kalmıyormuşun sen demekkk:delphin:

Back
X