ben seni bekliyorum canım sıkıldı niye bukadar ağır yazıyo uykumu getirdin çatlak karuuuuuuuu:roflol:
len manyek böle beddua olurmu 3 taneee allah sana versin 3 denede kafayı ye emüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben seni bekliyorum canım sıkıldı niye bukadar ağır yazıyo uykumu getirdin çatlak karuuuuuuuu:roflol:
len manyek böle beddua olurmu 3 taneee allah sana versin 3 denede kafayı ye emüü
bu arada yarın kızlar şok olacak tüm gün kimse bişey yazmadı
1 saatin içinde geçmişi doldurduk
bende daha yasin okuyacam senin içinde dua edecem inşallah üç tane beben olurda o boş vakitlerin dolar
abooooooooo ahanda kaçtı bu moruk
eee tabi yoruldu az değil yaşlı kadın işte naparsın anlayışlı olmak lazım demi ama
bende gideyim ama bizim moruk gece gelebilir uykusu tutmaz eee yaşlılar uykusuzluk problemi çekerler kesin gelir burayaaaa
hicroş nene hicroş nene uykunmu kaçtııı
kuzuları say hicroş nene
ahhhh keşke verse allahım ne güzel 4 evladım olurdu biraz zor olurdu amma iyi olurduu
ama benim vücut kaldırmaz üç tane gebeliği senin vücut kaldırır nede olsa enerji dolusun hepsiyle başa çıkarsın sen![]()
![]()
![]()
![]()
allah kabl etsin oku oku bacımm meryem suresini de oku bebiş içinn allah dualarını kabul etsinn ama benim için olanı deeeelllllll ben olursa bidaha 1 olsun isterim sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun ama 1 olsun yaww 2 neysede 3 çokkkkkk
töbe töbeeeeeeeee kızım sen manyadınmı len hani yasin okumaya gidiyordun sennn delü karuuu hem asıl moruk sensünnnnn kaydirigubbakcemile3
okuyacamda hicroş nenemin çenesi dursa düştü çenen düştü
nede olsa eki toprasın sen ben daha yeni nesilim ama zamana ayak uyduracaksın bacım pardon nene
hem benim aslında yaşasaydı şimdi düşünüyomda offf anam offffffffffffff:1shok: 6 çock olacaktı düşünsene kızzzzzzzzzz 4 düşüğüm var benimmm ilki tuba sonra 4 düşük sonra ceylin geldi rabbim nasip etti anam ben neler yaşadım kızım sen bana moruk diyyon emme benim yaşadıklarımın yarısını yaşasan şuan ya aklını yitirmiş bakırköyde yatıyor olurdun yada mezarını ziyarete gelirdikkk valla allah hakikaten dağına göre kar veriyor galibaaa annem hep der zaten allah sevdiği kuluna dert verirmişki sınav olsun diye şükür isyan etmedikk ama zor geçti tabii bu yıllarr dile kolay 34 yıla neler sığdırdım ben yaww resmen roman olur heee:roflol:
hadi lennnn aynaya bak senn hem sen kaç yaşındaydın kızz ben unuttummm valla ama doğru söleeee:roflol:
okuyacamda hicroş nenemin çenesi dursa düştü çenen düştü
nede olsa eki toprasın sen ben daha yeni nesilim ama zamana ayak uyduracaksın bacım pardon nene
kız fatoşş sen nereliydin rizelimiydinnnlan tam lazmışsın heee o ne burun leynnnn tam laz burnuuu anaaaaa kız bende rizeye o kadar gittim ama hiç çay zamanına tam denk gelmedi denemek isterim valla aman bende senii bi halt sanmıştımmm çirkin şeyyyy:roflol: kızın babasına benzemiş demekkkiii:roflol: