Aysonu Kizlari 2008

canı ben 6 aydır istiyorum geçen ay doktora gittim muayene etti sonra tahliller yapıldı bir sorun görünmüyor dedi 5 ay daha geçsin eğer olmazsa gel dedi belki ozaman ilaç tedavisine başlar bilmiyorum ama biz bir dahaki ay olmazsa eşime sperm tahlili yaptıracaz belki eşimde bir sorun vardır diye okadar beklememenin bi manası yok demi

ins bi sorun cikmaz cnm umarim en kisa zamanda bebis gelir

et bacım et duaya çok ihtiyacım var zaten
he hee korktun demi yok bacım istemem zaten bana göre değil avukatlığa soyunamam
ben sizin avukatlığınızı yapayım burası daha zevkli sizi fırçalamak daha güzel:roflol:

oh valla iiyi alıştın herkesş fırçalamaya.biz senin stres topunmuyus beeeekaydirigubbakcemile

ya kizlar ben msj larda gulumseme kullanamiyorum gulumsemeleri kullan acik ama neden bilmiyorum bileniniz varmi

oh valla iiyi alıştın herkesş fırçalamaya.biz senin stres topunmuyus beeeekaydirigubbakcemile

heee siz benim şişko stres toplarımsınız taaakii siz böyleee pııııısssstttt diye inene kadar yani doğurana kadar yada ben şişko olana kadar dua edinde bende şişko olayaım :roflol:

habu birsende gelemedi bir türlü trafiğe takıldı bak şimdi zorla beni yine fırçalatacak kendine
bubun kocişi geldikten sonra duruldu buu

birsencim burda mısın canım
hastaneden çıkmana çok sevindim,şimdi daha iyisindir umarım.
bebişlerin güsel günlerde giysin inşallah aldıklarını:nazar::nazar:

çok sağol cnm çıktım hastaneden inş. cnm giydiririm

he he aynı anda yazmışız
canım ben iyiyim işte aç kalmadığım müddetçe midem bulanmıyo.ama daha erken sanırsam genelde şimdiden sonra başlamış herkesin bulantıları.doktorum da seni gördüğüm kadarıyla bulantıların çok olabilir dikkat et kendine didi moralimi bozdu:(( kalp atışlarını görmek için haftaya perşembe tekrar gidicez doktora.Güsel Allahım inşallah bana ogün de yardım eder.onun dışında pek bişey hissettiğim sölenemez.İnşallah sen ve diğer kızlar da bu duyguları en hayırlı zamanda yaşarsınız canım benimmmm

ayyy cnm sende benim gibimi olacan inan bana iş hayatın çok sıkıntılı olur duruşma ortasında öğrüp böüğürmee

evi toplamaya halim yok.eşimde evde yok.banane onu bekliycem o yapsın işleri :P
oooooooooo yapsın bakalım
HAA AAAAAAYYYYY ÇOK BEKLERSİN O MİSAFİRLERİ
ONLAR BU ZAMANA KADAR GELMEDİLER ŞİMDİMİ GELECEKLER BACIM ARALARINDA SENİN GİBİ BİZİ BİR SENE TAKİP EDEN OLACAKTA ÇIKIP GELECEK HEEE
BİRSENİ BIRAKTIM O DOĞUMA AZKALDI ŞİMDİ ONU SİNİRLENDİRİRİM BAKARSIN SANCISI NEYNNN TUTAR O ZAMAM BEN SORUMLU HİSSEDERİM KENDİMİ O KURTULDU BENDEN AMA SEN KAPILDIN BENİM KAPANIMA SENDE ŞÖYLEE Bİ 7 AYLIK OLUVER SENDE KURTUL SONRA BAŞKASI GELİR NASILSA:roflol:

vavvvv evet artık benle uğraşma ben ağırlaştım bundan sonrada iyiceee ağır olacam

cnm gecmis olsun gorumcem ya hep sinirimi bozuyo bugun kahvaltiya cagirdilar bizi benden tabak istedi verdim tabagi begenmedi digerini verdim ayy tamam beyinsiz dedi asil kendi beyinsiz neymis tabak isteyince nasil bi tabak oldugunu beynimi kullanip verecekmisim beni sinir edecek ya
senin o görümcen bende olacaktı tabağı fırlattmmı bida çenesini açamazz

birsen burdamisin bidenemmmm ................................................
geldim geçmişe baktım kayınvalideme yolcu ettim

birsoooooooooşşşşşşşşş canuuuuuuuummmmmmm nasılsın bebişimmmmmmm
:1shok::1shok::1shok:senmisin fatoşşşşşşşşşşş

dırımmm burda mısın canım

kızlar ben kaçıyorum bi tarafım ağrıdı oturmaktan gidip biras uznayım öptüm sizi komacannn
geldim ama kaçtınızzzzzzzzzzzzz

habu birsende gelemedi bir türlü trafiğe takıldı bak şimdi zorla beni yine fırçalatacak kendine
bubun kocişi geldikten sonra duruldu buu

kızım ağır vasıtayım bennnnn

ayy hele şükür gelebildin bende kaçıyodum nerdeyse haaa sonra diyecektin ben geldim siz gittiniz darılacaktın sonrada uğraş işi,n yoksa aaaaa
netse hoşgeldin bacım herkes iyi bir fake kaldı nuda aradım aynıymış bi değişiklik yokmuş doktor çok ağır geçiriyosun demiş konuşurken bile sesi boğuk geliyodu

eeeeeeeeeee ben ağır vasıtayımmı ancak geldim sizde kaçıyorsunuz
bebeklere aldıklarımızı bakıyorduk ama yenidoğan bebk için bişeycik yok
ağız mendilleri var battaniyeler yelekler var şimdi alıncak listesi yaptık
kayınvalidem nevresimtakımlarını ve yorganlarını alayım dedi
bide mobilya için kapora vereyim gidin bakın dedi
ben para verem kıyafet alamam dedi

Back
X