geçmiş olsun canım kendine dikkat eta.s.
sağol canım bitti mi temizlik?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım kendine dikkat eta.s.
geçmişi okudum baya uzuzn bi süre.bi baktım herkes hasta olmuş ya.ben mi geçirdim acep:bbo:
öksürenlere önerimdir(bebeklik ve birsen):bal,karabiber,limon karışımını deneyin.ben çok faydasını gördüm özellikle yatmadan önce çok rahatlatıyor.çünkü öksürükte malum geceler kabus gibi geçiyor.valla kulakları çinlasın ben üniversitede okurken istanbulda yurtta kalmıştım.orda yemekhanede bi ablamız vardi sağolsun ne zaman bizi hasta görse hemen bu karışımı getirir zorla bize yedirirdi.Allah razı olsun valla bize çok iyi bakardı.hatta düşünün ramazanda sahur vakti gelip bize kahvaltılıklarımızı hazırlardı.Ah ah ne günlerdi...
ay ben yine delüü gibi tek başıma konuşmaya başladımlaelaelaelaelae.hafta sonu yalnızlığımı yaşıyorum şimdi bennnsenağlama
cnm bal limon tamamda karabiber koyarsam ben kople kusarımmm böle bile zor duruyom
minoset ve vicks kullanacağımm........vicks kullanabilirmişim bu aradaa
dırımmmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
birsen sen nasıl oldun iyleştin mi biraz
ay vicks kullanılabiliyormuymuş ay sen geçenlerde zararlı olabilir filan yazmıştın sanırım ben de ondan aldırmadım ablamlara,olaya bak aslında nasıl rahatladırdı beni c.ğerlerim körük gibiydi valla:roflol:
karabiber dokunuyorsa canım sadece ballı limon yap .valla ben agumentin kullanmak zorunda kaldımsenağlama ama hamilelere verilen en zararsın ilaçlardan biriymiş.ya inşallah bişey olmaz,olmaz dimi yaaaa
geçmişi okumadan gel krispiciğim gel de hemen bi ifadeni alayım seninkötükedihüso
geldim geldim ama bende ifade verecek hal kalmadı-tatlicadiarzu-
çol yoruldum çooookkkk
hem sen bana bu vicdan muhasabesi 2 gün yetet demiştin bacım eeee o 2 gün geçeli 2 hafta oldu beeee
hem ben muhasebeden anlamam demiştim sana
neyse hadi geçmiş olsun sanada bak hasta olduğun için fazla hırpalamıyorum yoksa kaydirigubbakcemile saçını çekerdim haaaaaaaa bide at kuyruğu yapıyomuşsun çok rahat çekilir:roflol: :roflol:
ben böyle geldim ama hemen çıkacam işlerim var
hadi görüşürüz
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
kızlaaar bende doğum yaptım. geçen gün kasılmalar başladı ama ağrı yoktu. 4 dk bir kasılma olunca ben bi nst baktıralım dedim açılmada varmış.
apar topar sezeryana alındım, bebiş tersti hala.
doğunca bi işedi bi işedi. hemşireler güldüler oğluşuma. bi türlü yanıma gelemeedi işedi de işedii
oğlum bi tatlı teyzeleri. ama meme alana kadar bayağı bi ğraştım. göğüs ucum fazla yoktu. mutlaka doğumdan önce masaj yapın her gün, eğer göğüs ucunuz fazla yoksa. çok zorlandık biz. mama da almadı. yedi kustu mamayı. şimdi alıştı çok şükür.
emme sorunumuz kalmadı.
kızlar hepinize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.