Aysonu Kizlari 2008

geçmişi okudum baya uzuzn bi süre.bi baktım herkes hasta olmuş ya.ben mi geçirdim acep:bbo:

öksürenlere önerimdir(bebeklik ve birsen):bal,karabiber,limon karışımını deneyin.ben çok faydasını gördüm özellikle yatmadan önce çok rahatlatıyor.çünkü öksürükte malum geceler kabus gibi geçiyor.valla kulakları çinlasın ben üniversitede okurken istanbulda yurtta kalmıştım.orda yemekhanede bi ablamız vardi sağolsun ne zaman bizi hasta görse hemen bu karışımı getirir zorla bize yedirirdi.Allah razı olsun valla bize çok iyi bakardı.hatta düşünün ramazanda sahur vakti gelip bize kahvaltılıklarımızı hazırlardı.Ah ah ne günlerdi...

ay ben yine delüü gibi tek başıma konuşmaya başladımlaelaelaelaelae.hafta sonu yalnızlığımı yaşıyorum şimdi bennnsenağlama

cnm bal limon tamamda karabiber koyarsam ben kople kusarımmm böle bile zor duruyom
minoset ve vicks kullanacağımm........vicks kullanabilirmişim bu aradaa

cnm bal limon tamamda karabiber koyarsam ben kople kusarımmm böle bile zor duruyom
minoset ve vicks kullanacağımm........vicks kullanabilirmişim bu aradaa

ay vicks kullanılabiliyormuymuş ay sen geçenlerde zararlı olabilir filan yazmıştın sanırım ben de ondan aldırmadım ablamlara,olaya bak aslında nasıl rahatladırdı beni c.ğerlerim körük gibiydi valla:roflol:

karabiber dokunuyorsa canım sadece ballı limon yap .valla ben agumentin kullanmak zorunda kaldımsenağlama ama hamilelere verilen en zararsın ilaçlardan biriymiş.ya inşallah bişey olmaz,olmaz dimi yaaaa

ay vicks kullanılabiliyormuymuş ay sen geçenlerde zararlı olabilir filan yazmıştın sanırım ben de ondan aldırmadım ablamlara,olaya bak aslında nasıl rahatladırdı beni c.ğerlerim körük gibiydi valla:roflol:

karabiber dokunuyorsa canım sadece ballı limon yap .valla ben agumentin kullanmak zorunda kaldımsenağlama ama hamilelere verilen en zararsın ilaçlardan biriymiş.ya inşallah bişey olmaz,olmaz dimi yaaaa

cnm kullanılıyormuşşşşşşşşş evettt bugün özellikle sordummm
banada iyi gelirrr
cnm doktora güvennn ben ne ialçlar kullandımmmmmmmmmmmmmm ooooooooooo

geçmişi okumadan gel krispiciğim gel de hemen bi ifadeni alayım seninkötükedihüso

geldim geldim ama bende ifade verecek hal kalmadı-tatlicadiarzu-
çol yoruldum çooookkkk
hem sen bana bu vicdan muhasabesi 2 gün yetet demiştin bacım eeee o 2 gün geçeli 2 hafta oldu beeee
hem ben muhasebeden anlamam demiştim sana
neyse hadi geçmiş olsun sanada bak hasta olduğun için fazla hırpalamıyorum yoksa kaydirigubbakcemile saçını çekerdim haaaaaaaa bide at kuyruğu yapıyomuşsun çok rahat çekilir:roflol: :roflol:

off offffffff dahada bitmedi işlerim bee daha beyoğluna çıkacam alış veriş yapacam allah yardım etsin bana yaaaaaa

kızlar ben çıkıyorum eşim başıma dikildi bilgisayarı istiyoookötükedihüso.zati benim de otur otur bi tarafım ağrıdıkafamçokkarıştı

krispi sen ifadeni yaz ben sonra okuyup değerlendiricem canım:jeyyar:

birsencim sana da çok çok geçmiş olsun,valla ben çektim o öksürüğü ne yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum, bol bol sıvı tüketmeni tavsiye ederim gerçi midene dokunmasın ama o ciğerlerdeki iltihabı sıvıyla atıyosun.bide latyife gitmeyi ihmal etme çünkü ciğerler grip gibi değil ilaçsız sadece yatarak geçmiyo malesef.inşallah çabucak atlatırsın canım:1hug:

geldim geldim ama bende ifade verecek hal kalmadı-tatlicadiarzu-
çol yoruldum çooookkkk
hem sen bana bu vicdan muhasabesi 2 gün yetet demiştin bacım eeee o 2 gün geçeli 2 hafta oldu beeee
hem ben muhasebeden anlamam demiştim sana
neyse hadi geçmiş olsun sanada bak hasta olduğun için fazla hırpalamıyorum yoksa kaydirigubbakcemile saçını çekerdim haaaaaaaa bide at kuyruğu yapıyomuşsun çok rahat çekilir:roflol: :roflol:

ülennn bak nasılda zeytinyağı gib üste çıkıyoşakkıdı
neyse hadi sen alışverişini yap ben de kaçayım
öptüm sizi şekerlerrr:icecream::icecream:

kızlar geldim temizlik bitti ama yemek yok onu birazdan yapacam kociş 8de geliyo zaten makarna yapacam oda çok basit hemen yaparım

çok saolun kızlar....

ayy kediciğimiz doğum yapmış ne güzel ne güzel valla iyi demiş bu göğüs uçlarını benım göğüs uçlarım acaip sert ve içe doğru uçları..ne yapacam diye şaşırıyordum....oynamakda isteiyorum geçenlerde burda ve bi kaç yerde uçlarıyla oynamayın yazılıyordu..ay ne yapacam ben çıkması için banyoda oynuyorum fakat korkuyorumda erken doğuma neden olabilirmi diye ılık suda yumuşuyor ama inatçı uçlar çıkmıyor....

drımım geçmişolsun canım..hamilelikde hasta olmak çok kötü bağışıklık sistemimiz çok zayıf olduğuiçin hemen mikrop kapıyormuşuz hepeşim getiriyor bana mikropu dışarı falan ççıkdıyım yok fazla nerden gelecek eşim geiriyor..öyle işde kızlarr...birde vikci koklayabilirsiniz ama cilde sürmeyin demişdim ben dr öyle demişdi...ama işde her dr aynı değil...

kızlar yaa benım ağrımda oluyor acaba sancımı ne yaw buu..böylee yürüyorum sonra ouruyorum sonra aya kalkarken acip acıçekiyorum yaaa...devamlı idrar torbamın üstünde bebek oynaşşıyor...ne ediyorsa orda kendine yolmu açıyor bi ışıkmı görüyorki:)))))))))))))))

bu arada size bahsetmedim benım m bebek geçen hafta 28 haftalıkdı yaa dr gittiğimde zaten 1 hafat geriden geliyordu ki 2 hafta geriye düşdü..moralim bozuldu ama dr sadece karın çevresinden kilo kaybediyor öbür aya bakalım nasıl olacak gidişat dedi...umarım bişi yokdur .. ..kafası bacakları normal...bi karın işde 175 gram eksiyi var...of ne zormuş..yiyom ama faydası olmuyor demek hep kendime alıyorum şimdi vitamin hapıda içiyorum umarım faydası olur....bi demir bi vitamin valla ikisinin karışımı çok iğrenç koku yapıyor hamilelikde hiç çekilmiyor...galiba doğumdan sonra rahatça tek yastıkda yatmak karın üstü ve kokumun eskisi gibi kokmasını istiyorum:))) tabi ilk başda bebeğim sağlıklı olsun..

selam kızlarrr bugün gelemedim muhabbete işlerim vardı ev işi tek kolla ancak yapabildim sırt ağrısıda cabası tabii zaten yorgunum gece uyuyamadım iyi siz neler yaptınız bakiim bugün geçmişe şöööle bir uzanayım ben

kızlaaar bende doğum yaptım. geçen gün kasılmalar başladı ama ağrı yoktu. 4 dk bir kasılma olunca ben bi nst baktıralım dedim açılmada varmış.

apar topar sezeryana alındım, bebiş tersti hala.

doğunca bi işedi bi işedi. hemşireler güldüler oğluşuma. bi türlü yanıma gelemeedi işedi de işedii :utangac:

oğlum bi tatlı teyzeleri. ama meme alana kadar bayağı bi ğraştım. göğüs ucum fazla yoktu. mutlaka doğumdan önce masaj yapın her gün, eğer göğüs ucunuz fazla yoksa. çok zorlandık biz. mama da almadı. yedi kustu mamayı. şimdi alıştı çok şükür.
emme sorunumuz kalmadı.

kızlar hepinize rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.

CANIM TEBRİKLERRRR gözün aydınnn inşallah bebişte sende iyisindirrr:nazar: aceleci çıkmış oğluşun biraz ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değilll
emzirmemişsin neden canım göğüs ucu olmaması önemli değil okadar anne sütü ver mutlaka bebişine göüs uçları var silikon onlardan kullan yada göğüs ucunu elinle tut bebeğin ağzına ver tutar o merak etme benimde fazla yoktu ama emdi kızım aman canım emzir mutlakaaaaaŞeniz

Back
X