Aysonu Kizlari 2008

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr iyi pazarlarrrr kızlar bua rada dikkatimi çekti aslı hiç yok merak ettim kendisini annemin bedavası var bugün arayam onu ..........

kızlar doktorun bana verdiği alerji merhemleri vardı içeriğinde çokkkkkkkkkk nadir olarak yan etkisi kaşınma yazıyordu ...ben o ilaçları sürdüm veeeeeeeeeeeeeeee ooooo çok nadir olan yan etki geldi beni çarptııııı nasıl duşa girdiğimi bilmiyorum amanın kaşınırken daha beter oldumm .....normalde bu kadar kaşınmıyorum çünkii......kayınvalidem var bugün pek giremeyebilirimm.....

heee dün ben ilkkez bebeklerime bişey aldım kendim gittim beğendim ikitane gs ayakkabısı
ikitane ayakları patikli tulum takımı yakalığı,şapkası ve eldivenleri var,veee mevlütte giyecekleri takımları hehehehehehehe

sendeki şansta başkasında yok yaniii neyse az kaldı azzzzzzz
bebişlerine aldığın şeyler hayırlı olsun hadi bakalım sende başladın alışverişe allah yardımcın olsun inşallah iyisindir şimdi a.s.

bu arada umarım herkes iyidir.krispi,fake ,hicran iyileştiniz mi bakıyimmm?a.s.
nuraycım meyramız minnoşumuz nasıl,bu son koyduğun resmine bayılıyorum bu arada:nazar::nazar:

canım saol beni unutmamışsınnn ben hala aynıyım pek fazla bir değişiklik yok dinlenemeyince de olmuyor zaten işte kızla uğraş evle uğraşş inşallah fizik seansları sonrası düzelirim bekliyoruz bakalımm sen nasılsın durumlar nasıl bebişimiz nasıll gittinmi doktora:CüvCüv::ecrin_bebek:

ben geldimmmm günaydınnn canlarımmm sizleri çok özledim istla döndümmm.
dırımcımmm içine dogmuş güzelim bugünn geldigim sanırımm tşkler hayatımm.
malum geçmişi okuyamadımm dırımımızdan ögrendigim kadarıyla hasta olanlarımız varmışş çok çok geçmiş olsunnn acil şifalarr.
dırımım sanada geçmiş olsun güzelimm dikkat et kendinee.
nuraycımmm minnoşumuz nasıll.
bir ara hicranla konuştumm aramıştı sagolsunn. müjdeli haberi vermişti USUSumuzz canımm benimm hamileymişş hayırlı olsun güzelimm Allah'ım hayırlısı ile kucagına almak nasip etsinn.
diger güzel arkadaşlarımm nasılsınızzz canlarımmm herkese güzel pazarlarrr a.s.:1hug:

iyiyiz canım saol istanbula hoşgeldin sen nasılsın

aman ya geçmiişi oku oku bitmedi bu ne yaa amma çeneniz düşük hee

iyiyiz canım saol istanbula hoşgeldin sen nasılsın

aman ya geçmiişi oku oku bitmedi bu ne yaa amma çeneniz düşük hee

eee topikimiz yavaş yavaş toparlanıyor bacım bir fakem eksik oda inşallah yakın zamanda iyileşir bernadan hala haber yok birsen belki bilir nerelere takılyordu acaba bu kız niye gelmediki epey oldu yaaa çok merak ettim

selam gacılar
kibariyeyi görüyorum aşağıda nsaısın kibariyem hoşgeldin bugün gelmedin buralara iyimisin canım

iyiyim bacım sen nasılsın bütün gün evdeydim ama pc tufandaydı o yüzden gelemedim ablamlar dün akşam bende kaldılar o yüzden akşamda gelemedim
açıkçası konuşmayada ihtiyacım vardı büyük ablama çok alındım of yaa amannnn

iyiyim bacım sen nasılsın bütün gün evdeydim ama pc tufandaydı o yüzden gelemedim ablamlar dün akşam bende kaldılar o yüzden akşamda gelemedim
açıkçası konuşmayada ihtiyacım vardı büyük ablama çok alındım of yaa amannnn

ne oldu canım ne dediki sana alındın
CADIARZU

ne oldu canım ne dediki sana alındın
CADIARZU

ben onun için cuma günü sabahtan akşama kadar annemde bekledim yemek yaptık nevşehirden geldi cumartesi sabahı kahvaltıya gideceklermiş dilek ablamı çağırdı kocasıyla birlikte gözümün içine baka baka beni çağırmadı eşimi eşi pek sevmiyor da ama insan lütfende olsa teklif eder di mi çok kırıldım

ben onun için cuma günü sabahtan akşama kadar annemde bekledim yemek yaptık nevşehirden geldi cumartesi sabahı kahvaltıya gideceklermiş dilek ablamı çağırdı kocasıyla birlikte gözümün içine baka baka beni çağırmadı eşimi eşi pek sevmiyor da ama insan lütfende olsa teklif eder di mi çok kırıldım

hımmmm evet canım ayıp etmiş amaaann boşver sıkma kendini ondan sebep canın sağolsun bende olsam kırılırdım ama yapacak bişey yok sonuçta kardeşsiniz oluyor böyle arda sırada ayyy insan düşünmezmi acaba kırılmazmı çağırmadım diye ama belki eşi ona onu çağırma demiştir hee zor durumda kalmak istememiştir öyle olabilirmiki

hımmmm evet canım ayıp etmiş amaaann boşver sıkma kendini ondan sebep canın sağolsun bende olsam kırılırdım ama yapacak bişey yok sonuçta kardeşsiniz oluyor böyle arda sırada ayyy insan düşünmezmi acaba kırılmazmı çağırmadım diye ama belki eşi ona onu çağırma demiştir hee zor durumda kalmak istememiştir öyle olabilirmiki

benim eşim böyle bişe istese ağzının payını alır benden zaten istemezde herzaman o senin ablan sakın bizim sorunumuz sizi etkilemesin der bana
ama cidden çok kırıldım ya ben çok ince düşünürüm insanları kırıcam diye çok korkarım ben neden böyle çabuk kırılıyorum ki çok ağladım çok

benim eşim böyle bişe istese ağzının payını alır benden zaten istemezde herzaman o senin ablan sakın bizim sorunumuz sizi etkilemesin der bana
ama cidden çok kırıldım ya ben çok ince düşünürüm insanları kırıcam diye çok korkarım ben neden böyle çabuk kırılıyorum ki çok ağladım çok

ayyy cannııımmm kıyamam ben sana kız ağlama canım yaaa boşversene diycem ama içine oturmuş besbelli
tabiki eşin haklı bence siz kadeşsiniz sizin aranıza eşlerinizin girmemesi gerekir onlar görüşmek istemezlerse görüşmezler herkes senin gibi ince düşünmezki bacım sen şu an çok hassas bir dönemden geçiyorsun yıpratma kendini belkide onun hiç umrunda bilee değildir ama sen yırtınıyosun boşver kızzz ister çağısın ister çağırmasın amaaan
bundan sonra çağırsada sen gitmezsin alır cevabını böyle eminde konuşmak istemiyorum ama siz sonuçta kardeşsiniz olmaz öyle şey sen şimdi hamilesin canım duygusal olman çok normal üzme kendini canım arkadaşım belki bir sebebi vardır bilemeyiz yaparmıydı geçmişinde böyle şeyler yani seni kıracak hareketler

bende ev kadını olmak, hamile kalmak istiyorum ama erkek arkadaşım evlenirsek 4-5 sene çocuk yapmayalım diyor. ben de bebek istiyorum yaaaa.

ayyy cannııımmm kıyamam ben sana kız ağlama canım yaaa boşversene diycem ama içine oturmuş besbelli
tabiki eşin haklı bence siz kadeşsiniz sizin aranıza eşlerinizin girmemesi gerekir onlar görüşmek istemezlerse görüşmezler herkes senin gibi ince düşünmezki bacım sen şu an çok hassas bir dönemden geçiyorsun yıpratma kendini belkide onun hiç umrunda bilee değildir ama sen yırtınıyosun boşver kızzz ister çağısın ister çağırmasın amaaan
bundan sonra çağırsada sen gitmezsin alır cevabını böyle eminde konuşmak istemiyorum ama siz sonuçta kardeşsiniz olmaz öyle şey sen şimdi hamilesin canım duygusal olman çok normal üzme kendini canım arkadaşım belki bir sebebi vardır bilemeyiz yaparmıydı geçmişinde böyle şeyler yani seni kıracak hareketler

pek yapmazdı ne oldu neden böyle yaptı anlamadım
o akşam eşimin işi vardı kardeşime dedim beni eve sen bırak ablamlarda o sırada evlerine gitmek için kalktılar eniştem ben seni bırakırım eve bizimle gel dedi yok dedim teşekkür ederim kardeşim bırakır beni dedim ablam bu teklifi bile yapmadı düşün yanii

Back
X